folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Kadarda İnsafsız Olunmaz

Bu Kadarda İnsafsız Olunmaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

oh oh ne güzel bir an önce geçer umarım meclisten.. 

Yahu ben diyorum ki bir takım yeni vergiler de eklenmeli artık.

- vatandaşlık vergisi(vermeyen vatandaşlıktan çıkarılmalı)

- Vatandaşlık vergisinin vergisi.

- vatanadşlık vergisi vermek şstemeyenlere vatandaşlık vergisi vermek istemiyorum vergisi.

gibi gibi.

oh oh ne güzel müstehak bu ülkede yaşayan 2 kişiden 1 ine..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Hak ediyoruz,sesimizi cikarmadikca,hapislerden korktukca hak ediyoruz.Mail atsak cevap verirler mi saniyorsunuz diyerek sevki olanin sevkini de kacirarak hak ediyoruz.Bravo bize.Dinden oluyo bu diyen de dinle alakasi yok diyen de bu zihniyette olduktan sonra hicbir sey olmaz bizden.Kendimiz kendimizi bolelim,birlesmeyelim,orgutlenmeyelim boyle devam edelim aferin bize.

Pragmatism&Realism
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Bir gün ekonomik olarak geçinemeyecek kadar kötü duruma düşersem elime baltayı alır bir kaç vekil evladı parçalarım. Şimdi rahatım bin yaşasınlar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Her toplum hak ettiği şekilde yönetilir...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

özelleştirmeler başladığında demiştik bazı yerlerde iyidir özelleştirme diye ama herkes para kazanıyor devlet zarar ediyor dedi şirketler hep yabancılara satıldı gelen paralar bitti artık hergün yeni bişey çıkıyor.devletin parası kalmıyor çünkü şimdide kıdem tazminatı fonu diye bişey çıkardılar amaç para döndürmek bence.

din konusunda bende müslümanım din bu hale getirmedi bu ülkeyi dini kullananlar bu hale getirdi halkımız cahil olduğu için anlayamıyor kul hakkı yiyen adam nasıl dini savunur parayı götürüyorlar diğer taraftan şuraya cami yapcaz türban halloldu şöyle böyle diye milleti uyutuyorlar dinle

bundan sonrası daha da kötüye gidecek artık önünde dur diyebilecek hiç bir güç yok halk ta yoktu ses çıkarmaya kalktıklarında da hepsi ya işinden oldu ya da hapislerde

durmak yok yola devam!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

akp'ye oy verenlere fucuk yu demek istiyorum.

daha diyecek çok şey var da neyse.

gerçi bu konuda ki ve bundan önceki bütün devleti hükümeti eleştiren konularda, tüm yorumları okumuşta olsalar, şuan bi seçim olsa yine gider akp'ye oy verirler.

seviyorum halkımı:)

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    N0NSt0P
    N0NSt0P's avatar
    Erkek

Nato mermer nato kafa, sıkıntı olmaz. 2-3 değişiklik yaparlar maddelerde hakkını korurlar vatandaşın :)

Yaşayan bilinç;bir şekilde birşeyin olasılığını, gerçeğe dönüştürme etkenidir. Evrenimizin oluşundaki en önemli unsur, onu gözlemleyen bilinçtir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek

Olayın bir de şu boyutu var,önümüzdeki otuz yılda bu nüfus artışı ile yaşlı nüfusu da artacak ki adayların çoğunluğu bu okuyanlar,altmış yaşında emeklilik diyoruz,o yaştaki bir insandan ne kadar performans beklenir ne kadarı verilir bilinmez ama sosyal güvenlik ve sigorta sistemimzde büyük bir delik açılacağı kesin.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efecan123
    efecan123's avatar
    Erkek

The_Pilot bunu yazdı:
    -----------------------------

THT2005 bunu yazdı:

Ulan bu memlekette  anket yapsan %80 müslüman çıkar.. 

Peki Bilmezmisin...

Komşusu Aç iken Tok Yatan Bizden Değildir. ( Hz. Muhammed S.A.V )

Şimdi bana kimse gelipte arkadas bu muslüman demesin...

Bu Ülkede  Din , Dil , Irk , Haysiyet , Şeref , Onur , Gurur , namus  PARA olmus a.k siz neyden bahsediyorsunuz....

Ben Para için din değiştiren  iş başvurusu kağıdına seçenek olmadığı halde museviyim yazan müslümanlarda gördüm...

Neyse daha fazla yazarsam tansiyon yükselir.

Bu Ülkeyi Zaten Din Bu hale getirdi, Bunuda Biliniz.

Ama Şunu Geçte olsa Anladığınıza Sevindim, Para en büyük Tanrıdır.

bırakın insanlar dinini kalbinde yasasın kullanmayın artık insanları dini kullanıp donumuza kadar aldılar neyi bekliyoruz ki...

Benim evim valizimdir. http://efecetir.info
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

yazık günah, emek hırsızlığı.

işte bu yüzden her garibanın aklında avrupada çalışmak var. bir noktaya daha değinmek istiyorum, gurbetçiler bu tür yazıları kanunları bilmiyor ve orayı kötülüyor. yatıp kalkıp dua etsinler orada yaşadıklarına. TR nin bu yaşam şartları standartları çoğu yoksul ülkeden de ağır.

Nerde o eski TBT...
Toplam Hit: 7526 Toplam Mesaj: 57