Bu Kadarda İnsafsız Olunmaz
-
The_Pilot bunu yazdı:
-----------------------------Bu Ülkeyi Zaten Din Bu hale getirdi, Bunuda Biliniz.
Ama Şunu Geçte olsa Anladığınıza Sevindim, Para en büyük Tanrıdır.
----------------------------- -
Her şeye rağmen bu ülkenin bendi evlatları değilmisiniz kalkıp bir tasarı çıktı diye vatandaşı olmaktan utanır sıkılır oldum diyorsunuz ee madem bunları görüyorsanız evlatlarınızı adam gibi yetiştirin imkanlarınız dahilin de bel ki onlar bir şeyleri gerçek anlam da değişirler ? ama nerede inanç kalmamış insanlar da özgüven den bahsediyorum din den değil başka yere çekilmesin lütfen bu zamanlar da kenetlenmemiz lazım ki ileri nesile böyle değil daha sosyal bir ülke bırakmaklazım yada sosyal bir zemin hazırlatmak için evlatlarımızı buna göre yetiştirmek lazım şuan tayip bu ülkeye olan kinini çıkarıyor zamanın da haksız nedenlerle adamı cezaevlerine at sonra işkenceler yap bekle ki bu adamdan düzgün bir hizmet nasıl ki siz ufacık bir yasa ile ülkenin vatandaşı olmakdan sıkılıyorsanız eminim bu adam da bunlardan dolayı nefretli bizlere belkide yapıya oda patronlardan yana olmak en iyisi diyip geleceğine yatırım yapıyor. neyse bu olayı dine bağlayan düşünürleri de kınıyorum...
-
Konu ile alakası yok. Benim babamda işçi. Bugün gelen fatura ile bir kez daha Devlete kin kustum.
Bizim 3 ev ( 3 kat ust uste akraba oturuyoruz) tek saate bağlı. Bir fatura geldi 126 TL. Fatura ayrıntıların sadece 68'i kullanım ücreti( sadece 68 gelse çok iyi diye sevincem). Kalan zart zurt bilmem ne vergisi. ÇEvre temizlik vergisi 7 küsürat alınıyor. Birde ayrı olarak 10 küsürat evsel atık vergisi. Devlet paraya ihtiyac duymus sanırım su saatleri şu kadar yıl olmus deyip değiştirdiler. 12 TL de ona vermişiz. Ne olduğunu bilmedim diğer bir sürü vergide toplam 60 tl yapıyor. Bu sadece suda gelen vergi. Bunun elektiriği, benzini ve aldığın her üründeki vergisi var.
Şimdi haberler Tayyip öğrenci harçlarını kaldırıyor diye bir artislik var. Ulan bırakında kaldırsın. Zaten otoboka vergi alıyorlar öğrencinin 3 kuruş parasına göz dikmesinler artık. Ha ne oldu şimdiye kdar kimse kaldırmadı Tayyip kaldırdı Tayyip çok iyi oldu yine :) Bir müridimizin dediği gibi daha durun hedef 2023 :)
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 19:34'da kadirozdemir tarafından düzenlendi. -
ya bırakın bunları şimdi bunları bunların hepsinin üstü örtülmedimi arkıaşlar ne oldu sizlerin balık hafızanıza bunları konuşmanın zamanı değil tayyip harçları kaldırdı lütfen gündemi değiştirmeyin buna sevinmekle meşgul olun lütfen...
-
halinize sukedin aq ...... medeniyetin baskenti dunyanin en zengin sehri londrada yasiyorum odedigimiz vergileri bi bilseniz agzinizi acmazsiniz birdaha ..... nankorluk etmeyin iyi gunundede kotu gunundede bizim topragimiz bizim vatanimiz, gotunuz dara gelince satacak lanet okuycaksaniz siktirin gidin yada daha iyisini siz yapinda gorelim ....
-
ülke sürekli ayrıldı sağcı solcu bilmem ne diye şimdi dinli dinsiz oldu..akp li olan dinli gerisi dinsiz gibi burda dinin bir suçu war mı yok çünkü bizim insanımız bu şarlatanların dini kullanmasına izin werdi her benim arkamda Allah war diyene inanır her ben müslümanım adam doğru diyo derse werilen beyni kullanmadan gelinecek kötü sonuçların başlangıçlarıdır bunlar
ne zaman akp konusu açılsa we ben gelip yorumları okusam hep aynı kelimeler dökülüyo ağzımdan..
"Senin gibiler yüzünden dininden de soğuyacak millet" Neyzen Tewfik
-
patron_38 bunu yazdı:
-----------------------------halinize sukedin aq ...... medeniyetin baskenti dunyanin en zengin sehri londrada yasiyorum odedigimiz vergileri bi bilseniz agzinizi acmazsiniz birdaha ..... nankorluk etmeyin iyi gunundede kotu gunundede bizim topragimiz bizim vatanimiz, gotunuz dara gelince satacak lanet okuycaksaniz siktirin gidin yada daha iyisini siz yapinda gorelim ....
-----------------------------elinizden kurtuldumu memlekette daha iyisini yapmadık,
sen ingiltereyle türkiyenin ekonomisini kıyaslayarak kaybettin, biraz büyü oku yaşa gör sonra tartışalım, işte senin gibi şükür duasında gözünü yumanlar yüzünden bu hallerdeyiz...
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------patron_38 bunu yazdı:
-----------------------------halinize sukedin aq ...... medeniyetin baskenti dunyanin en zengin sehri londrada yasiyorum odedigimiz vergileri bi bilseniz agzinizi acmazsiniz birdaha ..... nankorluk etmeyin iyi gunundede kotu gunundede bizim topragimiz bizim vatanimiz, gotunuz dara gelince satacak lanet okuycaksaniz siktirin gidin yada daha iyisini siz yapinda gorelim ....
-----------------------------elinizden kurtuldumu memlekette daha iyisini yapmadık,
sen ingiltereyle türkiyenin ekonomisini kıyaslayarak kaybettin, biraz büyü oku yaşa gör sonra tartışalım, işte senin gibi şükür duasında gözünü yumanlar yüzünden bu hallerdeyiz...
-----------------------------patrona katiliyor kafkafkaf sana sadece guluyorum...
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------
sizin gibi rahat belesci armut pis agzima dusculer oldugu surece devlet az bile yapiyor... -
patron_38 bunu yazdı:
kafkafkaf bunu yazdı:
sizin gibi rahat belesci armut pis agzima dusculer oldugu surece devlet az bile yapiyor...
-----------------------------tok açın halinden anlamaz kardeş o yüzden burda yaşamadan ekonomik sıkıntıları çekmeden ingiltere ile kıyaslaman garip ordan konuşmak kolay :)
Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 00:05'da efecan123 tarafından düzenlendi.