Bu Kadarina Pes
-
bu adam yine secilirse, bu ulkeden pek umudum kalmayacak!
bazen bu adama oy verenlerle ayni havayi soludugum icin utaniyorum.
-
Mitingi iptal eden boşbakanın yandaşlarına kapak niyetine: http://www.facebook.com/video/video.php?v=183720161679695&oid=338614133311&comments
-
bundan 3-5 yıl sonra dağda ölen pkk itlerin cenazesi şehit cenazesi tarzında tarzında yapılır ..askerimiz ise dağda leş gözüyle bırakıılmazsada pek şaşırmayacağım herşeyi hak eden muhteşem gerizekalı toplumumuz bunu bile demokratik bir eylem olarak görecektir.YAZIK
-
bu olayları bugünle kıyaslamak bence yanlış. çünkü bu pkk 93 (yanlışım olabilir) yılından beridir terör faaliyeti yapmıyorlar mı? bugüne kadar onca hükümet geldi geçti. onların hiçmi suçu yok. sanmayın akp'yi savunuyorum. bu terör konusunda bence yanlış yaptılar. ama esas yanlış daha olaylar sıcağı sıcağınayken müdahele edilmemesidir. yani 93 ten 2000 yılına kadarki sürede hepsini temizleyeceklerdi. kaynaklarını kurutacaklardı. aldığı destekleri bitireceklerdi. bunları yapamadılar ve sonuç kaçınılmaz oldu.
osman pamukoğlu nun belgeselinde çok güzel bişey diyo. " ben görev süresince hiçbişey yapmayım şehit vermeyim süremi tamamlayım batıya döneyim. ama bu arada dışarıda pkk daha çok örgütlenecek. şuankinden daha güçlü karşına çıkacak. benden sonra gelen beklemediği durumla karşılaşacak." gibisinden bişeyler anlatıyordu. ilk zamanlar bu olayların üstüne gidilseydi şimdiye böyle yaşamazdık.
geçmişteki tüm hükümetlere ve askeri üst rütbelilere yazıklar olsun...
edit:
bi parti kötülenecekse de bu mhp,chp,dsp koalisyonu hükümeti en büyük suçludur!!! terörist başını yakalamışın ve idam edemedin!!! ve üstüne üstük idam cezasını kaldırmışlardı!!! bu kadar şerefsizlik olurmu yaa. hiç bi bok yiyemiyorsanda tam yakalamışken bitir işini. kaza kurşunu de helikopter düştü de. bu kadar mı aptallar yaa. bu kadar mı acizsiniz. şuanki halin böyle olacağını tahmin edemediler mi...
fazla yazmak istemiyorum sinirlerim bozuluyo. ban yiyecem durduk yere...
-
bana göre bu ülkenin düşmanları bir grup abd israil ermeni destekli pkk propagandacısı bdp üyeleri, bu ülkenin düşmanları recep tayyip erdoğana bu seçimde oy atacak kadar cahil kalan vatandaşlar, basiretsiz siyasetçiler, çıkarları için kalem köleleştiren medya patronları.
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
Yakında PKK yı sivil toplum kuruluşu olarak teleffuz etmeye başlarlarsa hiç şaşırmayın...
Aç işçi meydanlara çıktığında dayak yer, Öğrenci hakkını aramaya çıktığında dayak yer, emekli dayak yer, öğretmen dayak yer, terörist kibarca uyarılır. İşte size demokrası...
----------------------------- -
KÜRDİSTAN, HAYALDİ GERÇEK OLDU!
AKP
-
Açılımmış ? pehhh. Bu ülkeyi yıkmak için atılan adımlar bence bunlar. Osmanlının zamannında verdiği kapütülasyonlardan ne farkı var bu açılımın. İkiside aynı sonucu verirecek,ikisininde sonu çöküş. Ama bu Millet yemez kardeşim İş ciddiye binerse eğer, kurtuluş savaşında bütün itilaf devletlerini arkalarına bakmadan kaçıran bu milletin gücünü ozaman görürler diyorum. Birde hatırlıyorum AKP iktidar olmadan önce değil böyle protesto yapmayı adamlar kürdüm demeye bile korkuyorlardı, şimdi ise bizim türk milletinin lideri, cumhuriyetin kurucusu, ulu önder ATATÜRK'ün heykelini yıkıyorlar, şehrin ortasında türk bayrağı yakıyorlar, Askerlerimizin girdiği çatışmada Ölen PKK'lı itlerin yasını tutuyorlar kepenkleri kapatıyorlar. Daha neler neler ama konuştukça sinirleniyorum çok doluyum bu vatan hainlerine karşı.
Bende ikilem içerisindeyim; diyorum kendime bu ülke nereye gidiyor böyle, içimde bölünme korkusu var. Bir yandanda bunlara pabuç bırakmayız diyorum, Bu millet nelerin üstesinden gelmiş diyorum.
Allah sonumuzu hayır etsin.
-
Andrei bunu yazdı:
biraz bekleyin beyler, bosphoruspasa basın acıklaması yapmaya geliyor.
----------------------------- -
ershn bunu yazdı:
Türk açılımı yapsalar bir zahmet.
-----------------------------Şavaş zamanı bizim barış zamanı yobazlarındır ülke boşuna heveslenme.