Bu Kadarina Pes
-
Konuşamıyorum artık. Rezillik diz boyu. Açılım olayları başlarken söyledik yugoslavya uygulaması bizde uygulanıyor diye. Herkes tassak gecti. Halada söylüyoruz yugoslayva uygulaması bizde uygulanıyor. Yerel yönetimler güçleniyor. Türkiye Cumhuriyeti yok oluyor diye. Herkes gülüp geçti söylediklerimize. Herkes alay etti. Bazıları yeni yeni inanmaya başladı çoğu hala alay ediyor. Çünkü anlamıyorlar. Çünkü bir anda olacak bir süreç değil yugoslavya 'daki uygulamanın Türkiye de gerçekleşmesi. Belki bizde daha uzun bir sürede gerçekleşebilecek ama böyle giderse olacak emin olun.
Bu nasıl birşey biliyormusunuz? Hani sigara öldürür derler ama sigara içen adam tınlamaz anlamaz ya. Ne zaman kanser olur yada sigara yüzünden ölür işte o zaman konuşmaya başlar. Hala kabullenemiyorum nasıl kanser olduğuma diye..
Bu olaylarda işte bu. Türkiye halkı seçtiği kişiler yüzünden sigara içiyor. Ama bağımlısı olmuşuz. Öldürdüğünüde fark edemiyoruz. Ne zaman yugoslavya gibi olacaz o zaman "Hala inanamıyorum bu nasıl başıma geldi" diyeceğiz..
Anektot: Sigarayı 5 aydır içmiyorum...
Ama artık anladım okumayana göremeyen, en azından objektif olmayan insanlarla tartışmanında ikna etmeninde düşünce paylaşmanında anlamı YOK!!!!
Peki ya Alternatifler??
Umutsuz!!!
Benim anladığım kadarıyla seçim barajı kalkmadığı sürece tek yapabileceğim şey var o da! Teraziyi dengede tutmak. En azından birbirlerinin bokunu ortaya çıkarırlar.
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
biraz bekleyin beyler, bosphoruspasa basın acıklaması yapmaya geliyor.
-----------------------------hala yok. :)
şaşırtıcı...
-
ComputerWolf bunu yazdı:
@1903
CHP parti secim burolarini guvenlik nedeniyle kapattigini resmi olarak dile getirdi. Gerekli polis korumalarinin devlet tarafindan karsilanmamasi sonucu parti secim burolarini kapatti. Adam agziyla cikip acikladi, devlet benim secim buromun guvenligini saglayamiyorsa yapacagim birsey yok diye.
Isin daha da aci tarafini soyleyeyim mi sana guzel kardesim, candas kardesim yandas kardesim. Basbakan Hakkari mitingini iptal etti. Koca devletin basbakani kendi ulkesinde bir ile gidemeyecek kadar acizlesti bu ulke. 12 tane capulcunun olumunu protesto edenleri zaptedemeyecek kadar acizlestirdiler.Senin koca basbakanin birak secim burosu kapatmayi, mitingini iptal etti. Yandas basindan bu miting iptal haberini izlemeyemezsiniz tabi, ama chp secim burolarini guvenlik nedeniyle kapatinca hemen atladilar, yas ilan etti chp diye :)
Cok iyi de oldu cok da guzel oldu taaam mi ! Hadi hayirli isler !
-----------------------------güvenlik müvenlik hikaye.boşuna maval okumayın.il ve ilçe teşkilatlarını korudu da, sadece seçim bürosunu mu koruyamadı ? onlar gayette açıktı.olay günü televizyonda izledim chp seçim bürosunun sorumlusu kendisi çıktı televizyonda konuştu.halkımız böyle bir karar almış ve biz onların kararına saygılıyız, onlarla beraberiz bunun içinde seçim büromuzu kapattık dedi.hatta akp'nin bu politikaları.... ile başlayan akıllara ziyan bi cümlede kurdu.nettede bulabilirsin.
hem candaşım, hem yandaşım.sizin bu ulusalcı ağızlarınız beni kırmaz merak etme.akp'ye yandaşım, başbakana candaşım.hakkari mitingini niye iptal etti diye soracağına, deniz baykal genel başkanken diyarbakır'a gitmek için kimlerle irtibata geçmiş, kimlerden izin alıpta oraya gitmiş sen bunu bi araştır.başbakan orada belliki istenmiyor, istenmediği yere ne diye gitsin.
-
Adaları yunana kaptırmışınız, hayırlı olsun. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
-
neye kızıyorsunuz ki ? hak ettiğimiz şekilde yönetiliyoruz.bu akpyi savunan arkadaşlar nerde çok merak ediyorum
-
1903 ne adamsın ya baykal ne yapmış bilmem kim ne yapmış.poff gerici kafadan kurtul hacı.baykal gitti.ileriye bak biraz.ülkede pkk cirit atıyor şehitlerin kemikleri sızlıyor.ben hep dedim boşuna ölüyorlar diye.sen halen çıkmışsın baykal kimden izin aldı naptı.ya senn akp'en pkk yu yükseltti kör müsün ? bunu anlamaman için mongol olman lazım.o da diilsin e derdin ne hacı ? para mı yiyorsun ne oluyor anlamıyorum.götün gidiyor akp diye diye haberin yok.pkk tarihinin en güçlü halini yaşıyor sn halen gözünü açamamışsın.baykal naaptı bilmem kim ne yaptı...
ülke gitti anasını satim ya..
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Beyler televizyon izlemem eskisi gibi haberleride takip etmem nedir bu adalar olayı vs? Bilen biri açıklayabilir mi?
-
Kurtcebe bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Beyler televizyon izlemem eskisi gibi haberleride takip etmem nedir bu adalar olayı vs? Bilen biri açıklayabilir mi?
-----------------------------İddialara göre 2000'li yıllarda Yunanlar bize ait 2 ufak adanın üzerine yatmış. Otel, kilise, karakol falan yapmışlar.
-
Yunanlılarında gt. havaya kalktı zaten istanbul kadar bir yerler bir bombalık işleri var.
-
İbneler artık biz pkklıyız demeyede çekinmiyor.