Bu Kadarina Pes

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek

mataramasuko bunu yazdı:
    -----------------------------

az sonra bi Akpli gelip "zaten 2 ada bişey olmaz" "zaten isminde hayır yoktu" tarzı yorumlar yapacaktır beklemedeyim

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

terörist başı diye anılan orospu çocuğunu muhattap alıp görüşen,hapisteki teröristin milletvekili olmasına müsade eden,ab normları diye adama içerde her türlü tavizi veren bi zihniyetten daha ne beklenirki,hazırlıklı olun görün daha neler olucak.

işin garibi bazılarının ve büyük bir çoğunluğun beyni nasıl uyuşturulduki böyle şeyleri normal karşılayıp tepki göstermiyorlar bu milete noluyo anlamadım,acaba diyorum bu teröristlere bu kadar müsamaha edenlerin kanındamı bir problem var başka açıklaması olamaz bunun.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

kürt köylülere bok yedirip, çiş içiren, faili meçhul cinayetler işleyen, taş atan çocuklara onlarca yıl ceza veren hastalıklı zihnyete inat kürt açılımının sonuna devam edlmesi taraftarıyım.  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    abdullahazad
    abdullahazad's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:
    biraz bekleyin beyler, bosphoruspasa basın acıklaması yapmaya geliyor.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:

kürt köylülere bok yedirip, çiş içiren, faili meçhul cinayetler işleyen, taş atan çocuklara onlarca yıl ceza veren hastalıklı zihnyete inat kürt açılımının sonuna devam edlmesi taraftarıyım.  

açılım filan hikaye açılım diye gösterilen saçmalığın arkasında ne olduğunu herkez biliyor,büyük bir oyun bu görmek lazım bunu.

dağdan inen piçi davulla zurna ile karşılıycaksın sonrada bunun adı açılım olucak yok öle bişey.bunun adı açılım değil tavizdir,ihanettir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

ershn bunu yazdı:

ComputerWolf bunu yazdı:

Dun gece arkadasla bisiklet suruyoruz. Bir kose basinda 6-7 tane eleman bekliyor...bizi gorunce ileride birtane kopegi kiskirttilar kopekte bodoslama bizim uzerimize saldirdi.Ben de kopeklerin dilinden anlarim , hemen bisikletten inip, kaski falan cikarttim kopege yaklastim neyse kopek kuyruk sallama pozisyonuna geldi. Sonra atladim bisiklete bu kosede bekleyen kopegi kiskirtan elemanlarin yanina gittim. Birader yaptiginiz ayip degil mi ? dedim. Elemanlar hemen horozlanmaya basladi, neyse ben hala adam akilli konusarak yaptiklari yanlisi gosterme pesindeyim. Iclerinden birtanesi, kendi arkadaslarina donup " beyler hatalisiniz arkadaslardan ozur dileyin , yanlis yaptiniz..." tarzi bir konusma yapti. Aninda cocugun uzerine yuklenip susturdular. Neyse cikti iclerinden birtanesi "ne bekliyorsun kardes ...buranin asayisi benim " muhabbetlerine girdi :)

Benim sarteller atti. Birader bak uzatmaya gerek yok bir daha boyle bir yanlisi baskalarina yapmayin falan dedim...O arada cikti iclerinden birtanesi "ben Mardinliyim" dedi. "Ben de Adanaliyim" dedim ne var bunda falan...:) sonra birtanesi okuyor musun ? diye sordu. Evet dedim universitede okuyorum, biz Kürdüz okuyamayız sizin gibi falan saçmalayama basladi :) Üniversitede bir sürü Kürt arkadaş var okuyan dedim :) neyse adamlar anlamayacak odunlar. İki tanesi üzerime yürüdü, küfür ediyor kendince "ammina qorum" tarzi :) Küfürden laf açıldıysa bizim üstümüze yok. Bende gözümü karattım, "allahını kıtabını ..." diye giriştim o kadar adamın geri adım atmasına neden oldu benim savurduğum küfürler :) ... Birkaçkişi daha geldi içlerine... biz kürdüz edebiyatı yapıldı falan..eziliyoruz şöylede böylede...halaküfür falan havalarda uçuşuyor...neyse bu işi polis çözsün dedim :) Aradım 155 i ...polis ekibi geldi. . . bunlar direk ezik edebiyatı yapmaya başladılar polise. Polisten alttan almaya çalışıyor, olayı uzatmak istemiyor. Bende dellendim ya iyice, şikayetçiyim hepsinden dedim 7-8 kişi sayıyı hatırlamıyorum bile hepsini karakola götürdüler...ifade falan...uğraşacağım a.q ...Ben vatandaşsam bu göt heriflerin kafasına vura vura adam olmayı öğreteceğim...

konuyla alakasız ama bu adanalıların küfürlerine hastayım.

taşşağını yesın onlar  senın :|  hll  hocam

kontra bisiklet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

kafkafkaf bunu yazdı:

KÜRDİSTAN, HAYALDİ GERÇEK OLDU!

AKP

la  biraz  akıllı  olun lan  şu  kürdüstan lafını  artık dilinizden  düşürün milletin aklına  siz  soktunuz  a.q  su lafı 

kontra bisiklet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:

kafkafkaf bunu yazdı:

KÜRDİSTAN, HAYALDİ GERÇEK OLDU!

AKP

la  biraz  akıllı  olun lan  şu  kürdüstan lafını  artık dilinizden  düşürün milletin aklına  siz  soktunuz  a.q  su lafı 

bunu biz değil bop eşbaşkanı olan  ve gerçekleştirmek için elinden geleni yapan zat soktu milletin kafasına.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

o sana ne derse desin... haklıda olsan haksızda olsan herseye tamam diyeceksin..

Ben PKK lıları meclise sokacam derse tamam diyeceksin. Sen ondan iyi düşünemezsin. çünkü onun beyni senden iyi çalışır.. o senin yerine düşünüp karar verme yetkisine sahiptir. çünkü senin karar mekanizman onunkin den daha iyi değildir. ve o senin yerine senin haberin olmadan karar verme yetkisine sahiptir.

Bu sebep ile ben onun lahitten çıkmış olabileceğini düşünüyorum.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Abd destekli yeşil komünistler işbaşında.Bunlara one munite şovlarında neden kullanıldınız dediğinizde enseyi karartıyorlar,ırakta yüzbinlerce kadına tecavüz edildi dediğinizde birşey demiyorlar,deniz fenerciler ihh cılar afganistan da ırak ta neden yoklar dediğinde ses yok orada amerika var diyorlar e amerika nın olduğu yerde sizin işiniz ne diyorsunuz ses yok.amerika müslümanlığı vatikan müslümanı oldunmu bu şekilde hipnozlanmış konuşur insanlar yanlı ve taraflı.bilsin o müslümanlar fıkıh kitaplarından önce peygamberimizin müslümanlığını öğrensinler.allah la kitabı ile uğraşmasınlar.domuz etini kasaplık hayvan yap zina yı serbest bırak cami kelimesini çıkar ibadethane cümlesi koy sonra dinler arası diyalog masalı anlat kardinallerle dua et.ata larımız ruhu sızlıyor böyle davrananlar tarihimiz de de vardı sonlarınıda gördüler.evet o tarih doğru yazacak ne kadar cahilleşselerde.bunlar olağan şeyler.abdestli emperyalizm denir buna,buna müslümanlık denmez.türk ün emperyalizmle komüzimle işi olmaz bunu aklınıza sokun.hepside batı ürünü yerli değil.türk oğlu türküm diyen emperyalizme komünizme kafa atmış toplum kavimdir.atatürk komünizm nerde görülürse başı ezilmelidir çünkü türk ulusu için en büyük tehlikedir diye.Yine Derviş mehmet olayında kullanılan terim ingiliz destekli dincilerin ayaklanmasına karşı yeşil komünistler denmeside günümüz ile aynıdır.bugün ülkemizde din yok  ediliyor.o dincilerinde ağzından sular akıyor amerika ile elele işleri yüruyor diye bilmiyorlar ki o gemide kendileride var.o amerika cia belgelerini açıklasın fotoş denenin ipliğini pazara çıkarsın bakın o zaman kimmiş bunlar maymunlar gibi bir yerlerini gizleyebilecekler mi?bizim birliğe ulusal bütünlüğe ihtiyacımız varken ülke kasetlerle aldatmacalarla yalanlar la yönetiliyor uçurumun kenarında dolaştırılıyor.bugünkü dincilere sadece şunu söylüyorum onlar dindar değil kurtuluş savaşında ülkemizi bölmeye çalışanların uzantıları yani kürtçüler.ve islamiyet ile bir gram alakası  olmayan ezikler.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 11641 Toplam Mesaj: 73