Bu Kadınlara Dikkat!
-
abi basortusuyle girmeyede donla girmeyede karsı degilim...
benim sacım uzun sakalım 1 karıs ben bu halimle girebiliyorsam onlarda girmeli...
bazıları...
biz bu insanlar basortuleriyle girdikleri zaman tanıma zorlugu cekiyoruz diyor...
bahaneye bak...
benimokul ogrencikimligimle bi alakam yok beni nasıl tanıyosunuz...
kafanın içiyle ugrasacagımıza hala dısıyla ugrasıyoruz...
-
edit
-
S*kik beyinlerin, s*kilmiş bireyleri.
Para verip insanların eğitimlerini yarım bırakmaları isteniyor, madem bu kadar paranız var ülkeniz adına daha faydalı işler yapsanız.
Özgürlük ve menfaat ilişkisi.
Götün biri çıkmış ezan sesinden duyduğu rahatsızlığı dile getiriyor, ulan öküz herif o ''Hadi Ezan'' dediğin yıllardır bu ülkede okunuyor. Kilisede çalan çan sesi, nasıl ki müslümanları rahatsız etmiyorsa...
Siz de bu tip linkleri forumlarda dağıtarak, tek amacı Türkiye'yi karıştırmak olan bu kişilere ve gruplara prim vermeyin.
Facebook'ta oluşturulan grubun amacı ise başlığından anlaşılıyor. Hassas bir konu seçmelerinin nedeni ise yine aynı.
-
DONSUZ eğitim hakkı istiyorum !!!
-
Saçmalamışlar harbidende! Hani Kavgamız var ama bunların bahsettiği saçma sapan şeylerle değil Atamıza, Miletimize değerlerimize saygısızlık yapanlara karşı kavgamız var. Bunlar kapalı bir alanda kızdırılıp sonra birden sokağa salınan saldırgan köpeklere benziyolar ahuahua.
-
Bir grup kendini bilmez toplanmış beyin fırtınası yapmışlar. Kâle alınacak türden değilller.
-
Allahtan nesiileri tükeniyo gittgide son dinazorlar
-
Ezandan Kurandan rahatsız oluyorlarmış. hasbinallah bunlara denecek bişey yok Allaha havale edelim bu mübarek günde
-
Ulkemizde hic bir sorunumuz yok, ekonomi cok iyi para b.k gibi, issizlik sorunu hic yok, egitim en yuksek duzeyde eee insanlar ne yapsin tartisacak konu ariyorlar hemde her tartismaya cozum getirmisler gibi.... bir varmis bir yokmus....
-
Arkadasin biri demis zaten :P Menopoza girmis cahiller toplulugu... neden hic genc yoktu acaba :) (geri kafali f.iseler)