Bu Kadınlara Dikkat!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yabam23
    yabam23's avatar
    Erkek

arkadaşlar yemın ederim alıyacam ya bukadar sacmalık olmaz ya hangi cesaretle ne cürretle !!!

ben uzman çavuşum dağdakilerle verdiğimiz mücadele yetmıyo gibi bide bu !

inanın cok içerledim arkadaşlar yüce mevlama gurban olam bunların hakkından o gelir diyorum !

müridler bu bayanları esefle kınıyorum...... 

kerim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Bunlarda ayarı kacıran ayrı bi gurup :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Genelde başı kapalı insanlar yobaz olur.Dinini savunan ve diniyle ilgili bir şeyler söyleyen ülkemde yobaz damgası yer...(Bazıları vardır yobazdır,bazıları vardır yobaz değildir.Genelleme yapmıyorum;ama yobaz damgası yemek hep dini motifler üzerinden olur.)

Peki sormak istiyorum size bu insanlar yobazlık yapmıyorlar mı?Böyle ayrımcılık yaparak insanları kutuplaştırmıyorlar mı?Türban konusunu tartışma olmaktan çıkartıp savaş haline getirmiyorlar mı?Bu işi bu hale getirerek ülkenin bu konulara gereğinden fazlasıyla odaklanmasını ve diğer  önemli konuların unutulmasına neden olarak ülkenin ilerlememesine sebep olmuyorlar mı?

Bu arada türban konusu önemsiz bir konudur fln demek istemedim.Sakın yanlış anlaşılmaya müridler...

Pragmatism&Realism
Toplam Hit: 9585 Toplam Mesaj: 54