Bu Kazada Sizce Kim Suçludur
-
Benzeri müşterimin başına geldi. polis şüpheli kovalıyorduk diyip işin içinden sıyrılmıştı. güvenlik kameraları kayıtlarıyla müşterimiz dava açtı. sonuç polisin sigorta şirketi hasarı ödedi.
eğer caddeden siz gidiyorsanız ve sokaktan polis çıkıyorsa polis bekleme durumunda ama sivil polis aracıysa hiçbirşey ispatlayamayabilirsiniz çünkü birçoğu tepe lambası çakar kullanmıyor. ( buradakilerde görmedim ben )
-
2. olayda hız sınırı 30 demiş arkadaş o zaman ikiside sokaktı cadde de 30 olmaz hız sınırı ve sağdan gelene yol verilmeliydi. motosikletli haklı caddede giderken her sokakta sağa bakacak halimiz yok
-
polis değil de sivil bi araçla aynısı başıma geldi, karşı taraf sağdan gelen muhabbeti yaptı.. bende caddeden giden benim dedim %100 karşı suçlu oldu far, çamurluk, tampon değişti adamın sigortasına yaptırdım.. 1 ay sonra da değer düşüklüğü talep ettim sigortasından adamın.. onuda aldım..
-
Motor haklı.Her sokaktan çıkana dikkat etsek ohhooo, sokaktan çıkan caddenin boşluğunu yakalaması gereklidir.
-
yasincelik1987 bunu yazdı
Motor haklı.Her sokaktan çıkana dikkat etsek ohhooo, sokaktan çıkan caddenin boşluğunu yakalaması gereklidir.
katılıyorum Motor haklı, ama şöyle birşey gözüme çarptı ok işaretinde motor polise çarpmış, yani polis aracı boşluk bulup çıkmış motorda gelip bindirdiyse ve hız sınırını ihlal eden bir durum söz konusu ise işler değişebilir.
-
Polisin sireninin cartı curtu açık olması lazım tali yoldan öyle aniden çıkarken. Anayoldan gelen sağdan geleni ancak ve ancak geçiş üstünlüğü tabelası olmazsa bekler ve normalde tali yoldan gelenlerin beklemesi gerekir. Tali yola varmadan önceki tabelaya göre karar verilir. Tabelanın işaretine göre davayı açsın derim ben.
-
Haklı olsanda haksızsız nedeni belli.. Gidip bi çay koyim
-
ArduouS bunu yazdı
öncelik caddenindir hocam.
adaletin olmadığı yerde polis haklıdır
-
futurist bunu yazdıArduouS bunu yazdı
polis herzaman haklıdır ülkemizde, jopu vurduğu yerde gül biter
-
ArduouS bunu yazdıfuturist bunu yazdıArduouS bunu yazdı
polis herzaman haklıdır ülkemizde, jopu vurduğu yerde gül biter
biber gazı vardı bir ara modaydı... lütfen onuda unutmayalım :)
Hatta işe gitmek için gaz maskesi alan vardı :)) nostalji oldu kimdi o ya