Bu Konu Hiçbir Şekilde Klavyeye Dokunulmadan Yazılmıştır.
-
google docs açtım konuşuyorum o yazıyor neyse bi ara sstum . yandada muhabbet kuşu var cır cır mır mır bi sesler çıkarıyor ama onunla alakası olduğunu sanmam. neyse kendi kednine yazılan yazıları google docs dan kopyala yapıştır yaptım aynen şunları yazdı . bende izliyorum ses çıkarmadan :S ... ne ayak ?
işconditional look because in old the song me to be funny shit aldo's g_g fun over the dvd ginger beauty you don't get off, submission yo man you to look bitch commission company kansas fema something she humiliation I'm gonna get this I'm bloated tutor today show cutest ovulation you to meet you movie your fish market fish take me money today you to miss jones willis the youtube shit double vision douche value your permission this job boobies
-
Beyler s5 var bende, aq mikrofonu gözükmüyor klavyemde.
samsung klavye kulanıyormuşum acaba o yüzden mi ? -
yemillie bunu yazdı
Beyler s5 var bende, aq mikrofonu gözükmüyor klavyemde.
samsung klavye kulanıyormuşum acaba o yüzden mi ?vardır kesin . sym tuşunun sağında bendeki . mikrofon olarak görmezssin daha önce kullanmadıysan ayarlar tuşu olarak görünür(yuvarlak dişli işareti varya ondan) . klavye ayarlarının yapıldığı tuş işte . basılıı tut biraz sonra açılan listeden mikrofonu seç .
-
Sadece iPhone da denedim gayet başarılı
-
bende de mikrofon işareti çıkmıyor..ayarlar tuşuna basıyorum ama içinde mikrofon amblemi yinede yok..
-
benden daha az yazım hatası yapıyor gayet çok başarılı bir uygulama
-
Cizik