Bu Konu Silinircilere...
-
hocam yavaş yavaş değil daha önce de bu modaydı şimdi tekrar türedi dediğim gibi yöneticilere iletirsen gereğini zaten yaparlar ki zaten daha öncede bu yüzden baya banlanan arkadasımız oldu (:
-
ateş olmayan yerden duman çıkmaz. eleştirilerede kulak verin bazen.
-
Bence haklı,nadiren görülen bir olay olsa zaten şikayet edilir ama dedigi gibi "bu konu silinir" cümlesi iyice küreselleşmeye basladı forum icinde x)
-
Bi zamanlar boş işler bunlar vardı bu da yeni moda oldu xD
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------
yavaş yavaş kitleselleşen bir olaydan bahsediyorum Nurky.münferit bir olay olsa, ayda yılda bir görülse tabiki mail atardım.
bayzin hocam, ben sadece modların işinin, modlara bırakılması taraftarıyım.ayrıca gözlemlerin sonucunda saçma olmayan bir çok konuda da bu konu silinir mesajlarının olduğunu gördüm.
-----------------------------kendi istediğini yazmyana konuya deniliyor mesela:W
-
Hmmm Bence Bu konu silinmez. :)
-
ya bi kere zaten "bu konu silinir" "boş işler bunlar" "daha başlığı bile düzgün yazamamışsın" gibi adamın derdi, o konuyu tartışmak deildir zaten diye düşünüyorum.
ya ilgilenmediğin konuya yazmazsın.. bitti. yazanları, karakterlerini, bilmemneyini tartışmanın alemi de yok.
Tartışma bilincini oturtabilmiş deiliz millet olarak. "Tartışma = Bağırıp Çağırarak Kendi Fikrini Zorla Kabul Ettirme " olarak görenler var sanırım hala
-
haklı haksız demeye gelmedim,ama destekliyorum
bende bizzat ulen yine yazmışlar aynı şeyi diyorum.ne amaçla yazıyorlar onuda bilmiyorum komik insanlar ya
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------haklı haksız demeye gelmedim,ama destekliyorum
bende bizzat ulen yine yazmışlar aynı şeyi diyorum.ne amaçla yazıyorlar onuda bilmiyorum komik insanlar ya
-----------------------------Sanırım Can Sıkıntısı. Silinircilerede Gelince, Medyumluk Doğamızda Olabilir. Geleceği Tahmin etmek yine Can sıkıntısı ile alakalı sanırım. Bir çoğu laf olsun Torba Dolsun diye yapar bunu, Ama Bir çoğuda Emindirki Konu saçmadır Ve Silinecek.
Bu Silinircilerin Pek Çoğunun Silinen Konuları Takip edip Zevke Gelen Kişiler Olduğunu Tahmin ediyorum.
-
hayır bazen gerçekten çok saçma konular oluyorda yazıyorlar. modlarda bırak geyik dönsün diye silmiyo heralde :D ama dedikleri gibi bazen ciddi konuyada yazılıyor. orası kıl :W