Bu Mesafeden Çekecek Wifi Adaptor Arıyorum
-

kırmızı nokta 4. kat benim evim mavi nokta 1. katda yeni işimiz için ofis olacak mesafe ortalama 100-150 metre ama ortada gördüğünüz gibi 4 blokluk bir site var
ofise internet bağlatıp tekrar masraf etmek istemiyorum evdeki interneti kullanmak istiyorum kırmızı noktadan karşı blogdakiler ev tarafındakilerde çekiyor az
nasıl sağlarız bunu ?
her 2 nokta sağ tarafda
-
Binaların yüksekliği ne kadar ? Sokaktayken fotoğraf eklersen daha iyi yardımcı olunur hocam.
-
20 , 24 , 27 dbi hatta dahada fazla güçte büyük " outdoor " wifi antenler var onları incele hoca
-
Mustafa bunu yazdı
Binaların yüksekliği ne kadar ? Sokaktayken fotoğraf eklersen daha iyi yardımcı olunur hocam.
4 katlı bütün binalar
her katda 2 yerleşim yeri var
-
hocam en mantıklısı outdor adaptörlerle iişi çözmek mesela tp link 5210g modelinden 1 adet al ofisin çatısına yada dışarı kur çekmezse 1 tane daha alırsın ikisini birbirine bakacak şekilde kuararsın çatıdan kablo ile aşağı indirirsin interneti olur biter
-
lanetlicocuk bunu yazdı
hocam en mantıklısı outdor adaptörlerle iişi çözmek mesela tp link 5210g modelinden 1 adet al ofisin çatısına yada dışarı kur çekmezse 1 tane daha alırsın ikisini birbirine bakacak şekilde kuararsın çatıdan kablo ile aşağı indirirsin interneti olur biter
çatıdan ınterneti indir derken? onu araştırayımda birde
bu işe yararmı
-
bire bir görüş yoksa highpower yarı prof 2 ap ile ucuz yollu tplink 14dbi panel antenlerle fazla sıkıntı çıkarmadan bağlantı alırsın
işe yarar dememiz için usb çıkış gücü ile cihazın varsayılan çıkış gücünü karşılaştır kararı öyle ver, işe yaramaz gibi duruyor, dış ortam şart
endenius tarafından 31/Eki/14 20:20 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam bu önerdiğim ürün hem wifi verici oalrak hemde wifi alıcı olarak çalışabilir bunlardan 2 tane alacaksın birisini verici olarak ayarlıyacaksın evin çatısına kuracaksın dierinide alıcı olarak ofisin çatısına kuracaksın oradanda pcye ethernet kablosu ile indireceksin interneti
-
accsesss point olayını araştırdım etkili ama şu var iş yerinin olduğu çatıya koyarsam çalarlar amk
yukardaki aliex linkinde çinliye sordum 8km çeker diyor ama adaptördür inşallah
-
Yandaki ofise git, size her ay x lira interneti paylasalim de. Onlar hayir derse bir sonrakine git 150 metrelik interneti uzatmaya kalkarsan astari yuzunu gecer, ozellikle hizli olmasini istiyorsan.
badass tarafından 01/Kas/14 08:59 tarihinde düzenlenmiştir -
badass bunu yazdı
Yandaki ofise git, size her ay x lira interneti paylasalim de. Onlar hayir derse bir sonrakine git 150 metrelik interneti uzatmaya kalkarsan astari yuzunu gecer, ozellikle hizli olmasini istiyorsan.
yok hocam çevredeki işyerlerinin hepsi kapalı :)
aslında bizimkide 20 yıldır kapalıydı :) içini yaptıydık boş duruyordu şehir dışında olduğu için kiracı da gelmiyor satılıkta olmuyor
şu çinliyi hal edecem baktım olmuyor artık daha fazla masrafa gireceğizde ibneler çalmasa cihazı