Bu Nasıl Bir Felsefenin İşkencesidir Ya ?
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------
Karıncayı sevmenin de bir adabı vardır kardeş...
Ülkedeki gelir uçurumunun farkında değilsin, işsizliğin farkında değilsin...
İnsanlara ölmekle karın tokluğuna ( ki o bile zor ) yaşamak arasında bir dayatma var...
Tabi ki çalışmaktan başka yolu olmayan insanlar taleplerini dile getirecekler...
Kendini sözde "sermayedar, kapitalist ,iş adamı" sanan ahmaklar (özde uluslar arası sermayenin taşeronu zavallılar) ucuz emek cenneti
"cennet vatanımız" da iş yaptıklarını sanıyorlar... Tek varlık sebepleri ucuz iş gücü arzı...
Hep başkaları mücadele etsin, başkaları çalışsın yok...
Bıçak kemiğe çoktan dayanmıştır iliğe kadar ulaşmıştır...
İnsanların sıkıntılarına açlığına kulak tıkayıp küfür edeceğine bir iki saniye düşün...
biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar derler
-----------------------------herşeyin farkındayım kardeşim işsizliğin gelirler arasındaki uçurumun :) ekmek artık aslanın midesinde bile dğeil bununda farkındayım sadece grevde normalde banliyo trenleri çalışmicaktı ama normal tcdd trenlerini niye durduruyorlar halkı neden istasyonlarda perişan ediyorlar sitemim buna :)
-
HeadBanger bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
bu nasıl bir grevdir ya..tamam devlet size grev hakkı tanımış neden devletin kurumlarını durduruyorsunuz..derdiniz ne birader ya. o şerefsizlerin yüzünden bir çok arkadaşım bayramını evinde geçircek..analarına babalarına saygıları yok sanırım.. onların yüzünden biletim yandı üstüne üstlük otostopla bilecikten adapazarına ordan otobüsle kendimi zar zor istanbula atttım ne yapmaya claısıyorlar ya halen tren garında bekleyen arkadaşlarım var üstüne üstlük sabah garı aradıgımızda arifiyede 4 tane trenin durduruldugunu ve dün gece 12 den beridir sadece 3 tane tren seferi yapıldıgını söylüyor nasıl bir hükümettir bu bas tekmeyi neden bekletiyorsun ya neyse fazla konuşmicam sizinde görüşlerinizi almak istedim grevle ilgili..
-----------------------------senin yorum daha baştan orsat yasin.
O GREV "MEMURLARA GREV VE TOPLU SÖZLEŞME HAKKI" VERİLMESİ İÇİN YAPILDI. haberleri bile tam okumamışsın belli :)
o grev yapanlar kendileri için değil senin benim için grev yaptı. yarın birgün memur olursan daha iyi anlarsın ;)
-----------------------------apo zaten haber izlemiyorum diğer yandan devletin bütcesi bellidir her yıl zaten zam yapıyr tamam haklarını savunnsunlar sorun yok sadece zamanına sinirlendim kendi hakları için halkı mağdur ettiler buna tepkim..
diğer yandna KaptanMagaraAdami
dediğinden bir halt anlamadım ama gereksiz yorum atma ben mağduriyetimi dile getirdim.. :)
-----------------------------Tamam, bu kadar laftan sonra yerin dibine geçmen gerekiyordu; geçmiyorsun. Bir an dur da düşün bari.
Türkçe yazmaktan ve kendini ifade etmekten acizsin, etrafında ne olup bitiyor bilmiyorsun, başka insanların varlığı veya çektikleri acılar umrunda değil. Üstüne üstlük kibir içindesin.
Yanlış anlaşılmasın: Benim bu arkadaşa, kardeşime birebir lafım yok.
Böyle düşünen, böyle yaşayan o kadar çok insan var ki.
Beyniyle yüreği olan herkes bu durum karşısında acı çeker.
Ben acı çekiyorum böyle bir toplumda; böyle bir anlayışla beraber yaşadığım için.
Aslında birine yazık oluyorsa o benim, biziz.
Yazık bana.
Yazık bize.
-
grev en önemli demokratik haktır. Greve değil, grevi yaratan koşullara bakmak lazım.
-
burada suçlu grev yapan memur değil. onu grev yapmaya mecbur edenlerdir.
-
HeadBanger bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
bu nasıl bir grevdir ya..tamam devlet size grev hakkı tanımış neden devletin kurumlarını durduruyorsunuz..derdiniz ne birader ya. o şerefsizlerin yüzünden bir çok arkadaşım bayramını evinde geçircek..analarına babalarına saygıları yok sanırım.. onların yüzünden biletim yandı üstüne üstlük otostopla bilecikten adapazarına ordan otobüsle kendimi zar zor istanbula atttım ne yapmaya claısıyorlar ya halen tren garında bekleyen arkadaşlarım var üstüne üstlük sabah garı aradıgımızda arifiyede 4 tane trenin durduruldugunu ve dün gece 12 den beridir sadece 3 tane tren seferi yapıldıgını söylüyor nasıl bir hükümettir bu bas tekmeyi neden bekletiyorsun ya neyse fazla konuşmicam sizinde görüşlerinizi almak istedim grevle ilgili..
-----------------------------senin yorum daha baştan orsat yasin.
O GREV "MEMURLARA GREV VE TOPLU SÖZLEŞME HAKKI" VERİLMESİ İÇİN YAPILDI. haberleri bile tam okumamışsın belli :)
o grev yapanlar kendileri için değil senin benim için grev yaptı. yarın birgün memur olursan daha iyi anlarsın ;)Türk halkının
-----------------------------apo zaten haber izlemiyorum diğer yandan devletin bütcesi bellidir her yıl zaten zam yapıyr tamam haklarını savunnsunlar sorun yok sadece zamanına sinirlendim kendi hakları için halkı mağdur ettiler buna tepkim..
diğer yandna KaptanMagaraAdami
dediğinden bir halt anlamadım ama gereksiz yorum atma ben mağduriyetimi dile getirdim.. :)
-----------------------------yasin kafan kalın mı ? sen üniye gidince anlamaya yetenegını kaybettın sanırım kanka :|
eger o gun grev yapılmasaydı turk halkının dıkkatı cekılemıcektı. zamanlaması mukemmeldır.
millet gorsun artık devlet memuru ol gerisini boşkoy dusuncesı sanıyor hala halkımız ama ıcıne gırınce oyle olmadıqını anlarsın.
benım babam 364 gun bu sıkıntıyı cekerken ustelık hemde 25 senedir sen bırgun sıkıntı cektın ortalıgı ayaga kaldırıyorsun bence senın bu konuyla ılgılı sızlanmaya hakkın yok.
bunları bırde bı devlet daıresnde soyle :) hukumet bence basmalı sızın kıcınıza tekmeyı dıye :) forumlarda yazmak basittir :)
-
Grevin yapılacağı 2 ay öncesinden duyruldu yasin. Eylül ayında başlandı bu çalışmalara. Hatta neye hizmet ettiği belli olmayan medya bile son 3 gün haberlerde verdiler. Kusura bakma ama ülkede olan bitenden bihaber arkadaşlarına biraz gündemi takip etme konusunda nasihat vermelisin. yoksa daha çook beklerler tren garlarında.
-
Allahın dağında radio bile çekmıyor :| günde 1 kere haberler açılıyor yurtta ama izlicek vakit yok :| sağlık olsun bundan sonra tedbirimizi alırız :| ayrıca televizyon harici takip edilebilcek bir sistemde yok gazete yok sanırım yurtta ekstra olarak internete harcicak parada yok :| sağlık olsun ya biri konuyu kapatabilirmi artık :| eskidi
-
grevn sorumlusu grev yapan memur işçi değl onları bunu yapmaya zorunda bırakan kendi vatandaşı yerine gavuru etnik döküntüyü memnun etme gayretinde olan kukla hükümettir yani 6 yıldır memleketin başına bela olmuş yahudi uşağı kürt kırması arap yalaması akp hükümeti ve onun uşaklarından bahsediyrum. onları oraya getiren millette olacaklardan grevlerden işsizlikten bölücülükten + kaybedilen tüm ulusal çıkarlardan onlar kadar suçludr neymiş işe otostopla gitmek zorunda kalmış daha bu bişey değil gidecek bir işin kalmadığı zaman keşke zamannda tepki gösterseydk dyeceksin