folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Nasıl Vicdan Arkadaş...

Bu Nasıl Vicdan Arkadaş...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bilen bilir ailemde asker polis bi hayli fazladır. Dayım da İzmir'de Özel Harekat Şube'de komiser. Akşamdan beri haberlere bakıyorum, haber yok. Gazetelerde yok. Yok allah yok. Bende dayımı aradım. Yardım istedim. Hem bebeğin durumunu merak ediyordum. Hemde onu doğurup atan insan müsbettesinin yakalanıp yakalanmadığını öğrenmek istedim. Neyse. Olayı dayıma da anlattıktan sonra beklemeye başladım. Gece geç saatlerde dayım aradı. Bebeğin durumu iyiymiş. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Servisi'nde yoğun bakımdaymış. Beyin sarsıntısı ve iç kanama geçiriyormuş ama şükürler olsun ki durumu iyiye gidiyor dedi. 

Annesi demeye utandığım yaratığın ise eşgali belirlenmiş. Kimliğinin tespiti için uğraşıyorlarmış. O bölgede MOBESE olmadığından görüntü bulmak da zormuş. Durum bu. Dilerim o yavrucak kurtulur da; yüreğimize su serper. 

Haaa bu arada bebek iyileştiğinde Sosyal Hizmetler Yurdu'na verilecekmiş.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calculator
    calculator's avatar
    Erkek
    hoca deja-vu bunu yazdı

Benzeri bugün başıma geldi ama bebek köpek bu sefer. BMW bingöl plaka araç, yemek yemeğe gittim yanına parkettim baktım yavru bir pitbull nefes nefese hayvan araçta açık cam yok güneş direk vuruyor araca gölge de değil ve araç siyah.

Güvenliğe söyledim anons geçti 1 saat sonra geldim hala aynı yerde araç ve köpek gitti gidecek, hemen gittim 2-3 tane güvenlik getirdim adamlar hayvanı görünce ortalığı ayağa kaldırdılar. 5 dk sonra adam karısıyla geldi köpek nasıl nefes nefese çıktı arabadan görseniz, içim sızladı. Birde adam bunun yüzünden tatile çıkamıyoruz filan dedi iyice dellendi güvenlikler baya bir söylendiler. Hayvan 2 şişe su bitirdi gölgeye yığıldı kaldı nasıl kendinden geçtiyse.

Birde daha şikayet ediyordu adam, yav hiçbirşey yapamıyoruz bunun yüzünden vs vs. diye. 

Ne kadar benzer tartışılır tabi ama bu da can. 

hocam ben olsam ellerinden alırdım hayvancağızı,onların ellerinde fazla yaşamaz yazık olur hayvana                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  asıl konu konuya gelelim birşey demek istemiyorum sonra içimdeki piskopat ruhlu manyak ortaya çıkıcak sakinleştirmek zor olur!

Çok üşengec
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

o gün bende oralardaydım iyi bana denk gelmedi o kadını yakalar cezasını kendi ellerimle verirdim

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    saftiriksincap bunu yazdı

Abi bu gidişle çok büyük felaketler gelecek başımıza..

Noluyo bu insalara? Yedikleri yemeklerden mi, içtikleri sudan mı, kullandıkları ilaçlardan mı? Noluyor yaa herkesin kayış kopmuş, vicdan sıfıra inmiş.

Sinirlendim yine gece gece :/ İnşallah bebek yaşıyordur.

annemin sözleri

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

oroooooooospppuuuuu çççooooooocuklaarııııııııııı

Minimalist Değilim Tembelim
Toplam Hit: 3888 Toplam Mesaj: 36