Bu Nasıl Vicdan Arkadaş...
-
Bilen bilir ailemde asker polis bi hayli fazladır. Dayım da İzmir'de Özel Harekat Şube'de komiser. Akşamdan beri haberlere bakıyorum, haber yok. Gazetelerde yok. Yok allah yok. Bende dayımı aradım. Yardım istedim. Hem bebeğin durumunu merak ediyordum. Hemde onu doğurup atan insan müsbettesinin yakalanıp yakalanmadığını öğrenmek istedim. Neyse. Olayı dayıma da anlattıktan sonra beklemeye başladım. Gece geç saatlerde dayım aradı. Bebeğin durumu iyiymiş. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Servisi'nde yoğun bakımdaymış. Beyin sarsıntısı ve iç kanama geçiriyormuş ama şükürler olsun ki durumu iyiye gidiyor dedi.
Annesi demeye utandığım yaratığın ise eşgali belirlenmiş. Kimliğinin tespiti için uğraşıyorlarmış. O bölgede MOBESE olmadığından görüntü bulmak da zormuş. Durum bu. Dilerim o yavrucak kurtulur da; yüreğimize su serper.
Haaa bu arada bebek iyileştiğinde Sosyal Hizmetler Yurdu'na verilecekmiş.
-
hoca deja-vu bunu yazdı
Benzeri bugün başıma geldi ama bebek köpek bu sefer. BMW bingöl plaka araç, yemek yemeğe gittim yanına parkettim baktım yavru bir pitbull nefes nefese hayvan araçta açık cam yok güneş direk vuruyor araca gölge de değil ve araç siyah.
Güvenliğe söyledim anons geçti 1 saat sonra geldim hala aynı yerde araç ve köpek gitti gidecek, hemen gittim 2-3 tane güvenlik getirdim adamlar hayvanı görünce ortalığı ayağa kaldırdılar. 5 dk sonra adam karısıyla geldi köpek nasıl nefes nefese çıktı arabadan görseniz, içim sızladı. Birde adam bunun yüzünden tatile çıkamıyoruz filan dedi iyice dellendi güvenlikler baya bir söylendiler. Hayvan 2 şişe su bitirdi gölgeye yığıldı kaldı nasıl kendinden geçtiyse.
Birde daha şikayet ediyordu adam, yav hiçbirşey yapamıyoruz bunun yüzünden vs vs. diye.
Ne kadar benzer tartışılır tabi ama bu da can.
hocam ben olsam ellerinden alırdım hayvancağızı,onların ellerinde fazla yaşamaz yazık olur hayvana asıl konu konuya gelelim birşey demek istemiyorum sonra içimdeki piskopat ruhlu manyak ortaya çıkıcak sakinleştirmek zor olur!
-
o gün bende oralardaydım iyi bana denk gelmedi o kadını yakalar cezasını kendi ellerimle verirdim
-
saftiriksincap bunu yazdı
Abi bu gidişle çok büyük felaketler gelecek başımıza..
Noluyo bu insalara? Yedikleri yemeklerden mi, içtikleri sudan mı, kullandıkları ilaçlardan mı? Noluyor yaa herkesin kayış kopmuş, vicdan sıfıra inmiş.
Sinirlendim yine gece gece :/ İnşallah bebek yaşıyordur.
annemin sözleri
-
oroooooooospppuuuuu çççooooooocuklaarııııııııııı