Bu Nasıl Zihniyet !
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
-----------------------------
bu birşey degil ki bu adama tapanlar ! var.
-----------------------------nerden biliyon taptıklarını. 21. yüzyıldayız bilmemne çağındayız demeyi biliyosunda neden işin aslını araştırıp ondan sonra yorum yapmıyosun dostum :)
benimde o zaattan haberim var fakat şimdiye kadar ona ilah diye tapanı görmedim
-
ats30 bunu yazdı:
çok güvendiğim bir kaynak bana cübbelinin gladio/ergenekoncularla ilişkisi olduğunu söylemişti önceden.ama sadece iddia.kesin birşey diyemem.
-----------------------------ona bakarsan Atatürk üde ergenekoncu demişlerdi bi ara her söylenene inansaydık ooohooo.. xD xD
-
bu adamın cemaatteki elemanların evinde silah falanda varmış diye duydum. yani bir nevi islami mafya - artık islami mafya neyse yine bozulmuş bir islami yapı diyelim - zaten ONEMİNUTE da göndermiş. adamlar öldürmüşler işte :S
-
bir kere şunu diyeyim. bir evliya olarak gördükleri birisini böyle boy boy resimlerini internete vermeleri yanlış.. ona gidip sorsunlar bu yaptıklarından kendisi razımı.
-
Bu adamlar islamı özünden yaşıyor. Ciddiyim.
Annem bana bütün yaz Cübbeli Ahmet Hoca'nın sohbetlerini dinletmişti. Hakikaten islamı çok iyi biliyorlar ve yaşıyorlar.
Bu adamlara ergenekoncu sıfatını yakıştıran da Harun Yahya'nın ta kendisidir. Harun Yahya mesih olduğunu ima eden açıklamalar yaparken Cübbeli Ahmet Hoca onun bu iddialarını çürüttü. Bunun üzerine o da bu yaygarayı kopardı.
Bu adamlar Fetullah Gülen'e de bağlı değil.
Bana inanmıyorsanız cübbelinin kendi sayfasındaki sohbetleri dinleyin.
-
bunu da izleyiniz .. ehe :D
http://www.youtube.com/watch?v=0w8wv4GjVS8 -
bizim buralarda o tayfadan olan bi ev vardı 40 yaşında adam o eve misafirliğe gidiyor misafir olduğu evde wc ye giderken diğer odada ev sahibin kızı namaz kılıyor arkası dönük tabi eleman kızın açıkta kalan ayak topuğunu görüyor ve aşık oluyor! şaka gibi dimi ama gerçek.topuktan bile tahrik oluyor bu mallar :D kaldıki barbi bebekler bile insanı yoldan çıkartacak kadar gerçekçi yapıyorlar diyen bi adam ve tayfasından ne beklenirki..
-
Z-CHAN bunu yazdı:
Bu adamlar islamı özünden yaşıyor. Ciddiyim.
Annem bana bütün yaz Cübbeli Ahmet Hoca'nın sohbetlerini dinletmişti. Hakikaten islamı çok iyi biliyorlar ve yaşıyorlar.
Bu adamlara ergenekoncu sıfatını yakıştıran da Harun Yahya'nın ta kendisidir. Harun Yahya mesih olduğunu ima eden açıklamalar yaparken Cübbeli Ahmet Hoca onun bu iddialarını çürüttü. Bunun üzerine o da bu yaygarayı kopardı.
Bu adamlar Fetullah Gülen'e de bağlı değil.
Bana inanmıyorsanız cübbelinin kendi sayfasındaki sohbetleri dinleyin.
-----------------------------Vay be Z-chan a bak :)
-
Adalet Bakanlığı 'o başsavcı' hakkında dava açtı.
Adalet Bakanlığı, İsmailağa ve Fethullah Gülen cemaatlerine yönelik iki ayrı soruşturma başlatan Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner hakkında görevi kötüye kullanmak, imar kirliliğine neden olmak ve resmi belgede sahtecilik suçlamalarıyla dava açtı.
Bakanlığın 30 Kasım tarihli kovuşturma izni ile hazırlanan iddianamede şüpheli Başsavcı Cihaner’in 26 yıla kadar hapsi isteniyor.
Hürriyet'in haberine göre, iddianamenin “ihbar edenler” bölümündeki “Duyarlı ve mağdur bir vatandaş”, “İkram Çamur”, “Hakan Vural” müstear isimleri dikkat çekti. İlgili kanun, hakimler ve savcılar hakkındaki şikayetlerde “başvuru sahibinin adı, soyadı, iş ve ikamet adresleri, TC kimlik numarası bulunmayan” ihbar ve şikayetlerin işleme konulmayacağını öngörüyor.
Adalet Bakanlığı’nın düzenlediği fezlekeyle en yakın ağır ceza mahkemesi olarak Tunceli Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın iddianamesinde Erzurum ve Erzincan Cumhuriyet Başsavcılıkları arasındaki yetki tartışmalarına da yer verildi. İsmailağa Cemaati ile ilgili soruşturmayı uzun süren yetki tartışmalarının ardından örgütün silahlı olduğunu belirten bir ihbar mektubunu gerekçe gösteren Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın almasından sonra, Fethullah Gülen cemaatiyle ilgili soruşturma dosyasını da Erzincan’dan istediği iddianameyle ortaya çıktı. İddianamede Cihaner hakkında “Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ilgili şahıslar hakkında (teknik takip, adli dinleme) bulunup bulunmadığının araştırılarak gönderilmesini talep ettiği halde, yaptığı soruşturmayı gizleyerek bulunmadığı şeklinde yazı gönderttiği ve soruşturmaya devam ettiği...” ifadeleri yer aldı.http://haber.gazetevatan.com/O_bassavci_icin_26_yil_istendi/274336/1/Gundem
Not: adalet bakanlıgı bile bu cemaatleri kolluyor resmen.. varın gerisini siz düsünün.. herifler cemaat hakkında sorusturma acanlari desifre edip yargıdaki pis ellerin adeta yargının basinda olusuna bayrak aciyor..
-
By-alper bunu yazdı:
odediğin şey islamda laduni ilminde gerçekten var.Ladun-i ilmi ne dersen peygamberlerin evliyaların dini temel olan gerçek ilim.Onlar allah a bu ilimle gitmişler bu ilimle muhabbet etmişler.
Kadın erkek sesinede gelince .Sen bir gün şçle bişey yap eğer yapabilirsen.Yarından itibaren sana 3 ay karı kız ve mastrubasyon yasak 3 ay boyunca bunu yapma,bak bakalım bu 3 ay sonunda yada 3 aya varmadan bir kadın sesinden nasıl etkilenip mastrubasyona vurursun.Tıplı arkadaşın elini görüp 31 cekmeye gittiği gibi.İnsan bağzı kötü ve hayvani isteklerine karşı sabredip azim gösterdikçe o duygular üzerinde inanılmaz dercede hassaslaşır,ve sürekş, o duygular içerisinde savaşıp durur taki üstesinden gelinceye kadar.
O hayvani istekler dediğin metabolik olaylar.Öyle baskılamaya kalkarsan böyle elden sesten bile tahrik olup düz duvara tırmanırsın bunlar gibi :D Ayrıca savaşıpta üstesinden gelebilmiş bi tane insan göstersene hoca :|