folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Nasıl Zihniyet !

Bu Nasıl Zihniyet !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

off bileğe bak bee ne tatlı bembeyaz elleride çok güzel off fena oluyorum uyhsss :) gidip abdest alayım ben :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

z-han 

kendi alanında yorumlar yaparsan herkes daha mutlu olur

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

harbi yaa, bizde tarikatız ama bizde böyle şeyler yok :D

holyOne a söyleyelimde mürideleri kapatsın,

nickleri gözükmesin tahri"P" oluyorum :D

yardırmak bizim işimiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HolySeclorum bunu yazdı:
    -----------------------------

By-alper bunu yazdı:

odediğin şey islamda laduni ilminde gerçekten var.Ladun-i ilmi ne dersen peygamberlerin evliyaların dini temel olan gerçek ilim.Onlar allah a bu ilimle gitmişler bu ilimle muhabbet etmişler.

Kadın erkek sesinede gelince .Sen bir gün şçle bişey yap eğer yapabilirsen.Yarından itibaren sana 3 ay karı kız ve mastrubasyon yasak 3 ay boyunca bunu yapma,bak bakalım bu 3 ay sonunda yada 3 aya varmadan bir kadın sesinden nasıl etkilenip mastrubasyona vurursun.Tıplı arkadaşın elini görüp 31 cekmeye gittiği gibi.İnsan bağzı kötü ve hayvani isteklerine karşı sabredip azim gösterdikçe o duygular üzerinde inanılmaz dercede hassaslaşır,ve sürekş, o duygular içerisinde savaşıp durur taki üstesinden gelinceye kadar.

O hayvani istekler dediğin metabolik olaylar.Öyle baskılamaya kalkarsan böyle elden sesten bile tahrik olup düz duvara tırmanırsın bunlar gibi :D  Ayrıca savaşıpta üstesinden gelebilmiş bi tane insan göstersene hoca :|

Savaşıpta üstesinden gelen insan söliim sana kardeş:

Hz.Peygamber + Aynı sancak atında olan gelmiş geçmiş 128 bin peygamberler ve zamnın evliyaları ve embiyalarıdır. Al sana insan.insan dediğin şey öle basit değil ALLAH ın yardımı ile herşeyin üstesinden gelir.İşin temeli nefsini terbiye edip ona hakim ve hükmetmektir oda yine ALLAH ın yardımı ve tevekkülü ile tasarruf ilmi ile meydana gelir tıpkı peygamberlerin ve evliyaların yaptığı gibi

Mevlana hazretlerinden:

İlim bilmek ,kendini bilmek.

Kendini bilmezsen habir kuru emek.

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:

Bu adamlar islamı özünden yaşıyor. Ciddiyim.

Annem bana bütün yaz Cübbeli Ahmet Hoca'nın sohbetlerini dinletmişti. Hakikaten islamı çok iyi biliyorlar ve yaşıyorlar.

Bu adamlara ergenekoncu sıfatını yakıştıran da Harun Yahya'nın ta kendisidir. Harun Yahya mesih olduğunu ima eden açıklamalar yaparken Cübbeli Ahmet Hoca onun bu iddialarını çürüttü. Bunun üzerine o da bu yaygarayı kopardı.

Bu adamlar Fetullah Gülen'e de bağlı değil.

Bana inanmıyorsanız cübbelinin kendi sayfasındaki sohbetleri dinleyin.

Evet kıyametin son alameti de tamamlanmış oldu :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Eminim bu adamın müritleri tahribattan fazla xD

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

İsterlerse adamın bokunu yesinler sizene arkadaşlar, kişileri konuşmayın doğru bildiğinizi yapın yeter arkadaşlar...

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

dünyanın en gelişmiş en aşmış tek süper gücü kabul edilen ülkesi abd de bile amishler denen fantastik hristiyan yobazlar mevcut ki bu manyaklar haram diye elektrik bile kullanmıyorlar, her toplumun en alt katmanı yani en eğitimsiz ve yoksul olanların iki seçeneği vardır ya sofu dindar olmak ya da haydut/fahişe/junky olmak çünkü dinin iki parametresi vardır - islam dahil tüm dinlerin - sefalet ve cehalet ki cennet vatanımızda bu ikiside gereğinden fazlasıyla mevcut.

Türkiye devlet olup, millet olupta insanlarının sefaletine cehaletine çare bulabiliyor mu ?  sonra insanları yobaz diye ayıplıyoruz bu zavallılara hiç bir kitap okutulmuşmu mesela Türk tarihi ya da Atatürk hakkında hiç bir öğretmenleri olmuş mu ya da dinci yaşam tarzı hariç bir yaşam için ekonomik özgürlükleri varmı ?

bu cübbelilerinde düşünceleri nekadar anormal görünse de bizde onlar için aynı şekilde anormaliz ama bunlar gibi tipleri manyaklar yobazlar fln diye toplumdan dışlarsan sonuçta onlarda manyak olur manyakça bişiler yaparlar. En azından onlar gibi davranıp beraber yaşama kültürümüzü bozmayalım çünkü manyakça bişiye inanma özgürlüğü var olduğu sürece inanmama özgürlüğü de var - ya da tam tersi de doğru. robinson krusoya katılıyorum , adam isterse kıçına şemsiye sokar inancı gereği yada krem peynire inanır cem yılmazın dediği gibi bize ne ki ?

herşeyin bir şeyi vardır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

off bileğe bak daha önce hiç bilek görmedim, fena tahrik edici bi görüntü, kaşım gözüm döndü A*!

ben kaçtım 31e..

edüt: töbe töbe :D

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAXION
    HAXION's avatar
    Erkek

iMPaLa bunu yazdı:

Facebook ta arkadaş listemde kayıtlı olan bir tanıdığım ismail ağa sayfasına hayran olmuş..merak ettim daldım içeri..resimlere yorumlara baktım..çok ilginç geldi..bir adamı adeta peygamber gibi sevip sayıyorlar..düşünceleri geri kafa diye tabir edilecek cinsten..cübbeli ahmet hoca diye bilinen bir çok tv programına konuk olan zaatta bu cemaatin üyesi..özellikle bu resimdeki yorumlar beni çok şaşırttı..çarşaflı bir bayanın el bileğinin gözükmesi sanki tahrik olunabilitesinin olduğu gibi düşündürülüp ifade ediliyor..her düşünceye her bireye saygımız var fakat 21. yy da Atatürk cumhuriyetinde bu tarz yaklaşımların ne kadar doğru olduğunu, bizi nereye götüreceğini düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum..saygı çercevesinde yorumlarınızı bekliyorum..

Sen kendi beyninde hayal ettiğin 21 inci yüzyıl Atatürk Cumhuriyeti kalıpları içerisinde

din ve inanç meselesini anlamaya çalışırsan ANLAYAMAZSIN..

Ne olmuş  21 inci yüzyıl Atatürk Cumhuriyetinde ? Veya neler oluyor, nasıl yaşanıyor?

İlk önce kafandaki 21 inci yüzyıl Atatürk Cumhuriyetini bizlere anlat ki bilelim..

Ama yine ben başka şey anlatmak istiyorum..

Gerçek İslam inancında hiç kimseye TAPILMAZ. Sadece ve sadece Allah a tapılır, peygambere bile tapılmaz.

İslamda, bir "örtünme" kuralı vardır.  Bu örtünme şartı, erkekler ve kadınlar için ayrı ayrı düzenlenmiştir.

Örtünme hakkındaki detaylı bilgiyi git din kitaplarından öğren..

Burada kendi mesajında yayınladığın resimde, bayanın bileği görünüyor.

Alttaki yorumları da dikkatli okursan,

Biz TAHRİK OLUYORUZ O YÜZDEN BU RESİMİ KALDIRIN demiyorlar,

BAYANIN BİLEĞİ GÖRÜNÜYOR o yüzden KALDIRIN diyorlar...

Çünkü bayanın bileğinin İslam inancına göre görünmemesi gerekiyor.

Ha, siz bunu ilginç bulabilirsiniz, abes bulabilirsiniz ama inancımızın kuralıdır bu.

Yani ortada TAHRİKLİK bir durum yok..

Şimdi gelelim, bu konu ile dalga geçecem diye 31 çekmeye gidenlere...

Az önce dedim ya, eğer kendinize müslümanım diyorsanız, dininizi doğru kitaplardan öğrenin..

Her gördüğünüz konuyu da GEYİĞE çevirmeyin..

Yok hala bu fotodan tahrik oldum 31 çekcem diyorsanız..

Sizleri Allah a havale ediyorum, ilk önce size akıl fikir versin...

Toplam Hit: 11294 Toplam Mesaj: 57