Bu Nasıl Zihniyet !
-
cubbeli ahmet ne çok kızıyo bu cemate :)
-
ablanın bileğinin ne işi var o zaman orda ...
Böyle zihniyetlerin kökünü kazımalı...
-
hiiii yöneticilerden konunun silinmesini istiyorum ablanın parmakları görünüyor fotoğrafta çok ayıp adult içeriğe karşıyız :S
bu insanlar yüzünden millet islamdan soğuyor a.q zihniyetleri
-
Hocam, biz de müslümanız. Namazlarımın hepsini kılmaya çalışıyorum fakat, tabiki kaçırdıklarım oluyor. İçkiden, kumardan uzak duruyorum. Benim anladığım müslümanlık bu.
Fakat bu adamlar herşeyi abartıyorlar. Zannediyorum ki Peygamberimizin (sav) zamanında bukadar abartı yoktur heralde. -
:| okadar uç ki
fake bile olabilir diyorum
olamaz zira
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------
:| okadar uç ki
fake bile olabilir diyorum
olamaz zira
Evet Fakedir bu böyle terbiyesiz ahlaksız resim olamaz derhal Tahribat yöneticileri resmi kaldırsın :D
Amk resimdekilerin -
GokYeleliBozkurt bunu yazdı:
bizim buralarda o tayfadan olan bi ev vardı 40 yaşında adam o eve misafirliğe gidiyor misafir olduğu evde wc ye giderken diğer odada ev sahibin kızı namaz kılıyor arkası dönük tabi eleman kızın açıkta kalan ayak topuğunu görüyor ve aşık oluyor! şaka gibi dimi ama gerçek.topuktan bile tahrik oluyor bu mallar :D kaldıki barbi bebekler bile insanı yoldan çıkartacak kadar gerçekçi yapıyorlar diyen bi adam ve tayfasından ne beklenirki..
-----------------------------Adamın belki topuk fantazisi vardır. Görünce aklına gelmiştir vs. :)
-
RuzgaR bunu yazdı:
Bizim şu an ki zamanımızdan peygamlerler boşuna korkmamışlar.Kendi öz değerlerimizle alay edecek konuma geldiğimizin farkında değiliz artık.
Tarikatlerin şu dönemdeki yapılanması benim fikrimce tamamiyle ters.Hatta abartıp tarikat olaylarına karışan herkesi dinden çıkmış bile kabul edebilirim.Çünkü Kur-an'da bir insandan yardım dilemek için
Yardım istenilenin yaşıyor olması
Karşımızda bulunması
Istegimize gücü yetiyor olması
şartları var.
Bu türbelerde bana çocuk ver onun hatrına para ver demek şirktir.
Başı sıkıştığında "Ya Muhammed..." diyen kişi de Allaha şirk koşmuş oluyor!!!
Farkında değildir v.s o ayrı mesele.Biz nasıl ki şu an Kur-an'ın temel gereklerini Atatürkçü Aydınlık parlak insan nasıl yapar diye geyiğe sarıyorsak.Sanki o insanlarin bizim gibi olmasının veya olmamasının,hangisinin doğru veya yanlış olmasının umurumzda olmadığını düşünmediğimiz gibi.
Elhamdülillah Müslüman'ım demekle cennete gidilecek olsaydı diğer dindekiler de işi sağlama almak için bizim gibi bayramları bi iki kere söylerdi,nolacak ki(!) ...
-----------------------------Hz. Muhammed yaşıyormu türbeler gidip yardım dilemek şirklik ise bu kadar hacca giden insanların hepisi şirkli yapıyor ozaman.Biraz mantıklı konuş be kardeşim
-
CEO bunu yazdı:
Delegado_Zero bunu yazdı:
bu birşey degil ki bu adama tapanlar ! var.
-----------------------------nerden biliyon taptıklarını. 21. yüzyıldayız bilmemne çağındayız demeyi biliyosunda neden işin aslını araştırıp ondan sonra yorum yapmıyosun dostum :)
benimde o zaattan haberim var fakat şimdiye kadar ona ilah diye tapanı görmedim
-----------------------------Zamanın Peygamberleri vardı.O peygamberlere taabii olanlar Allah a kavuştular irşaad oldular.Ama peygamberlik devri bittiği için,yani bizim islam hayatı için bitti aslında Şu anki evliyalar Şeyhler bile beygamberlerin şefaati var ama bu şeyhlerinde Himmeti ve meded i vardır.uzun lafın kısası peygamberlere tabii olan Allah a gidiyordu bu zamanda Şeyh lere Evliyalara Hak mürşidine hakiki dosta bağlanmayan ona tabii olmayan yani bir insan olğlu insana tapmayan dikkatinizi çekerim insan oğlu insan. Allaha gidemeyecek Allah ı göremeyecek..
Hz.Muhammed .S.A. : Bize gelen bize tabii olan Hakka a gider,Bizlere tabii olmayan Na-hakka Gider buyurmuşlar.
Hatta Allah C.c. Hz peygamberimize bir hadisi daha var oda.
Zamanın Evliyalarına ve Peygamberlerine tabii olan bana tabii olmuş gibidir.Sana gelen Yani peygamberlere Evliyalara gelen bana gelmiş gibi olur seni zikreden beni zikreder buyurmuşlar.Senle oturup kalkan seninle haşir neşir olan muhabbet eden , ahirettede benimle oturup kalkar benimle haşir neşir olur.buyurmuşlar.
Siz ister inanın ister inanmayın benim için değişen bişiy olmaz.Bu böyle kurulmuş.Hem bizim bildiğimiz ilim dediğimiz şerat dediğimiz şeyi kimlerden öğrendikte yalan yanlı şeylerle buaralara kadar getirlik belkide.Saçmaladık iyice kendi dinimizde.Asıl özünü yaşamayı bilmiyoruz. v de git gide kayboluyor.
-
karaconda bunu yazdı:
Hocam, biz de müslümanız. Namazlarımın hepsini kılmaya çalışıyorum fakat, tabiki kaçırdıklarım oluyor. İçkiden, kumardan uzak duruyorum. Benim anladığım müslümanlık bu.
Fakat bu adamlar herşeyi abartıyorlar. Zannediyorum ki Peygamberimizin (sav) zamanında bukadar abartı yoktur heralde.
-----------------------------Namaz kılnca kendini müzlümanmı hissediyon kardeş.Önemli olan namaz kılmak değil islamı en derinden yaşayıp allah a gerçek kulluk yapabilmek. hhaa Namaz kılmak senin neyini değiştirdi,hiçbirşeyini diyemem çünkü insanı kötülükten çekip çevirir geçicide olsa.Ama burda önemli olan kendinde olan değişiklik ve var olan Hakkı kendi bedeninde, kendi beden ikliminde yaşayıp var edebilmen.bilmem anlata bildimmi.Namaz kılmayla müzlüman oldum zannetme o sadece Müslüman denilen insanın plakası gibidir yani en başta olması gereken şey ama hanii diğerleri.Nefsinle hesaplaştınmı onu hesaba çekebildinmi nefsini terbiye edio Hal ilmine geçebildinmi ruhaniyetini temize getirebildinmi. ?????????