Bu Nasıl Zihniyet??
-
sınıfta kız arkadaşımla yanyana kimya çalışıyoruz sınavına çalıştırıyorum.Biranda müdür vekili gelio ne yapıosunuz ayrılın dio .diorm ders yapıorz gördüğünüz gibi ben sizin ne yaptığınızı biliorm dio:S
ne yapıorz hocam ders yapıorz diorm neden yanyanasınız dio.. tahtada mı anlatıcam yanında gösteriyorum tabi diyorm.yok nafile..
sonunda adam bağırıp çağırıo kız arkadaşımı evine yolluyo...
Soruyorum arkadaşlar bu nasıl bi zihniyettir? ne yapmak gerekir ??..
-
böyle zihniyetin...(küfür yasak )...:(:(:(:(:(
-
böyle zihniyete ne yapsan boş 1 kerede bişi olmaz da bizim arkadaşlar öle yakalandı 3-4 defa bişi olmadı bağrınıp çağrınıolar o kadar yinede bilemicem
+ okul kapanıyo disiplin falan olmaz heralde
-
ya onun zihniyetinin a.q da boş düzelmez ama kız arkadaşının yanında onun hakkında hiç böyle bişey düşünmediğin halde konuşması koyar insana,benim bile zoruma gitti valla şimdi
-
bu zihniyet "cinsel organları gözünün arkasında olan" zihniyettir.
-
amma malmış haa:C ben olsm döverdim
-
Yobaz zihniyet hoca iste, bende lise3 te tarihci ibnesini,Ataturk'un annesine karsi "genel evde calisan bir kadindi..." yorumunu yapinca girtlagina yapisip 3.kattan asagiya atiyordum,tahta silgisi ,kitap canta adami hasat etmistim,ogrenciler dokunmadi zaten,mudur geldi en son...orospucocugunu hatirladim sinirlerim gerildi yine...simdi oto yedek parcasi satiyor serefsiz adi.
-
Bu zihniyet böyledir hiç birşey yapamazsın
Böyle gelmiş böyle gidecektir emin ol.
git bi kız ayarla okul çıkışı tam bu kapıdan cıkarken yapis kizin dudaklarina gozunun onunde :D o zaman bi s*kim yapamaz kalır öyle mal.
not :okul uniforması giyme ne olur ne olmaz. -
tam dayaklık..
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Yobaz zihniyet hoca iste, bende lise3 te tarihci ibnesini,Ataturk'un annesine karsi "genel evde calisan bir kadindi..." yorumunu yapinca girtlagina yapisip 3.kattan asagiya atiyordum,tahta silgisi ,kitap canta adami hasat etmistim,ogrenciler dokunmadi zaten,mudur geldi en son...orospucocugunu hatirladim sinirlerim gerildi yine...simdi oto yedek parcasi satiyor serefsiz adi.
-----------------------------
ahhahahahahahaha :D :D :D helal olsun :D -
mekan bursa ise söyle bir güzel indirelim :@
böylelerini toplumdan izole etmediğimiz sürece işimiz zor...