Bu Nasıl Zihniyet??
-
CWDoktoray bunu yazdı:
-----------------------------
Susun kafirler yanacaksınız hepiniz. Bütün okullar kapatılmalı mektepler yeniden açılmalı.
Selam ve dua ile
-----------------------------ne bu ya :DDDDDD
-
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------CWDoktoray bunu yazdı:
Susun kafirler yanacaksınız hepiniz. Bütün okullar kapatılmalı mektepler yeniden açılmalı.
Selam ve dua ile
-----------------------------medrese olacak o mektep deil lan allahın doktoru :|
-----------------------------kiikkiiiikikii
-
kız güzelse o herifte abazaysa.... insanın fikri neyse zikride odur diyorum ben ,,,,,,,,,,,,,,,,,,:)
-
onun taaaaa mımına koyayim öldürürdüm orda onu
-
CWDoktoray bunu yazdı:
Selam ve dua ile
Sen sahici misin. Aramıza hoş geldin Wcdoktorgay :D -
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------CWDoktoray bunu yazdı:
Selam ve dua ile
-----------------------------medrese olacak o mektep deil lan allahın doktoru :|
kantar bakıorm top mop gördün hemen yav$amaya ba$lamı$sın bisexüel ipne seni :B -
o müdür vekilindeki zihniyetin a.q
-
CWDoktoray bunu yazdı:
Selam ve dua ile
-----------------------------abi millet işi gücü bırakmış benle uğraşıyo, büyü müyü olmasın?
pmden bikaç dua okusana bana nolur :'(
-
zihniyet deıl bu hocammm zıhnıyetınnn olabılmesı ıcın beyın olması lazım
-
walla hojam en son Adana'daki hoja bana bunu yaptı müdür yrd. yeni gözlük almak zorunda bıraktım :) ama okuldan oldum o ayrı :)