Bu Nasıl Zihniyet??
-
ya haklısınız da adama diorm biz ders yapıorz die adam dio sen konuşma neden diorm sen kimsin dio yeter dedim sonunda bağırdım sen kimsin ya dedim kimsin sen dedim müdürüm dedi müdür vekilisin dedim ama yetkim var dedi bunu yapmaya yok dedim bende. sonra döndü kıza bağırdı git evine burda duramazsın die...
daha öncede sınıfta :
bi erkekle biz kız aynı sınıfta yanyana çalışamz dedi.. neden dedik
yaw düşünün bi o erkeğin aklına hiç öyle şeyler gelmez mi dedi..
bunu derken bize hakaret etmio mu bu adam ..
-
Ya olum derdinizi anlatmaya çalışmayın bu adamlara öle durumlarda bişi diyosa ..anırıp işniyosa ..sende aç ağzını yum gözünü sesini yükselt, bağır çağır ..hakaret et ki bakınız dinsizin hakkından imansız gelir. Ben olsam '' Bak hoca şurda iki medeni insan gibi ders çalışıyoruz geliyosun saçma sapık şeylerle itham ediyosun bize ..sap mısın ..sapık mısın ..için mi fesat ..dıştan mı öyle görünüyosun ..adamın asabını bozma şuan burda iki erkek değiliz yanımızda bir de kız ( öğrenci ) var. Okulda bitti bi sikim ifade mi alamaz disiplin diyemezsin ..zor kullanmayı denersende ..dene ( Götün yerse ) NOKTA '' derdim ..siktir olup giderdi ..gerçi bu tutumum bana pek birşey kazandırmadı lisede :D ..Okulu zor bitirdim (3 yıl önce ) götte ders bırakarak o ayrı mesele :\
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------ya haklısınız da adama diorm biz ders yapıorz die adam dio sen konuşma neden diorm sen kimsin dio yeter dedim sonunda bağırdım sen kimsin ya dedim kimsin sen dedim müdürüm dedi müdür vekilisin dedim ama yetkim var dedi bunu yapmaya yok dedim bende. sonra döndü kıza bağırdı git evine burda duramazsın die...
daha öncede sınıfta :
bi erkekle biz kız aynı sınıfta yanyana çalışamz dedi.. neden dedik
yaw düşünün bi o erkeğin aklına hiç öyle şeyler gelmez mi dedi..
bunu derken bize hakaret etmio mu bu adam ..
-----------------------------
bütün erkeklerin şeyi senin gibi beyninde değil deseydin -
noel_baba bunu yazdı:
Ya olum derdinizi anlatmaya çalışmayın bu adamlara öle durumlarda bişi diyosa ..anırıp işniyosa ..sende aç ağzını yum gözünü sesini yükselt, bağır çağır ..hakaret et ki bakınız dinsizin hakkından imansız gelir. Ben olsam '' Bak hoca şurda iki medeni insan gibi ders çalışıyoruz geliyosun saçma sapık şeylerle itham ediyosun bize ..sap mısın ..sapık mısın ..için mi fesat ..dıştan mı öyle görünüyosun ..adamın asabını bozma şuan burda iki erkek değiliz yanımızda bir de kız ( öğrenci ) var. Okulda bitti bi sikim ifade mi alamaz disiplin diyemezsin ..zor kullanmayı denersende ..dene ( Götün yerse ) NOKTA '' derdim ..siktir olup giderdi ..gerçi bu tutumum bana pek birşey kazandırmadı lisede :D ..Okulu zor bitirdim (3 yıl önce ) götte ders bırakarak o ayrı mesele :\
-----------------------------süper =)
bunları aynen demeliydin :| =)
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------mekan bursa ise söyle bir güzel indirelim :@
böylelerini toplumdan izole etmediğimiz sürece işimiz zor...
-----------------------------kardeşe katılıyorum Bursadaysa gidip bi güsel dövelim. beynine beynine vuralımda s.ki yerine gitsin :)
-
yanında sahıt falan olsa gıt agız burun dagıt sonrada benı dısıplıne ver derım ama sahıdın yok. zıhnıyetının ırızına geceyım dıyecem cogalacak olmaycak kalsın...
-
iyice azıttılar artık.
-
yav böyle tipler elbet vardır ancak yanyana ders çalışan öğrenciye bi hocanın böyle yapması için ya gerçekten kör olması lazım,yada külliyen öküz. yanlış anlama ama bayan arkadaşla ders çalıştğnıza eminmisin,yahut nası durumdaydınızda öyle dedi? tabi seni sorgulamak bana düşmez ama önce bi olayı doğru tahlil etmek lazım demi
-
şimdi o kalın kafalı herifi dövsen 2 gün sonra gazetelerde "Müdürünü döven liseli" diye manşet olursun..
dövmesen içşinde kalır.. Sana kolay gelsin arkadaş :=) -
CWDoktoray bunu yazdı:
Susun kafirler yanacaksınız hepiniz. Bütün okullar kapatılmalı mektepler yeniden açılmalı.
Selam ve dua ile
-----------------------------medrese olacak o mektep deil lan allahın doktoru :|