folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bu Numaraya Dikkat..!

Bu Numaraya Dikkat..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı
    Dina_Kaki bunu yazdı

Bilip bilmeden yorum yapma polis savcılık kararı olmadan telefon dinleyip takip yapamaz.Her şey senin tahmin ettiğin  Arka sokaklar dizisindeki gibi değil.Çay,kahve içiyomuş onlarıda senin vergilerinden içiyolardır kesin.

Gidip şilkayetçi olacaksın,yoksa telefonla ısmarlama olmaz bu işler.

Hocam doğru söylüyorsunuz. Ama şimdiye kadar karşılaştığım olaylara göre diyebilirim ki; aynı şey bir polisin başına gelse bu işlemler 24 saat içerisinde yapılır ve en fazla 36 saat içinde bu kişiler yakalanır. Normal bir vatandaş polisin umrunda olmuyor ne yazık ki. Polise iş yaptırabilmek için polis tanıdığınızın olması gerekiyor :P

cok uzatmadan,
    kesinlikle diyorum.
    ahbab-cavus demokrasisi.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    RaNGeR bunu yazdı
    Dina_Kaki bunu yazdı

Bilip bilmeden yorum yapma polis savcılık kararı olmadan telefon dinleyip takip yapamaz.Her şey senin tahmin ettiğin  Arka sokaklar dizisindeki gibi değil.Çay,kahve içiyomuş onlarıda senin vergilerinden içiyolardır kesin.

Gidip şilkayetçi olacaksın,yoksa telefonla ısmarlama olmaz bu işler.

Hocam doğru söylüyorsunuz. Ama şimdiye kadar karşılaştığım olaylara göre diyebilirim ki; aynı şey bir polisin başına gelse bu işlemler 24 saat içerisinde yapılır ve en fazla 36 saat içinde bu kişiler yakalanır. Normal bir vatandaş polisin umrunda olmuyor ne yazık ki. Polise iş yaptırabilmek için polis tanıdığınızın olması gerekiyor :P

cok uzatmadan,
    kesinlikle diyorum.
    ahbab-cavus demokrasisi.

ve bende +1 diyerek yoruma katılıyorum böylece =)

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

teli yönlendirmiş. yanlış no cevirdiniz diyor.

0553 392 73 66

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

ulen şu adamlar beni aramıyorki iki muhabbet etsek :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

Hocalar hastanede doktor,adliyede katip,belediyede zabıta hatta çalıştığınız iş yerinde siz diğer vatandaşlardan önce değil misiniz?

Ama ben sizinle aynı düşüncede değilim.Neyse çok uzatmadan hoş kalın hoşça vakit geçirin:D

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek

Arayıp hal hatır soralım :-)

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Böyle dururmlarda 155'i arayın diye göstermelik mesaj atıyorlar 155 inde yardım olma şekline bayıldım açıkçası :)  gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun biz bilmiyorduk sanki bunu yapmayı  sağolsunlar

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Hacım aman daa. Bunlar sağlı sollu insanları kandırıyor. Hatta bi olay okumuştum ne kadar doğru bilemem. Adamı telden 155 diye arıyorlar. Adamlar dolandırıcılıkta bile aşmış kendini. Bu tarz şeylere kapılmadan en yakın polis merkezine gitmek lazım. ;)

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    zorbaa bunu yazdı

benim telefon çalındı.Savcılıktan aradılar filanca adam telefonunuzu kullanmış tanıyormusunuz diye tanımıyorum dedim.Adam hakkında tutuklama kararı çıkardı savcılık.Savcılıktan  emniyete tutuklanma kararı 2 haftadır gitmedi. savcılıktan ankara emniyet arası 20 km .Verin karar yazısını elden veririm dedim .Vermedi ibnler.

Sonrada neymiş devlet memuruna küfür ediyormuşum.Elime verseler sülalesinide bellerimde neyse

:)

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

arkadaş google ne çabuk indexliyor bu siteyi ya numarayı aradım googleda ama sadece tahribatta çıktı

tbt seo süper çalışıyor :)

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
Toplam Hit: 5180 Toplam Mesaj: 29