Bu Numaraya Dikkat..!
-
RaNGeR bunu yazdıDina_Kaki bunu yazdı
Bilip bilmeden yorum yapma polis savcılık kararı olmadan telefon dinleyip takip yapamaz.Her şey senin tahmin ettiğin Arka sokaklar dizisindeki gibi değil.Çay,kahve içiyomuş onlarıda senin vergilerinden içiyolardır kesin.
Gidip şilkayetçi olacaksın,yoksa telefonla ısmarlama olmaz bu işler.
Hocam doğru söylüyorsunuz. Ama şimdiye kadar karşılaştığım olaylara göre diyebilirim ki; aynı şey bir polisin başına gelse bu işlemler 24 saat içerisinde yapılır ve en fazla 36 saat içinde bu kişiler yakalanır. Normal bir vatandaş polisin umrunda olmuyor ne yazık ki. Polise iş yaptırabilmek için polis tanıdığınızın olması gerekiyor :P
cok uzatmadan,
kesinlikle diyorum.
ahbab-cavus demokrasisi.
-
5Agustos1921 bunu yazdıRaNGeR bunu yazdıDina_Kaki bunu yazdı
Bilip bilmeden yorum yapma polis savcılık kararı olmadan telefon dinleyip takip yapamaz.Her şey senin tahmin ettiğin Arka sokaklar dizisindeki gibi değil.Çay,kahve içiyomuş onlarıda senin vergilerinden içiyolardır kesin.
Gidip şilkayetçi olacaksın,yoksa telefonla ısmarlama olmaz bu işler.
Hocam doğru söylüyorsunuz. Ama şimdiye kadar karşılaştığım olaylara göre diyebilirim ki; aynı şey bir polisin başına gelse bu işlemler 24 saat içerisinde yapılır ve en fazla 36 saat içinde bu kişiler yakalanır. Normal bir vatandaş polisin umrunda olmuyor ne yazık ki. Polise iş yaptırabilmek için polis tanıdığınızın olması gerekiyor :P
cok uzatmadan,
kesinlikle diyorum.
ahbab-cavus demokrasisi.
ve bende +1 diyerek yoruma katılıyorum böylece =)
-
teli yönlendirmiş. yanlış no cevirdiniz diyor.
0553 392 73 66
-
ulen şu adamlar beni aramıyorki iki muhabbet etsek :)
-
Hocalar hastanede doktor,adliyede katip,belediyede zabıta hatta çalıştığınız iş yerinde siz diğer vatandaşlardan önce değil misiniz?
Ama ben sizinle aynı düşüncede değilim.Neyse çok uzatmadan hoş kalın hoşça vakit geçirin:D
-
Arayıp hal hatır soralım :-)
-
Böyle dururmlarda 155'i arayın diye göstermelik mesaj atıyorlar 155 inde yardım olma şekline bayıldım açıkçası :) gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun biz bilmiyorduk sanki bunu yapmayı sağolsunlar
-
Hacım aman daa. Bunlar sağlı sollu insanları kandırıyor. Hatta bi olay okumuştum ne kadar doğru bilemem. Adamı telden 155 diye arıyorlar. Adamlar dolandırıcılıkta bile aşmış kendini. Bu tarz şeylere kapılmadan en yakın polis merkezine gitmek lazım. ;)
-
zorbaa bunu yazdı
benim telefon çalındı.Savcılıktan aradılar filanca adam telefonunuzu kullanmış tanıyormusunuz diye tanımıyorum dedim.Adam hakkında tutuklama kararı çıkardı savcılık.Savcılıktan emniyete tutuklanma kararı 2 haftadır gitmedi. savcılıktan ankara emniyet arası 20 km .Verin karar yazısını elden veririm dedim .Vermedi ibnler.
Sonrada neymiş devlet memuruna küfür ediyormuşum.Elime verseler sülalesinide bellerimde neyse
:)
-
KaRaKuLe bunu yazdı
arkadaş google ne çabuk indexliyor bu siteyi ya numarayı aradım googleda ama sadece tahribatta çıktı
tbt seo süper çalışıyor :)