Bu Numaraya Dikkat..!
-
kazasker1 bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
arkadaş google ne çabuk indexliyor bu siteyi ya numarayı aradım googleda ama sadece tahribatta çıktı
tbt seo süper çalışıyor :)
şimdiye kadar o numarayı kapatmış üstüne milyontane başka numara ayarlamışlardır diye düşündüm ama demekki halen kullanıyo deyyuslar :|
-
polis bi sikim yemediğinden bu adamlar bu kadar uyarı piyasadayken halen yapabiliyor zaten.
-
Ephesus bunu yazdı
polis bi sikim yemediğinden bu adamlar bu kadar uyarı piyasadayken halen yapabiliyor zaten.
Polisin bok yememesi ile ilgili değil bürokrasinin saçmalıklarından kaynaklanıyor bu sorun.
-
şimdi ben birine kılım aradım 155'i bu adam beni aradı dedim napıcak polis evinden mi alsın tabiki savcılıga gidiceksin
şu polis = herşeyi yapar olayı hayat bilgisi dersinden kalma galiba
rofl
-
evet arkadaşlar bu tür numaraları ;
https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&ie=UTF-8#hl=tr&gs_rn=2&gs_ri=hp&tok=z1NjFXF53FprNjCq8yZcFg&cp=17&gs_id=g&xhr=t&q=biz+sizi+arayal%C4%B1m&es_nrs=true&pf=p&safe=off&tbo=d&output=search&sclient=psy-ab&oq=biz+sizi+arayal%C4%B1m&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.41867550,d.d2k&fp=34c266abe3f52b01&biw=1366&bih=653&ion=1
-
Eğer numara gerçekse, numarayı tuhaf sitelere yazın görsünler....
-
HUKUK YOK. ADALET YOK. BİRİLERİ PARA YİYEYOR HEMDE LOPUR LOPUR.
1 Örneği hemen söyleyim. Dün ATV'deki hukuk okuyorum diye geçinen kız...
-
polis den gelen sms:
hicbir polis, savci ve kamu gorevlisi sizi arayarak para veya kontur talep etmez. bu amacla arandiginizda derhal telefonu kapatin 155'i arayin. www.asayis.pol.tr
155 i ariyorsun. biz birsey yapamayiz savciliga gidin diyor :D