folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bu Öğretmene Ne Yapabilirim ?

Bu Öğretmene Ne Yapabilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Merhaba ;

Benim lisede bir müzik hocam var.Kadın biraz sorunlu hatta bildiğiniz pisikopat hoca idolü..Derste angut hödük hep bi aşağılama havası hep bi sinir suratında

nur yok kalbi taşlaşmış resmen.Geçen artık bokunu çıkardı iyice.Okulu bırakan bi arkadaş bunu 8 YTL defter arasını bi kaç hafta veremeyince kıza şerefsiz dedi

kız okulda yokken onu gittiği okulda rezil ederim vs.. baya bi çirkefleşti yani.Bizde bir tepki olarak 2.dersine girmedik 4 kişi girdi sadece dersine.

buda bizi disipline verdi uyarı aldık idarede biliyo ne bok oldugunu disiplin denen olay deyik muhabbet geçti resmen hocalawr tabi öğretmeni savundular biz sindirildik resmen..

bu haftada bir sözlü yaptı akıllara zarar.Derse grmeyenlere sordugu soruları anlayan olmadı derse  girenlere kek kek sorular hepsi 60 70 aldı :|

derste notaların adlarını yazmayı yasakladı solfejlerin ses kayıdıda yok artık resmen azımıza sıçıyor..

Şimdi soruyorum : Benim bu kadını şikayet edip sonuca gidebileceğim bir kurum varmı? Dilekçe yazıp sonuç alabileceğim bir yer?

Şimdiden teşekkürler. 

Konumu silenlere inat kürdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek
    topluca milli eğitim bakanlığına dilekçe yazınız...dikkate alınır emin ol.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Hocam afedersin sınıfın ortasında geL buraya yat ağzına s.çıcam dese hatta s.çsa sen yine bişey yapamassın sonuçta öğretmen ya aqdukLarım heryerde hakLıLar..

İstediğin Yerede şikayet et yine sonuç aLamassın bak kendinde söylüosun herkes o hocanın yanında olmuş sizin değiL..Yağcı oL yaLakaLık yap götünün dibinden ayrıLma sadece okuL bitene kadar sık dişini sonra okul bitince zindan edersin hayatını.

Her hafta gidip arabasının üstne işersin s.çarsın çizersin vs iyi geLir egosaL bi tatmin yaşarsın,üstündeki hafifLiğin kaLkması ve hıncını aLmanda cabası.. tecrübe konuşmakta..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    RevengeX bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam afedersin sınıfın ortasında geL buraya yat ağzına s.çıcam dese hatta s.çsa sen yine bişey yapamassın sonuçta öğretmen ya aqdukLarım heryerde hakLıLar..

İstediğin Yerede şikayet et yine sonuç aLamassın bak kendinde söylüosun herkes o hocanın yanında olmuş sizin değiL..Yağcı oL yaLakaLık yap götünün dibinden ayrıLma sadece okuL bitene kadar sık dişini sonra okul bitince zindan edersin hayatını.

Her hafta gidip arabasının üstne işersin s.çarsın çizersin vs iyi geLir egosaL bi tatmin yaşarsın,üstündeki hafifLiğin kaLkması ve hıncını aLmanda cabası.. tecrübe konuşmakta..

hocam 2.yıl sabredemem..Derste kafasına geçiricem sırayı lise disiplini sicilime işlnicek göte gelicem :| 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

1- öğretmen her zaman haklıdır

2- öğrenci her zaman haklıdır 

3- öğretmen öğrenciden üstündür :| okullarda bu kural var :| 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    peki bu disiplin ciddi sicile falan işlenirmi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

MinervaL bunu yazdı:

Üniversite hayatını biLe etkiLer sen ne diyosun sonuçta dosyana işLeniyor :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    RevengeX bunu yazdı:

MinervaL bunu yazdı:

Üniversite hayatını biLe etkiLer sen ne diyosun sonuçta dosyana işLeniyor :)

off :| 2 yıl sonra elimden kim alrı bu kadını bilmiyorum :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek
    Bir öğretmen adayı olarak diyorum ki :D Genşler yazıktır yapmayın :D Arabasını boya.Yapabilirsen okulun sitesini hackle okulla bir alıp veremediğimiz yoktur tamamen x e kişisel gıcıklığımızdır yazın.MEB e dilekçe olayıda tutar sarı zarfı gönderirler hocaya
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

h4cky0u bunu yazdı:
    Bir öğretmen adayı olarak diyorum ki :D Genşler yazıktır yapmayın :D Arabasını boya.Yapabilirsen okulun sitesini hackle okulla bir alıp veremediğimiz yoktur tamamen x e kişisel gıcıklığımızdır yazın.MEB e dilekçe olayıda tutar sarı zarfı gönderirler hocaya

o kadın bi araba alsın kundaklarım :D  bu arada dilekçeyide göndericem. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Bu karıyı kapamalı :|

Yani benim gibi yakışıklı bir abiniz filan varsa kendine aşık etsin karıyı. Hemen imana gelir.

Toplam Hit: 8054 Toplam Mesaj: 52