folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bu Öğretmene Ne Yapabilirim ?

Bu Öğretmene Ne Yapabilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

hayal dünyasındamısınız a.q :D

hoca onu yapamaz şunu yapar vs.

hoca bu borumu lan istediğini yapar ske ske de verir disipline 

senin dilekçe yazmaktan başka yapıcğın bişey yo

bu ipne daha dün bizdeydi de sanane arkadaşına küfür ediyosa batıyomu böyle görürsün tersrten sen hocanın sağ kolu ol kanka başka yapcak bişey yok XDD :D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Erkek

bizim lisede vardı bi gudubet edebiyat hocası çok uğraştık kuyusunu kazmak için :D

arabasının lastiğini mi patlatmadılar ? boyasını mı çizmediler, çocuğunu mu dövmediler :D

en sonunda mezun olan bi çocuk vardı abileri azcıktan mafyaymış :D 

hocayı iyi bi benzetmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

kartalkethuda bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşım sizin veliniz felan yok mu? gidin ilçe & il milli eğitim müdürlüğüne dilekçe verin. öğretmen size bir şeyler satamaz. size hakaret edemez. öğrencilerine torpil veremez. 4 kişi girdiği için sizi disipline veremez(kimse girmese verebilirdi). öğretmeninizin psikolojik sorunları olduğunu da iddia edin. öğretmeniniz açılan soruşturmayla bi kaç ay kendine gelemez zaten. paçayı yırtacağını da zannetmiyorum. siz efendi olun, o yanınızda çirkef kalsın. ama 1 şikayet dikkate almaları için yeterli olmayabilir. mümkünse hepiniz şikayette bulunun. ve bir haberci gelip müdüre 2 soru sorarsa o hocanın işi biter.

abi dilekçeyi netten falan mı yollamalıyız.Yoksa dilekçe altına 8 10 kişinin imzası bir işe yarar mı ? Beni bu konuda özelden aydınlarısan memnun olurum. 

Konumu silenlere inat kürdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    Madcrazy bunu yazdı:

bu ipne daha dün bizdeydi de sanane arkadaşına küfür ediyosa batıyomu böyle görürsün tersrten sen hocanın sağ kolu ol kanka başka yapcak bişey yok XDD :D

Lan olm sen böyle herkeze hoca bu borumu diyip kestirip atıcakmısın ? Hakkını savunucaksın amk koyunmusun ya o onu yapar bu bunu yapar ..

Orta okuldada oldu bu olaylar siz gene hoca bu borumu döver tabi bişi diyemeyiz dediniz.Allahtan 2 veli çağardımda sayemde yarım dönem dayak yemedik ..:)

Kısacası geç bu ayakları halis zamanında benim abim aynı kadına benim yaptıklarımı yapsa uğraşsa belki şimdi biz adam gibi muamele görürdük.Bana dokunmayan yılan bin yaşasınlarla biyere varılmıyo 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    MinervaL bunu yazdı:
    Madcrazy bunu yazdı:

Lan olm sen böyle herkeze hoca bu borumu diyip kestirip atıcakmısın ? Hakkını savunucaksın amk koyunmusun ya o onu yapar bu bunu yapar ..

Orta okuldada oldu bu olaylar siz gene hoca bu borumu döver tabi bişi diyemeyiz dediniz.Allahtan 2 veli çağardımda sayemde yarım dönem dayak yemedik ..:)

Kısacası geç bu ayakları halis zamanında benim abim aynı kadına benim yaptıklarımı yapsa uğraşsa belki şimdi biz adam gibi muamele görürdük.Bana dokunmayan yılan bin yaşasınlarla biyere varılmıyo 

hadi adam dövdü kim adamın karşısına geçip bu adam beni dövdü diyebilcek..:D 

ülke yanlıs yönetiliyor hadi devrim yapalım ayaklarından uzaklaşın :) bişi yapaamazsınız elinizde kanıt yoksa..

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı:
    MinervaL bunu yazdı:
    Madcrazy bunu yazdı:

hadi adam dövdü kim adamın karşısına geçip bu adam beni dövdü diyebilcek..:D

ülke yanlıs yönetiliyor hadi devrim yapalım ayaklarından uzaklaşın :) bişi yapaamazsınız elinizde kanıt yoksa..

valla hocam kanıtını falan yemişim .. Oda biliyor bana haksız yere vurursa babamın eli armut toplamaz .. Öğrencinin sahipsiz olmadıgnın gösterelim yeter. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uglyking
    uglyking's avatar
    Erkek
    bu karının adı nurcan mı ? :) yapacağınızı sölim bi büyük çuval bulun okulda kamera fln yoxa bi köşede sizi görmiyeceği bi yerde direkt kafasına geçirip Allah ne verdiyse girişin ben lisedeyken öle yapmışlardı walla on numara oldu ama dersen başımıza bela almaya gerek yok okl başkanınıda alıp ilçe milli eğitime gidin yazılı dilekçenizi imzalata bildiğiniz kadar kişiye imzalatın gerisinide halledin işte :)

bugün ise hayat ,dünün de geleceğin de amk !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ya tam bilmiyorumda hatta yanlıs bılıyosamduzeltın ama "toplu dilekçe verme" suçu diye birşey var. Yani bir dilekçeye 10 15 imza isim olmuyo sanırım ama aynı dilekçeyi ayrı ayrı verirseniz sorun yok walla karı sızı yakmasın

düzenleme:Genelde öğrenciler için açılan davalarda öğrenciler haklı bulunmuş ama tepdülü mekanda ferhlık vardır hocam dikkat edin...Walla bu saatte en fasla bukadar yazabiliyorum 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

hocam kadını şikayet edin hiç korkmayın. bizim okuldada bir hocayı şikayet etmiştik aman bi işe yaramadı derken bir ay sonra falan müfettiş hoca ile ilqili soruşturma yapmaya ve diğer ögrencilerinde görüşünü almaya gelmişti. sonuç olarak bişey olmadı ama kadına o korku yetmişti =)

hıı şu disiplinden uyarı alma olayıda sicile işlendiğini sanmıyorum. yani uyarı alan cok arkadasım oldu okul zaten sicile işlenecek bişey oldugu zaman sana söylüyor diye biliyorum. ama işlendiyse de hiç takma sicil affı çok çıkan bişey zaten bi sicil affında gider böyle önemsiz şeyler takmana deymez =)

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    sınıfa gizli kamera yerleştirin hakaretlerini, çirkefliklerini felan güzel bi kaydedin sora verin bilmem ne habere, etkili olur kanımca :/

all this pain is an illusion...
Toplam Hit: 8043 Toplam Mesaj: 52