Bu Öğretmene Ne Yapabilirim ?
-
Hepinize zayıf veriyorsa notlar teslim edilceğinde sınıf başarısı %30'un altına düşerse sizin bişey yapmanıza gerek kalmaz kadını direk şutlarlar zaten. Bizim hocada hakaret edip duruyor. Önce sınıf öğretmeni şikayet etti sonra 3 sınıf birden hoca uyarı aldı herkesten özür diledi. kedi gibi dolaşıyor ortalıkta.
-
fistik49 bunu yazdı:
-----------------------------
Hepinize zayıf veriyorsa notlar teslim edilceğinde sınıf başarısı %30'un altına düşerse sizin bişey yapmanıza gerek kalmaz kadını direk şutlarlar zaten. Bizim hocada hakaret edip duruyor. Önce sınıf öğretmeni şikayet etti sonra 3 sınıf birden hoca uyarı aldı herkesten özür diledi. kedi gibi dolaşıyor ortalıkta.
-----------------------------bu kadında farklı bişey var ya bizim müdür barındırmaz da bu tipleri bu kadını bi savuınma halleri var olan bize oluyo :|
Ama dilekçeler hazırlanıyo :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bu karıyı kapamalı :|
Yani benim gibi yakışıklı bir abiniz filan varsa kendine aşık etsin karıyı. Hemen imana gelir.
-----------------------------
sana da o yakısır :D kadın suratsız mıs ag neresını kapıyacan :d -
Daha güzel işte.
O zaman kesin aşık olur bana. Bende elemanları bu dertten kurtarmak için mecburen insanlık vazifesi olaraktan yani şey ederim.
Siz bi abi ayarlayın gelsin hocayı kendine ayar etsin. Bakın nasıl yumuşayacak. Denemeden geçmeyin yani.
-
bu kadın kimseye aşık falan olmaz suratında sert ve ge beni döv diyen bi ifade var :|
-
ya ar4kadaş ders müzik
0 al dersin ki şarefimlşe 0 aldım şereflinle..
-
hassiktir :D
bilgisayarcıyada aynı muhabbeti yaptın adam seni bıraktı diyeki adam bıramadı sen kaldın ki geçirmek zorundamı :D geçirmediği için kötü olabilir :D ama icraat yok serdarcım icraat göster bize :D:D
-
grup olarak gizlice zarar verin arabasına evinin camına falan..
üste yazdıklarımı yapmayın hacılar
-
arkadaşım sizin veliniz felan yok mu? gidin ilçe & il milli eğitim müdürlüğüne dilekçe verin. öğretmen size bir şeyler satamaz. size hakaret edemez. öğrencilerine torpil veremez. 4 kişi girdiği için sizi disipline veremez(kimse girmese verebilirdi). öğretmeninizin psikolojik sorunları olduğunu da iddia edin. öğretmeniniz açılan soruşturmayla bi kaç ay kendine gelemez zaten. paçayı yırtacağını da zannetmiyorum. siz efendi olun, o yanınızda çirkef kalsın. ama 1 şikayet dikkate almaları için yeterli olmayabilir. mümkünse hepiniz şikayette bulunun. ve bir haberci gelip müdüre 2 soru sorarsa o hocanın işi biter.
-
acımayın lan o karıya dötu kalkmıs belli belli bırınız kadını cok zorlasın ustune gıtsın tamamı o sırada kadın ögrencıye hakaret ederiken bırınızde vıdeoya ceksın belkı ıkı uc tokat atar haberlere bılem cıkarsınız cıdıyım bı konuda komplo teorilerı olsutrun kafanızda yaratıcı olun bıraz Türk gençliği :|