folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Bu Resimlere Bakınca Neler Görüyorsunuz Yorumlar Mısınız?

Bu Resimlere Bakınca Neler Görüyorsunuz Yorumlar Mısınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekans76
    frekans76's avatar
    Erkek

Başbakanın tabiri ile "ayak takımı".

Başbakan 1 mayısta o fotoğrafta görülen işçiler için "ayaklar baş olursa "diye bir tabir kullanmıştı.Buradan Başbakanı kınıyorum ve demek ki bir zamanlar kendiside ayak takımıydı(İETT de işçiydi)

Benim gözümde hepsi onurlu ve masumlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hırsızlığın hiçbir mazereti olmaz hele hele yaşamsal bir olay söz konusu değilken kaçak elektrik kullanan şerefsizdir istediğin kadar fakir olsun 

Büyükler çalıyor küçüklerin çalmasıda mubahtır gibi bir anlayışıda desteklemem ben çalmanın her türlüsüne karşıyım Dürüst insanımız çalmaz çalmamalı 

3 kuruşluk elektrik için hırsız damgasını yememeli 

Ben resimlere bakınca alnının teriyle çalışan işçi, emekçi kardeşlerimi görüyorum onların 3 kuruş için verdikleri onurlu ekmek kavgalarını görüyorum kimi zaman itiliyorlar, kimi zaman eziliyorlar, kimi zamanda kandırılıyorlar. Onlara bakınca sırtlarından kazanılan onlarca parayı görüyorum en çok hakeden o insaların en çok emeği geçen o insaların yaşaması gereken hayatı onu kullanan insaların yaşadıklarını görüyorum gözlerim doluyor 

Ensesi kalın godamanların diline pelesenk olmuş fakir edebiyatı sözlerini sizlerin ağzından duymak üzücü sizin fakir edebiyatı dediğiniz şey hayal değil gerçek Türkiye'de bu işleri yapan milyonlarca insan var milyonlarca insan da bu işleri bile yapamadan işsiz geziyor 

Amerika da bu tarz ağır işleri yapan adamların ücretleri ülkede üst konumda yöneticilik yapan insalardan daha fazla olduğunu biliyormuydunuz ? 

Benim ülkemde bu adamların aldığı maaş lar nedir 577 lira  yazık

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

resimlere baktığımda ayak işlerini yapan gerekli insan sınıfını görüyorum. hayvanın alıntıladığı fotoğrafta ise hiçbirşey görmüyorum. 8 çocuk yapan ve artık ortadan kalkan hamallık mesleğini yapan biri işte. eğitimsiz martavalını okumayın. insanın mesleği yokken bol bol çocuk yapması beyinsizliktir. başka birşey değil.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PatriotCracker
    PatriotCracker's avatar
    Erkek

edit: resimler karmaşık en son resim tam rezalet!

-------- Dünya kadar malın olacağına fındık kadar beynin olsun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kral_Benim
    Kral_Benim's avatar
    Erkek

hayvan ve dengbeje katılıyorum + resimde gördüğüm şey sokakta her gün gördüğüm manzaradan bir kare. kimse devleti eleştirmez bu ülkede kaçak elektrik kullanılıyorsa müsebbibi o ülke insanına elektrik faturasını ödeyecek bütçeyi ve kolaylığı sağlayamayan devlettir keza bu ülkede bir çok insan komşusundan bağlantı çekiyorsa bununda müsebbibi ttnettir. çözümleme yapın diyeceğim ama kendince işi çözmüş bir sürü düğüm olayı kendilerine çevirecekler.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

Dengbej bunu yazdı:
    -----------------------------

HaYVaN bunu yazdı:

Mardinli hamal:

Kaçak elektirik kullandığı için "pis kürt, hırsız" diye küfür yer.. Oysa para kazanmak için küfür atanların kazandıkları parayı yaptığı bu zor işe karşılık kazanamamaktadır. Ama kazandığı para sonuna kadar helaldir.

Haklısın hacım sonuna kadar destekliyorum...

@AbdullahAzad

Bir fabrika 1 saatte kaç tane mahallenin kullandığı toplam elektriği kullanıyor biliyormusun. Asıl torpili olanlar çalıyor ama onlarınki kimseye belli olmuyor.

Korsan CD almaktan farklı bişey değil bence

Kimse durduk yere hırsızlık yapmaz.......

YETER YA!

ulan ezilen biri varsa oda BENİM BEN! sen git elektiriği kaçak kullan onun parası benim arkama girsin.

bumu sizin lenin efendinin adaleti ?

o orak çekiç ne için hacı ? tarladan marul toplamak için mı ? odun kesmek için mı ?

sacmalıyorsunuz. hemde ultra super sacmalıyorsunuz.

fabrıkaymıs sokayım fabrıkaya. ben fabrıkada kacak elektırık kullananlar sucsuz mu dedım ha ?

yıllardır hep aynı ezılen toplum ezılen dogu. yalanın danıskası.

ulan sen bılıyormusun bodrumundakı eglence klublerının yuzde 99u doguluların. kaldırdıkları paranın hattı hesabı yok.

nerden mı bılıyorum. benım babam vergı denetmenı. ordan bılıyorum bebeqım. senın gıbı absürt fabrıka ornegı verıp kullanılan kacak elektırı masumhane

ezık edebyatı ıle soslayıp ınsanların onune hadi yiyin bunu bakim diye koymuyorum. hem ben dıger mesajda ne yazmısım ?

okudun mu gercı okusaydın bu mesajı yazmazdın zaten

demısımkı ; kim elektırık calıyorsa hakkım HELAL DEĞİLDİR. ırk ayrımı yapmısmıyım ? HAYIR!

siz devam edin hacı bu edebıyata. yemıyor artık! kimse yemıyor doyduk bunlara. doguyu dogunun ınsanı dusunmuyor bı kere.

hangı dogulu iş adamı doguya yatırım yapmıs ? varmı elde avucta tutulur bır ornek ?

konusun. konusun anasını satayım. biz ezılıyoruz. bende ezılıyorum muglada sizin yuzunuzden. sız orda herseyı kacak kullanırken

bunun faturasını ben batıda ödüyorum!

hanı nerde sosyalıstlıqınız ? nerde herkes eşittir palavralarınız ? nerede ?

gec hacı ya. işin içine çıkar girince hersey bı kenara atılır.

cevab verın sımdı. sayfalarca yorum yazın. ama nolursunuz şu ezik edebıyatını bırakın artık.

cunku kimsenin IQ seviyesi sizinkinin altında değil sokun bunu kafanıza.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DataDiver
    DataDiver's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Mardinli hamal:

Kaçak elektirik kullandığı için "pis kürt, hırsız" diye küfür yer.. Oysa para kazanmak için küfür atanların kazandıkları parayı yaptığı bu zor işe karşılık kazanamamaktadır. Ama kazandığı para sonuna kadar helaldir.

elektriği suyu çalmaya aklı yeten o boku yiyen cahil deil şerefsizdir bikere türk kürt şu bu ayırmaya gerek yok ve fakirim diye faturasını ödeyen fakire sokarsan kazığı elbet döner onun hesabı zaten ;)

birde doğuda demekki bizdeki düşüncelilik yokki etrafta 3-5 gün abartı düğünler müğünler altınlar paralar ( tabi nerden gelio o para oda ayrı tartışma mevzusu)
    akarken zenginliğin dibine vurulurken bi kısmıda bizim böyle üstünde konuşacağımz durumda, doğuda paraya olan düşkünlük ve har vu rup harman savurma (nasılsa emek verip kazanılmıyo çoğu) korkunç boyutlarda... altına son model jip çekmeler yatlar katlar eğlence mekanı açmalar böyle 3 günlük geçmişi olan adamlar nerden buluyo böyle yüklü parayı? bi kere bırak sen elektrik çalanı!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

DataDiver bunu yazdı:

elektriği suyu çalmaya aklı yeten o boku yiyen cahil deil şerefsizdir bikere türk kürt şu bu ayırmaya gerek yok ve fakirim diye faturasını ödeyen fakire sokarsan kazığı elbet döner onun hesabı zaten ;)

birde doğuda demekki bizdeki düşüncelilik yokki etrafta 3-5 gün abartı düğünler müğünler altınlar paralar ( tabi nerden gelio o para oda ayrı tartışma mevzusu)
    akarken zenginliğin dibine vurulurken bi kısmıda bizim böyle üstünde konuşacağımz durumda, doğuda paraya olan düşkünlük ve har vu rup harman savurma (nasılsa emek verip kazanılmıyo çoğu) korkunç boyutlarda... altına son model jip çekmeler yatlar katlar eğlence mekanı açmalar böyle 3 günlük geçmişi olan adamlar nerden buluyo böyle yüklü parayı? bi kere bırak sen elektrik çalanı!

O altın paraları saçanlar falan batıda fabrika, işyeri sahibi. Senin hayatın boyunca kazanamayacağın para kadar vergi ödüyorlar.

Çok mantıksız konuşuyorsun, mantık hatalarını sen bul artık.

Kaldı ki ben bu hamalın elektrik çalmasını savunmuyorum ama ona küfür atılmasını da istemiyorum aynı zamanda.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

adamın tipine bakıpmı yorum yapcaz. kuyuya taş atmayın.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi

Kendi alın teriyle kendi ekmek parasını çıkarmaya çalışan insanlar..

Toplam Hit: 14388 Toplam Mesaj: 105