Bu Resme Laf Bulamiyorum Bu Vatan Nasil Kazanildi Gorun
-
arkadaslar ulkenin bu halini gorunce icim sizliyor sokaklar esrar keslerle hirsizlarla dolmus artik millet kendi kardesini insanini vurur olmus boluculere karsi silah cekecegine kendi vatandasina ceker olmus uzuluyorumm
bazi diziler etkisi altinda kalmis cogumuz oyleki o dizilerdekigibi yasiyor cogu bazi dizilere ozenip paltoyu sirtina geciren bicagi silahi beline takan mafya oluyor rajon kesiyor lan delikanlilar okadar deli kanliysaniz boluculere karsi yapsaniza bu kabadayiliginizi insan kendi vatandasina silah cekermi ha nasil Turksun sen aciyorumya herkelimede yabanci bir kelime kullaniyoruz ayy cok trend sin bunelan Turkcenmiyok sonra acayip kelimeler uretmis genclik benim arklar gecen gun.; ark nelan ark lar diyor sinir oluyorum bu sizi karizmatik gostermez sadece dilimizi yozlastitrir akilli dikatli olalim hele oyle tv lere baglanmisiz tele vole hayrani olmusuzki oo negorseler yapiyolar batilalasma avrupalalasmaymis hollandadayim ve hollandanin icine tukureyim seneye donuyorum zaten sokaklarda kokayinciler esrar kesler serbestya kardesinin yaninda sevisen kizlar babasinin yaninda bile a q daha neler neler boylemi olalim bizde ha avrupa zaten bitmis bizimkiler anca boyle seyleri ornek aliyor siyasetini ticaretini filan degilde ya laf soyluyemiyorum
o sokak kabadayialri birgun meminin sicakligini icinizde bicagin soguklugunu bogazinizda hissederseniz gorurum delikanliliginizi artistliginizi yazik diyorum be bilincili olalim arkadaslar tv lerede inanmayin hep dis guclerin silahi olmus resmen ipneler yanlis yanlis haber yapiyor coku programda ince mesajlar veriliyor insana beyin yikaniyor resmen
alin bakin buvatan nasil kazanildi okuyun da dusunun o altinizda binlerce kefensiz yatan bosuna sehiyt olmadi birsey ugruna oldu ulkeye salldiri olsa dusunemiyorum kulagu kupeli donu dusukler korucak bizi heralde
alinda bakinda cogunuz ibret alin
buda olmazsa iste linki http://www.bestupload.net/images/iIY67268.jpg -
ya kulağı küpelilerle derdiniz ne?sen bu vatan için oynan oyunlar için ne yaptın?ne tepki gösterdin?emin ol hiç şüphen olmasın bu vatan için senden önce ben savaşırım!
-
lan kupeyle ne alakası var ben kupe takmam cevremde takanda yoktur ama vatan sevmenin kupeyle ne gibi alakası olabilirki...sen bilmezsin ben soliim kıbrıs savası cıktıgı zaman kulagında kupeyle dolasan hippiler tv den savas cıktıgını duyunca sacını kestirip askerlik subesine kosmuslardır bilip bilmeden konusma bi kupeyle vatan sevgisi olculmez
-
küpeyi sokmayın araya ne varki amk isteyen takar :)
neyse be_cool saolasan bu resim için bi kere okudla gördüm baya güzeldi çanakkaleyi kazanmamızı sağlayan bu asil kandı işte amk saol ;):D -
bişey dicem ama yanlış anlamayın ? bu resim renklendirilmiş mi ? renklendirilmiş ise niye renlendirilmiş ? orjinali daha iyi olmaz mıydı ? renklendirilmemiş ise o dönemde renkli foto nası vardı ?
-
lan nerden yazdim su kupeyi sadece tepkimi belirtiyordum kupeylede kultur degisimini belirtmek istedim soyle bana eskiden kupemi vardi a q
buarada redkit sen ne yaptin diyorsun
bak ben belcikada pkk lilarla catistim tamammi arkadasimin kafasini tasla ezdiler olumden dondu koltuk altimin biraz assagisindan kavga sirasinda bicak yedim pkk li piclerden nerden biliyorum pkk li olduklarini biliyormusun cunki derneklerinin onunde bekler ciktiklarinda takip ederdi arka sokak coktu dall a q vur kahbeye dah neler neler dah gecen tr ye laf atan dazlaklari hollandada cenesini kridik 3 ksiyle ceneyi resmen kirdik hatta polisler geldi eve filan olaylar oldu bana laf atma lutfen
redkit eminimki savas ciksa kosa kosa gidersin supem yok ama lutfen senden once deme bizde buvatani herkezgibi seviyoruz
demek kizdiniz ozaman arkadaslar benim sitemimi siz anlatiniz analdiniz sanirim su kultur degisimini dilin yozlasmasini filan sitemliyim abicim
belcikada kactane pkk dernegi var biliyormusunuz kackere basildiklarini cikan olaylari cogu gunyuzune yansitilmiyor a q polisi pkk diye ellemiyor olay yapmiyor bile yani ustu kapatiliyor olaylarin
arkadasimin abisi bicak yedi birkere pkk lilarla dovuste arkadasta cocugu bicakladi ve bicagi yukari dogru cekti ve 1 2 sanirim kaburgasini kesti adam yere yigildi onumde oldu ve cocu ktuydu biseyde olmadi sadece pesine dustuelr kursunladilar daha neler oluyor hersey goz onunde degil tamammi artik dayanamiyorum sinirliyim sadece size karsi yanlis birlaf soylediysem affedin beni saygizica davran mak istemedim sadece sinirliyim -
lan reel senn amk hoca yani bu msja tek bu cvp gider bence a.q
-
la sipican yanlış anlama sadece merak :D sorgulamadan hiçbişeye inanamıyom ki ben huyumu zikim
-
eskiden kupe mi varmıs diyen arkadasımız hiç merak edipte tarih okumamıs heralde..Yavuz sultan selimde de kupe vardı kulagında arkadasım..
ben senin kupeliler fln. diyerek ne kasteddigini anladım ama eskiden kupe mi vardı lafın yanlıs.. neyse ogrenmiş oldun..
hem ayrıca madem pkk dernekleri var sizde baska dernekler kurun onlara karsı hakkımızı birazda demokratik sekilde savunalım..cunki bu serefsizler dove dove bitmezki.. -
Arkadas lar kupe takan da takmayan da bızım kardesımız dır ama kupeyı neden taktıklarını merak edıyorum?
Sana ne dıye bılırsınız.Haklı sınız da ama merak ıste ? -
momosh haklisin ya tamam kupesi vardida ya anladin iste belkide yanlis anlattim kultur degisimini anlatmak vurgulamak istiyorum
o derneklere karsi dedigingibi dernekler acilbilir benim bildigim1 2 tane vardi sanirim ulkuculerin olusturdugu
ama onlarda rahat durmuyoryani genelde hasinli kavga cikartiyorlar buarada polis dikkatimi cekti birdiskoda kavga cikti icerde iste bicaklarla filan da dalindi hemen 100 200 metre ilerde kosede polismerkezi vardi ama gelen olmadi bicaklar ortaya cikinca badigartlar korkup cagirdi polisi ve polise dedikki icerdeki adamlari cikarin yuzleselim filan dedik polis icerde adam olse giremeyiz dedi bise yapamayiz dedi lafa bak icerde adam olse giremiyz bu nedir ya 2 ciside beni filan merkeze goturduler megerse o bolgeyi ceken kameralar varmis bizim goruntulerimiz vardi ee orda kamera vardi ve olayi goruyordunuzda neden gelmediniz anlamaiyorum birde olay aninda gelenpolislerden sonra bir polis ekipdaha geldi sonradan anladimki ilk gelenler obolgenin yanindaki bolgenin ekibiymis ta ordan geliyor polis ekibi ama 200 metre otedekiler kamera olmasina ragmen gelmiyolar ve bu digeryerden ekip gelir gelmez bunlar geliyor ise bak cok dumen tezgah var ve olay oylece kapatildida
ya merak ediyorum bunlari yetkililer bilmiyormu yani bu dernekleri basimizdakiler bilmiyormu bukadar sey oluyor okadar dernek bulunduruyor belcika hala terore karsiyiz diyor
birgunde belcikalinin teki bana diyorki tanidik kurtleri niye vuruyorsunuz Turkiyenin yarisini versenize onlara ozaman savasbiter filan hatta Turkiyenin yarisi onlarin doguya kurdustan demisti sinirlendim ama bise yapmadim eline verdim haritayi gosterlan dedim bana kurdistani tabi got oldu dedim besliyorsunuzya iste pkk li itleri geri kalaninida alindedim birde dedimki biz kurtlerle degil pkk lilarla savasiyoruz hatta onlara karsi savasan kurtler bile var biz bir butunuz dedim bozdum
cook seydonuyor burada cokk
Toplam Hit: 4948 Toplam Mesaj: 36