folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Resme Laf Bulamiyorum Bu Vatan Nasil Kazanildi Gorun

Bu Resme Laf Bulamiyorum Bu Vatan Nasil Kazanildi Gorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek
    bunun posteri var bende :) Tarayıp koymayı düşünüyordum tam ama odamda duvarda asılı. :(

hikaye
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    hayvan emmi bi sen duydun aksırmalarımı a.q. :D yırtınıyos burda. bırakın küpe müpe muabbetini bu arada. hepimiz tek çatı altında yaşıyan kardeş halklarız ve kardeş kültürlere sahip insanlarız. ülkemiz türkiye için hepimiz feda edilecek bir cana sahibiz. gerisi boş beleş..

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    biz eğer böyle bir ecdadın torunuyuz kendimizle gurur duyalım zamanı gelince bizde vatanımız için canımızı seve seve feda edelim gelecek nesiller için.

işte öyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    Kreston dedi ki :
    -----------------------
    küpeli küpesiz ateist müslüman farketmez .
    -------------------------

Kardeşim olayı özetlemişsin bence küpeymiş zartmış zurtmuş bunlar boş işler önemli olan vatan için ne yaptığımız adam diyelim beş vakit namaz kılıyor. ama vatana sövüyorsa vatan için bişey yapmıyorsa bence o adam namazda kılsa müslümanda olsa benim gözümde vatan hainidir.

işte öyle
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    vayhayvan vay sana simdi vayhayvanvay diyecegim ama demiyorum simdi ban yerim oyuzden vayhayvan demiyorumsana :p

arkadaslar simdi kupeyi acikladim nerden yazdiysam yanlis vurguladim kabul ediyorum anlatmak istedigim kulturumuzun degismesi filandi

ayrica nicke bakarak soyle boyle deme demeyin ne simdi benim nicim yabanci birdilse neoluyor ha ne oluyoryani anlamiyormusunuz ben diyorum istanbul bogazi cogunuz diyor biliyorsunuz iste

arkadaslarya komik olmayin yok resme bak yok avatara nicke bak kupeymis birakin bu isleri tamammi yuregime bakin yuregimee

simdi anlatmak istedigim cogumuz dilimizde anlamsiz acayip kelimeler kullaniyoruz ve ingilizce kelimeler katiyoruz konusmalarimiza buda dilimizi yozlastiriyor diyorum yanlis diyorsaniz bise demicegim ee diyorsunki senin nick yabanci nasil bukonuda bahsedersin olamazmi yani ben o nicki konusmalarimda kullanmiyorumki simdi sen ingilizcede biliyorsun derseniz oyuzden hic konusma derseniz sasmam yanii kupede demeyin bidahaaa

bir kac dizi izleyip bele bicak silah takip rajon keseceginize herkeze degil lafim alinan alinir rajon kesmeyin kendi kardesinize vatandasiniza saldircaginiza bu vatani bolmeye calisanlara saldirin kendi kardeslerinle birlik oltamammi hepimiz kardesiz hepimiz biriz

beni elestircekseniz elestirin acigim ama cevabimida veririm tamammi vatanseverligimide sorgulamayin ne hortlagim ne satanist nesagciyim ne solcu sadece kalbimde vatan sevgisi var tamammi ve ben koltuk altimda kocaman bir yara izi tasiyorum sirf Turk olan arkadasimi kurtarmak icin bicaklarin ustune daldim kurtardik arkadaslar bana barbadeyin nederseniz diyin herzaman yaparim bunu bizde arkadaslari dostlari arkadan vurmak yoktur bizde ben yerken o yemezse olmuyor ben hicbirzaman kavga yanlisi degilim ve nefret ederim ama zorlanincada ederim ama edilecek kisilerle Allahtan baska birseydende korkmam yazmakla olmuyor icrate gecirin bu yazdiklarinizi

okadar vatan seversiniz supem yok kimseyede diyemem burda sen vatan dusmanisin boylesin soylesin kardeslerim okadar cok seviyorsaniz bu ulkeyi birseyler yapin bakin kendimi ovmek icin ukalalik icin demiyorum bunu

ben yazin 3 hafta Turkiyeye gelecegim ve Insallah Allah nasip ederse kurban kesecegiz adak yani fakirlere dagittiracagim dagittiracagiz et yemeyenlervar herkezden giymedikleri eski elbiseleritoplayip fakirlere verecegim siz hicbir dilenciyi elinden tutup yoldan kaldirip bir donercide lokantada beraber yemek yedinizmi hii cogumuz aman bana gulerlerdiye konusmamistir yanasmamistir bile arkadaslarr icraat olsun yani sadece konusmayla olmuyor

anlatmak soylemek istedigim cok sey var ama neyse kirdigim biri varsa ozurdilerim

Hersey vatan icin BU vatan toprakalrinin kanla sulanmasi gerekirse sulariz da supeniz olmasin

bir soyle Turkiyeye bakin neler oluyor kim neyapiyor

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 4947 Toplam Mesaj: 36