Bu Resme Laf Bulamiyorum Bu Vatan Nasil Kazanildi Gorun
-
be cool söyledi : :D dilin yozlasmasini filan sitemliyim abicim
abicim doru sölüyosun ama şu nick ine bak birde nede ingizlice:S
neyse ben polemik yaratmak istemem. Bu VATAN için can feda... -
evet osmanlıdan sürüyle padişah eski oğuz boyları küpe takmiş,saç uzatmışlardır!ayrıca birilerini öldürmekle bi yere varılamaz.bunu ermenilerde anladı asalayı bıraktılar,topluca gösteri ve lobiye giriştiler.sen bence böyle yaparak türkler barbardır kavramını güçlendiriyorsun.niye?çünkü hep kavga kavga olmuyo.anlatmak istediimi anlamışsındır inşallah
-
la küpenizi sikim benim soruları cevaplayın :D
-
redkit birgun sen bir kebabcida otururken biradam iceri girip Turkiye hakkinda kufur etse 2 tane kizim var daga cikartip size karsi savastircam derse ve daha agza alinmicak dolu laf ederse sende dovmezsin ve yaninda arkadasinin kafasini tasla ezseler ve olumden donse onu yapanlari sende dovmezsi eger olursa ama ben doverim aga onlar dovuyor barbarlik olmuyor bizimkimi barbarlik zaten heryerdede yapmiyoruz ayrica onlarla kavga ediyonuz barbar diyolar bize diyorsun ozaman sizde kendi arkadaslarinizla kardesinizle vatandasinizla kavga etmeyi nkufur etmmeyin sayginizi gosterin barbarlasmayin siz kendi vatandasinizla kavga ederken barbar olmuyorsunuzda ben bir pkk li ite elkaldirincami barbar oluyorum varsin olsun 100 kere hayata gelsem yine ayniseyleri yaparim pismanlik duymam
birde arkadasim nickim tamam yabanci ama sadece nick ben konusmalarimda kullanmiyorumki bunu hey adamim be cool bugun cok cool sun filan demiyorum ozaman ingilizcede ogrenmiyelim a q Turkce kelimelerin arasina onlarin yerine koyup aralarda konusmak farkli birde sadece ingilizce konusmak yani karistirmayalim
kupe konusundada ozurdilerim ama ben sadece kulturumuzun kaybolmasini vurgulamak istemistim
guzel bir tartisma elestirileriniz icin saolun herkezin nedusundugunu bilemek guzel -
aga sorun o deil işte anlatamıom!nie orda türkler birlik olmuyosnuz!nie etkin biş şekilde siyaset yürütmüo,onlarla kaynaşmıo,toplanıp büyük ses getircek eylemler(eylem derken kastım toplu yürüyüş gibi) yapmıosunuz.böle olunca öbür şerefsizlerde sizle baş çıkamayacaklarını anlayıp tırsarlar.ok?
-
oo nediyorsun 100 lerce Turk birlesip yuruyus yapmisti anverste belcikada hatta bir pkk kahvesi vardi onun onunde eylem yaptilar saldiri taskinlik olunca dernegi bile basmislardi yapmadilarmi saniyorsun neler neler yapildi siyasette yapildi ama arkalarinda devlet var anlicagin
-
demek ki etkili olunmuo!burda bile duyulmuo orda nasıl duyulcak!çözümü basit ama zor
-
burda heryerde duyulduda
yansitilmiyor yani olay aciklanmiyor orda kaliyor
bak arkadas adami bicakledi resmen bicegi yukari cekti kaburgalari parcaladi oldu ama duyulmadi neden acaba ama biri balkondan 2 ci kattan dussun duyulur
birde su olay var bilinmez
burda bir kapali alana odaya fila stadyum yani kapali bir mekana bizim guruptan 4 kisi pkk li yada dazlak gurubundan 4 kisi girer her gurupta 1 kisde silah olur ve icrede kavga edersin issirmak bice filan yasak sadece el ayak kafa yani normal kafa eger tersini yaparsan bizim adama vurma yetkisi dogar ve vurur iceri kan golu olurdu yaa biliniyormu hayir nedennn
-
ReaL_KurD hocam
Resim renklendirilmiş,nedenine gelince,o dönemde renkli fotoğraf yoktu.Orjinali olsa iyi olurdu,ama buna da şükür.Fotoğrafın renklendirilmiş olması tahmin ettiğim kadarı ile vurguyu arttırmak için,bir de resim eski ve çeşitli sebeplerden dolayı yıpranmışsa bu yola başvuruluyor.Yıpranmış ve eski metodlar ile çekilmiş fotoğrafların orjinaline bakınca şu anki görüntüyü ve vurguyu yakalayabilmek biraz zor olabiliyor,o halleri ile bilgisayara aktarırken görüntü çözünürülüğünden kayıp vermek de mümkün.
Düşüncem aslına mümkün olduğunca sadık kalınarak renklendirilmiş olduğu.
-
küpeli ya da küpesiz saçı uzun yada kısa ateist veya müslüman
bu vatan için canını vermeye hazır olan her zaman kardeşimizdir...
Toplam Hit: 4952 Toplam Mesaj: 36