Bu Şartlarda Bu Telefon Nasıl ?
-
şimdi bu vodafone'nin yeni kampanyası var bizim valide zaten kamu paketi kullanıyor turkcellden
ayda 40 liraya 1000dk kullanıyor vodafone'de fiyat aynı bende hattını bu tarifeye geçirip extra aylık 10 lira vererek 24 aylık taksit şeklinde
htc wildfire s alacam akşam gidip almayı düşünüyorum ama son kez size bi danışayım dedim telefon nasıl sizce ?
android ile aram pek yok onun için kararsız kaldım
kısmi özellikleri aşağıda
- 101.3 x 59.4 x 12.4 mm boyutlarında
- 105 gram ağırlığında monoblok tasarıma sahip ve dört band GSM (850, 900, 1800, 1900 MHz) şebekesi / HSDPA (7.2 Mbps) uyumlu
- 600 MHz işlemci
- 512 MB RAM
- 512 MB ROM
- Android 'Gingerbread' işletim sistemi
- Sense arayüzü
- 3.2 inç boyutunda 320 x 480 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran
- microSD kart girişi
- Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0 + A2DP, GPS bağlantıları
- otomatik odaklama özellikli ve led flaşlı 5 megapiksel çözünürlüğünde kamera
- G-sensörü, ışık sensörü ve mesafe sensörünü
- 3.5 mm kulaklık girişi
- 1230 mAh'lık batarya
- 360 saate kadar bekleme ve 430 dakikaya kadar konuşma süresi
ayrıca bi inceleme sitesi :
http://www.log.com.tr/htc-wildfire-s-incelemesi/
-
la olm alıoz işte :D o/c yapıp işlemciyide 800mhz stabil çalıştırdıkmı oldu sana çakma galaxy s 2 :D
-
bence gayet iyi :) android ve 3g varsa tamam zaten bu arada zamanla android ede alışırsın korkma
-
kreyzi canım arkadaşım kasma kendini :D git al ilk bulduğun yerde bak bende bu gün bakcam bizim burdaki vodafonelere bakalım hangisinde bulcam al kaçmaz :D 24x10 tl mal olcak bana %80 ihtimalle :D
edit: kağıt üstünde yazmayan özellikleride akselometre multitoch veee htc sense akar :D
-
yanlış bilmiyorsam o tarifede dakika ve sms yok sadece internet paketi olması lazım zararlı çıkma sonradan iyie araştır
edit: yanlış kampanyaya bakmışım kusura bakma
-
nightmare07 bunu yazdı:
-----------------------------
yanlış bilmiyorsam o tarifede dakika ve sms yok sadece internet paketi olması lazım zararlı çıkma sonradan iyie araştır
edit: yanlış kampanyaya bakmışım kusura bakma
-----------------------------http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/HTC-Wildfire-S-Cihaz-Kampanyasi.php Burdan tüm bireysel tarifelerdeki cihaz fiyatını görebiliyor
edit: harbi bende sardım telefona yerimde duramıyorum ama tabi sonra hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum.
-
Wildfire pil özürlü bir telefon :/.3gyi açarım bütün gün nette takılırım diyorsan max 5 saat veririm.Kaliteli program/oyunlarda sıkıntı çok büyük oluyor(donma,açılmama gibi.).
Tavsiye edemiyorum :(
-
SUPERBICO bunu yazdı:
Wildfire pil özürlü bir telefon :/.3gyi açarım bütün gün nette takılırım diyorsan max 5 saat veririm.Kaliteli program/oyunlarda sıkıntı çok büyük oluyor(donma,açılmama gibi.).
Tavsiye edemiyorum :(
-----------------------------Hacı o eskidendi bence araştırma yapmadan konuşma o sorunların hepsi iyileştirilmiş
-
o sorunlar wildfire daydı bu wildfire s düzenlendi oldukça
-
nightmare07 bunu yazdı:
-----------------------------kreyzi alıyon demi la :D bak harbi pişman olursun yada istersen bekle beni ben zararlı çıkayım :D gerçi 240 tl ne kadar girerki :D
la ben bluetooth 2 diye bilyordum 3 müş :)
-
nightmare07 bunu yazdı:
-----------------------------Wildfire : Kapasite: 1300 mAh
Wildfire S : 1230 mAh'lık batarya :/