Bu Şartlarda Bu Telefon Nasıl ?
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------
nightmare07 bunu yazdı:
o sorunlar wildfire daydı bu wildfire s düzenlendi oldukça
-----------------------------kreyzi alıyon demi la :D bak harbi pişman olursun yada istersen bekle beni ben zararlı çıkayım :D gerçi 240 tl ne kadar girerki :D
la ben bluetooth 2 diye bilyordum 3 müş :)
-----------------------------olm dur baskı yapma yanlış karar vermeyek
ayrıca turkcellin sitesine sokam faturayı yazdırcam açmıyor mına kii
-
SUPERBICO bunu yazdı:
nightmare07 bunu yazdı:
-----------------------------Wildfire : Kapasite: 1300 mAh
Wildfire S : 1230 mAh'lık batarya :/
-----------------------------Demekki Yetiyor.
-
Kreyzi bunu yazdı:
Antikilller bunu yazdı:
nightmare07 bunu yazdı:
-----------------------------kreyzi alıyon demi la :D bak harbi pişman olursun yada istersen bekle beni ben zararlı çıkayım :D gerçi 240 tl ne kadar girerki :D
la ben bluetooth 2 diye bilyordum 3 müş :)
-----------------------------olm dur baskı yapma yanlış karar vermeyek
ayrıca turkcellin sitesine sokam faturayı yazdırcam açmıyor mına kii
-----------------------------git bi bayii ye yazdır belki kaşe falan vuruluyordur. olm 240 tl ne kadar girer ki baskı deel :D
-
olm sistemi yok akşam evde açtım faturayı şimdi giriyorum açmıyor
-
SUPERBICO bunu yazdı:
nightmare07 bunu yazdı:
-----------------------------Wildfire : Kapasite: 1300 mAh
Wildfire S : 1230 mAh'lık batarya :/
-----------------------------bataryanın özelliği ile anlayamazsın şarjın ne kadar gideceğini o özellik bataryanın 1 saat boyunca 1230mA verebileceğini gösteriyor başka bir amacı yok tabiki bataryanın kapasitesi önemli ama telefonun ne kadarlık bir güç çektiğini bilmiyoruz telefonun çektiği güce orantılı olarka o batarya 1 saatte gidebilrir 5 günde gidebilir. sanırım bekleme durumundayken 360 saat wildfire s için. tabiki oyunlarda internette şarjı hızlı yiyecektir ama böle 4-5 saattede bitmesi içi uğraşması lazım.
-
hocam iyiymiş valla 240 tl ye ama kafama takılan bi nokta var htc wildfire yi 400 e satarlarken neden ondan daha üstün olan htc wildfire S i 240 liraya satıyorlar bunun açıklamasını yaparsanız bende bu hafta gider alırım valla :D
-
enesshn18 bunu yazdı:
hocam iyiymiş valla 240 tl ye ama kafama takılan bi nokta var htc wildfire yi 400 e satarlarken neden ondan daha üstün olan htc wildfire S i 240 liraya satıyorlar bunun açıklamasını yaparsanız bende bu hafta gider alırım valla :D
-----------------------------24 ay tahattütlü hatlarını satıyorlar hocam sana onun için
eğer söyledikleri şartlarda geçemiyorsan 12 ayı karttan çekiyorlar ki 30 lira olarak buda 360 oluyor sonra tarifene göre
5 10 15 lira takside geri dönüyorsun
mesela adam red paketini satıyor 79 lira +5 lira cihaz için alıyor yani cihaz umrunda değil adamın hattan parayı kırıyor
ee zaten bizim valide standart ayda 50 lira veriyor bari bunu kullanır bende telefonu kaparım düşüncesi içindeyim
-
Kreyzi bunu yazdı:
enesshn18 bunu yazdı:
-----------------------------24 ay tahattütlü hatlarını satıyorlar hocam sana onun için
eğer söyledikleri şartlarda geçemiyorsan 12 ayı karttan çekiyorlar ki 30 lira olarak buda 360 oluyor sonra tarifene göre
mesela adam red paketini satıyor 79 lira +5 lira cihaz için alıyor yani cihaz umrunda değil adamın hattan parayı kırıyor
ee zaten bizim valide standart ayda 50 lira veriyor bari bunu kullanır bende telefonu kaparım düşüncesi içindeyim
-----------------------------peki hocam şimdi benim vodafone hattım yok ve bişeyede üye değilim gidip o cihazı almak istesem ne kadar ödemem gerekiyor
-
enesshn18 bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
enesshn18 bunu yazdı:
-----------------------------peki hocam şimdi benim vodafone hattım yok ve bişeyede üye değilim gidip o cihazı almak istesem ne kadar ödemem gerekiyor
-----------------------------eğer aileden biri faturalı ise onu vodafone geçirip alman en mantıklısı ama son fatura bedeli 50 lira üzeri olmak zorunda
eğer değilse biraz pahalı oluyor iş
hem hat alıyorsun faturalı misal 500dk 5bin sms 25 lira kartla 360 lira 12taksit çekiyorsun sonra 12 ay boyunca 10 lira extra veriyorsun toplam 480 oluyor
-
up