Bu Şartlarda Bu Telefon Nasıl ?
-
hocam wildfire, wildfire s ten daha iyi.(işlemcisi,vs demesin kimse s nin pikseli daha fazla 72mhz lik fazlalık bunu telefi edemez).bütçeyi biraz yukarı çekebilirsen desire veya desire s öneriririm.
-
-----------------------------eğer aileden biri faturalı ise onu vodafone geçirip alman en mantıklısı ama son fatura bedeli 50 lira üzeri olmak zorunda
eğer değilse biraz pahalı oluyor iş
hem hat alıyorsun faturalı misal 500dk 5bin sms 25 lira kartla 360 lira 12taksit çekiyorsun sonra 12 ay boyunca 10 lira extra veriyorsun toplam 480 oluyor
-----------------------------hacı sen senin valideyi vodafone geçircen demi eğer geçirceksen 12 ay faturalı olması gerekiyor telefonu alabilmen için saçma sapan şeyler çıkarmışlar ben vodafona mesaj çekcem bana ayrıntılı bi bilgi versinler dün gittik alamadık telefonu
-
capacitive ekranlı hocam süper valla :S
-
bende bu aralar böyle bi telefon almayı düşünüyordum ama hiç bi bilgim yok bu cihazlar hakkında aşırı bilgisizim ıphone 3 kullandım 1 hafta falan pek beğenmedim mesela bu telefonu alsam nasıl olur bunun normalde fiyatı nedir hocam bu olmazsa önerebileceğin başka bi cihaz varmı şöyle 600 700 lira bütçe ayırsak bu işe
-
KingOfTheAngel bunu yazdı:
-----------------------------
bende bu aralar böyle bi telefon almayı düşünüyordum ama hiç bi bilgim yok bu cihazlar hakkında aşırı bilgisizim ıphone 3 kullandım 1 hafta falan pek beğenmedim mesela bu telefonu alsam nasıl olur bunun normalde fiyatı nedir hocam bu olmazsa önerebileceğin başka bi cihaz varmı şöyle 600 700 lira bütçe ayırsak bu işe
-----------------------------valla hoca bende doyurucu bi yorum bekliyorum bu cihaz için epey kararsız kaldım
-
la kreyzi diyelim ben hattı vodafona taşıdım
bu gençlik tarifesini aldım faturayı başkasının adına kesebiliyormuyuz çünkü benim yaş 18 den küçük + benim kredi kartı falan yok :D
Gençlik Tarifesi Kampanya Kapsamındaki Tarifeler Genç Avantaj Tarifenin Aylık Ücreti 25 TL Tarife İçeriği Heryöne 500 dk + Heryöne 5000 SMS Taahhüt Süresi 24 ay Aylık Cihaz Bedeli 10 TL Toplam Ödeme 35 TL
-
bu cihazı almayı ciddi ciddi kafaya koydum kendi kullandığım telefonlar n73 ün üstüne çıkmadım ne diyonuz bu telefon tatmin edermi beni alan varmı cihazdan mesela bu androidmarkette ne tür uygulamalar var uygulama yelpazesi genişmi oyunları falan güzelmi ne diyonuz hocalar bişeyler söyleyin kararsızlıga doğru gidiyorum :S
-
hocu bırak htc fln gereksiz işler bunlar, Sony Ericsson P1i gerisi yalan :P
şaka maka da****klı telfnmuş :o