Bu Sefer Sevdim Heralde
-
nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------Liquid bunu yazdı:
-----------------------------bende yazıcı yok elle yazıp katlamayada üşendim o yüzden okudum :)
herkesin başına gelen şeyler kardeş sen şimdi en kısa zamanda tövbe ediyosun sonra kuran kursuna yazılıyosun. Namaza başlıyosun. Ondan sonra baban seni görücü usülü evlendiriyor mutlu mesud yaşıyorsun bu kadar oldu bitti gitti...
Bu arada para sorunun yk şimdi ama sana tavsiyem ilerde parasız kalırsan kafayı yersin yavaştan para ile ilişkini azalt. Paran olmadımı ne arkadaşın kalıcak ne kardeşin. Bi abim böyle söylemişti haklıymış demezsin inşallah :)
-----------------------------Hocam zaten tam okuduysan bilirsin babam beni almaya geldiya içkiliyken ogünü ertesi kartlarımı kapattırdı şimdi sadece staj param var okadar :(
-----------------------------Görücü usulu aklıma gelmediyse adam degilim :)
-
e2 bunu yazdı:
-----------------------------Okumaya başladım bitirince fikirlerimi aktaracağım saat 01.57..
-----------------------------Saat 02.25
Hocam adres ver Allah'ını seviyorsan sana bir tane enter tuşu hediye edeceğim. Kafamın içerisinde haleler jaleler gürseller mahmutlar miraylar parti veriyorlar. Yazı bitti anneme buket diye seslendim.....

Not: Yazının ana fikri cebinde sustalı jop taşıyım deli gibi içebiliyosun fakat Asil tam olarak kim oluyor?
-
e2 bunu yazdı:
-----------------------------e2 bunu yazdı:
-----------------------------Okumaya başladım bitirince fikirlerimi aktaracağım saat 01.57..
-----------------------------Saat 02.25
Hocam adres ver Allah'ını seviyorsan sana bir tane enter tuşu hediye edeceğim. Kafamın içerisinde haleler jaleler gürseller mahmutlar miraylar parti veriyorlar. Yazı bitti anneme buket diye seslendim.....

Not: Yazının ana fikri cebinde sustalı jop taşıyım deli gibi içebiliyosun fakat Asil tam olarak kim oluyor?
-----------------------------İşte bunları yazarak hatalarımı daha iyi anlıyorum :) bi arkadaşım şu tavsiyede bulunmuştu olanları yaz en detaylı şekilde sonra kağıdı oku ve yak demişti o tarz bişey oldu ama ben sizlerle paylaşmak istedim
-
-
ah be hocam biraz boşluk filan bıraksaydın çok uzun ve yazının iç içe girmesi soğutuyor insanı yarın okuycam bu yazıyı.
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------ah be hocam biraz boşluk filan bıraksaydın çok uzun ve yazının iç içe girmesi soğutuyor insanı yarın okuycam bu yazıyı.
-----------------------------aynen hocam bütün Müridlerden özürdiliyorum boşluk tuşunu unutmuşum daha dogrusu okadar kaptırmışımki unutmuşum
-
gecenn bu vaktinde yazıcıyı götüme soksalar bu kadar yazıyı okumam çizik atayım bi ara okuyacam hocam.
-
Hacı senin olayı s.ktir et sen bana dershanenin adresini ver 2 ye 21 . 1 e 10.5 kız okulu bırakıp geliyorum
-
2. paragrafın ortalarında aklıma yazıcı geldi suan wc ye gidiyorum.
-
Bence bayağı akıcı anlatmışsın, millet üşenince Türkçeye çalış falan diye b*k atıyor