Bu Sitenin Adminini Tanıyan Varmı Durum Biraz Vahim
-
oncelıkle ıı aksamlar benım kuzenımın msn de space ı varmıs bırı gelmıs buradan resımını calmıs ve bu hale getırmıs
http://www.yehhu.com/guncel-haber/muzik-haberleri.asp
2. sıradakı benım kuzenım ve bı goren olsa aıle ıcı katlıam olur eger bu sıtenın admınını tanıyan varsa bana yardımcı olabılırse sevınırım
-
katliam çıkartalılabilcek bir foto
-
yehhuymuş açın hocam davayı izinsiz resim çalıp öle koyuyosa sike sike yola getirin
hipnelere bak a.q -
ewt ne yazıkkı :( cok kotu olur yanlıs anlasılması hackleyın neyım demıyorum tanıyan varsa admının sıtenın rıca etse kaldırsa resımlerı sevınırım
-
Sen ne diyon Ben anlamadım şimdi :S :S :S
-
aga geçmiş olsun herşeyi kötüye kullanıyorlar a.q umarım bi gören eden olmaz
tahribat da tanıyan vardır inşallah...
-
ILKER06 bunu yazdı:
-----------------------------oncelıkle ıı aksamlar benım kuzenımın msn de space ı varmıs bırı gelmıs buradan resımını calmıs ve bu hale getırmıs
http://www.yehhu.com/guncel-haber/muzik-haberleri.asp
2. sıradakı benım kuzenım ve bı goren olsa aıle ıcı katlıam olur eger bu sıtenın admınını tanıyan varsa bana yardımcı olabılırse sevınırım
-----------------------------tamamen kuzenının sucu...
Ne bok yemete oyle dekolte resımlerı upload etmiş ki ?
Ayrıca 7 fark bulundugu surece adam suçsuz...
( ki 7 fark vardır )
Adam haklı abı... anca mail fln atarsın adama...
-
karakartal dıyom kı bu sıtenın admınını tanıyan varsa rıca etseler kaldırsalar resmı dıyorum
musket hocam sende yerden goge kadar haklısın offf offff
-
Geçmiş olsun, ben olsam sinirden kafayı yerdim şimdiye kadar
-
Hoca insanlar hep düşünmeden hareket etmekten böyle zor duruma düşüyorlar. Ben her tanıdğım kıza derim, resimlerinizi nette bulundurmayın diye.
Senin şimdi yapacağın 2 şey var:
1- Dava açarsın, uzun sürer ama kesin sonuç
2- Sitenin adminine ulaş.Mail adresi : info@yehhu.com
-
hacı yehhu.com un adminini tanıyorum.
forum.iyinet.com da takılıyodu. ama orasıda kapalı şimdi. r10.net i biraz ara ordan bulup pm atarsın ama ordaki reklamlar yehju.com a ait reklamlar. yani yehhu.com ile alakası yok. zaten tanıdım kadarıyla böyle şeyler yapacak birisi de değil. o sadece sitesine verilen reklam kodunu koyar. orda çıkan içerikten sorumlu değildir. bunun için. yehju.com u araştır derim.
bende üstteki arkadaşlara katıluıyorum.
öle resimler çekipte koyarsa olacağı budur.
geçmiş ola inşallah kimse görmez...