Bu Sitenin Adminini Tanıyan Varmı Durum Biraz Vahim
-
senin kuzen şu dekolteli 1. ni altındaki demi adama bi mail at kadırmazsan suç duyurusunda buluncam de görürüm ben onu ;)
-
site adminine mail at, dava açarım fln. de. ancak öyle yola gelebilir.
-
ızdıraplarını s.ktklerim yaptıkları ibneliğe bak ! geçmiş olsun hoja o sitenin admininie ulaş ilk once doğru bi dille konuş sonradan uslanmıyosa dava ayaklarına gir ;)
-
1.site yöneticisine mail yaz.resmi kaldıracaktır.problem çıkaracağını sanmıyorum.
2.hacı şimdi ilk işin şu olsun. var git o kuzeninin yanına, bugune kadar babasının atmakta geç kaldığı okkalısından bir tokat patlat.amma iyi vur. öyle bir vurki yüzünden çiye çıksın.yanına varırvarmaz hiç bişey açıklamadan yap bunu. şoka girsin. sonra adresi söylersin hanımefendiye.
Allah sabır versin
-
hocalarım cook sagolun deneyecem ben maıl neyım atacam allah yardımcım olsun umarım dedıgım gıbı goren olmaz yoksa boku kasık kasık yedıgımızın resmıdır. sızde yardımlarınız ıcın tesekkur ederımm
-
Önce kuzenine söv ondan sonra admine söv
-
forumu var admini murfyymiş. Olayı anlat ve başka resim ver =)
-
hoca afedersin ya bi skim yapamazsın.
internet öle birşey ki
o resimi kaç kişi kopyaladı bakalım
kaç kişi kaç kişiye yolladı o resmi
+ kaç tane adam sitesine yerleştirdi o adamı
hangi birisiyle uğracıcaksın.
ama o tarz bi resim çekilip space e koyması yanlış bi hareket.
hayatta herkez yaptıgı yanlışlıkların cezasanı çekiyor abi.
geçmiş olsun diyorum
-
senin kuzen gitmiş yerine bomba bir sarışın gelmiş :)
-
kardeş msn spacesine koyup kısıtlı bir alanda yayıyor zatn bunu ha öyle dar bir alanda yaymış ha bötyle geniş bir alanda bence kızın bu durum üzülmemei lazım kendi resmen istemiş ayrıca kız hangisi ben anormal bir sey görmedim ve ayrıca kızın koymadıgı ne malum a.k. resim elinde olan varsa ekliyebilirmi?