Bu Sitenin Adminini Tanıyan Varmı Durum Biraz Vahim
-
dur mesaj atıyım bidaha o ustteki ni geri getirsin ler :D eheuhehuha
-
içimden bi ses bu eleman muhbir diyo ama neyse:S
-
amk böle insalığın geçmiş olsun kardeşimm..
ha bu arada lem benim spacede bi resim var yurtta dolabın üstünde donla bi poz ((: tarzanım ya aklım sıra kaldırayım bari amk koyarlar moyarlar ((: sonra pederle ugras dur evlatlıktan reddeder durup dururken..
-
abü bu kuzenin su ikinci sıradaki kız deilmi ? o kuzenin deilse o kim ? msni feln varmı sende ?
-
2. resimdeki kuzenin mi?

-
Kardeş bizim arkadaşlık sitemiz varken bizde o işi yapıyorduk googla resim aratmaya girdiğinde yine çıkar o kuzenin suçu
-
O resim ha msn spaces'e kondu ha adamın web sitesine kondu fark eden bişey var mı... Bence nin kuzeninin kulağını çekmek lazım > Nush ile etmeli tekdir,tekdir ile usanmayanın hakkı kötektir...
-
nette görsem fake der geçerdim ben ona gerçek çıkmış vay be
-
yok kaldırmıslar 2. resımdekı kuzenım degıl baska resım koymuslar kuzene ders oldu bu daha space ı neyım yok :)
-
Merhaba Arkadaşlar,
Ben yehhu.com sitesinin yapımcısı ve sahibi Gökhan.Söz konusu reklamda geçen resim hakkında 1-2 yanlışı düzeltmek ve özrümü iletmek için üye oldum.
Reklam resmini yapan ben değil başka bi arkadaşımdır.Böyle bi olaydanda yeni haberdar oldum.Yani yehhu.comla ve benle ilgisi yoktur resmin.
Yapan arkadaşla görüştüm resmi nerde bulduğunu sordum.Oda yonja.com arkadaşlık sitesinden aldığını söyledi.Yani myspace den vs.. değil.Burda bu kadar sövmek ve daha çok reklam etmek yerine mail atılsaydı daha güzel olurdu ama olsun.Şuan değişmiş durumda.
Biliyorsunuzki Türkiye'nin en büyük arkadaşlık sitesi yonja'da böyle olaylar çok.
Hem myspace de hemde yonjada resimlerini yayınlamak ilerde böyle durumlara gene yol açacaktır.
saygılarımla
Gökhan
yehhu.com