Bu T-Shirtlerden Hangisi En Güzeli?
-
1)1
2)3
derim ama senin tarzın da önemli, grafiti yapıyosan 2yi almalısın yapmıyosan kesinlikle almamalısın.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------1)1
2)3
derim ama senin tarzın da önemli, grafiti yapıyosan 2yi almalısın yapmıyosan kesinlikle almamalısın.
-----------------------------Yok hocam graffiti falan yapmıyorum ama graffitiyi seviyorum.Gerci 2 güzel değil.
-
3-5 bence :)
-
hacım buda çok güzel bence bunu al, hatta kesin bunu al veya bunu al bana hediye et : ) veya illegal yazanı al senin gösterdiklerinden (GTA olanlının füme değilde siyahıda var orda onu seçersen siyah daha iyi olur)
-
illegal 8)
-
http://www.pislick.net/v2/urunler/urun_1788.jpg
İşaret dili kullanılmış gerçekten güzel yaratıcı bi tshirt :)
-
5.ciyi al sagonun albüm kapağıydı :)
pislick center danmı alıosn ? :) %80 evet diceksin ? :)
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------5.ciyi al sagonun albüm kapağıydı :)
pislick center danmı alıosn ? :) %80 evet diceksin ? :)
-----------------------------
Valla centermidir nedir onu bilmem.Kadıkoyde kücük bir dükkan var ordan alıyorum.Daha önceden 2 kere ordan aldım bu seferde ordan değişcem :) -
pislickin bu ilk 5 modeli cok fazla yaygin..özelliklede coqunuzun beyendiqi 3 numaradan cok fazla var ortalıkta :)) bnce 6 numara al.
-
fenerist07 bunu yazdı:
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------ben $ahsen yukaridakilerden hic birini begenmedim ama bu gayet gusel..
tam antalya cevresi otellere taşradan gelmiş bellboyluktan kalan vakitte rus hatun aramaya cıkan eleman tişörtü hoca
-----------------------------elleri de o elamanın eline benziyo :D acaba öyle bi elemandan mı çekmişler fotoyu ?