Bu T-Shirtlerden Hangisi En Güzeli?
-
pislicklere para mı verilir ya :) hicbirini alma özenti desenler :) git tim al ecko unltd al.
-
abi pişmanm pislick aldığıma zamanında,çoluk çocuun giydiği pazar işi şeyler oldu iyice.alırsam da sade birşeyler alırım.sktret bunu .little big,adidas,collezione,nike gibi yerlerde çok daha orjinal şeyler bulabilirsin,nke ve adidas biraz daha tuzludur ama herkeste yokur pislick gibi .
-
multi-color şablon çıkar kendi t-shirtlerini üret. biraz zaman ve efor harcıcaksın ama bu para verdigin şeylerden çok daha tatlı gelicek giymesi
-
Evet beyler sonuc olarak 3 numarayı (illegali) almış bulunuyorum
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
Evet beyler sonuc olarak 3 numarayı (illegali) almış bulunuyorum
-----------------------------gecmi$ olsun :)))))
-
Artık herkezin üstünde pislick var o yüzden Time İs Money Rulezzzz www.timclothing.com ;)
-
yoyo bunu yazdı:
Artık herkezin üstünde pislick var o yüzden Time İs Money Rulezzzz www.timclothing.com ;)
En azından baskalarının üstünde pislick var ama özenti değiller bazıları için bu durumda geçerli değil.Onlar su katılmamış özentiler ve kendilerini toplumda başka kültürlerin bünyelerine sığındırmaya calısan insanlar.Anladın sen onu -
edit = geçmiş
-
Ya aldık bir kere iyi kötü :)
-
bayzin bunu yazdı:
yoyo bunu yazdı:
En azından baskalarının üstünde pislick var ama özenti değiller bazıları için bu durumda geçerli değil.Onlar su katılmamış özentiler ve kendilerini toplumda başka kültürlerin bünyelerine sığındırmaya calısan insanlar.Anladın sen onu
Anladım gibi ...
Toplam Hit: 9139 Toplam Mesaj: 63