Bu T-Shirtlerden Hangisi En Güzeli?
-
bence hepsi de ezikliğini kapatmaya çalışan amelelerin giydiği tarzda tişörtler.. ama yurdum kaşarı bunlardan hoşlanıyor o ayrı..
ama bana kalırsa temizlik bzi yap derim o tişörtü :D ya da git bi atlet satan bi yere adama ver karşılığında atlet al :D
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------bence hepsi de ezikliğini kapatmaya çalışan amelelerin giydiği tarzda tişörtler.. ama yurdum kaşarı bunlardan hoşlanıyor o ayrı..
ama bana kalırsa temizlik bzi yap derim o tişörtü :D ya da git bi atlet satan bi yere adama ver karşılığında atlet al :D
-----------------------------
İnş bu lafları benim t-shirtlere sölemiyondur
-
3 ve 6 guzelmış
-
cold-m4 bunu yazdı:
reneye sormak lazım hacım :D -
10 ergenden 9 unun giydiği tişört modellerini giymeyi neden bu kadar çok sewiyorsunuz anlamış değilim , maksat birilerine benzemek mi yoksa takım olmak mıdır nedir anlayamıyorum cidden , ama yine 6 numara diğerlerine göre daha sade ve daha giyilesi
-
1. numara harika öyle bi tişörtüm olsa keşke benim hiç tişörtüm olmadı :\
1. t-shirt için sandboxa girmeyi bile göze alırım :|
-
1. tisört ceza giymişti simdi herkesde var 4 yada 5 derim
4 de rapci tarzı ön planda
5 dede melankolia simgesi gibi sago rullz :D
rullz ne demek bilmiorm beğendiğin bişey heralde =)
-
1 alma 5 hiç alma 3i başta ele zaten
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------bence hepsi de ezikliğini kapatmaya çalışan amelelerin giydiği tarzda tişörtler.. ama yurdum kaşarı bunlardan hoşlanıyor o ayrı..
lan pipi herif.
Tamam hiphopu sevmeyebilirsin ilgini çekmiş olmayabilir, bunları kaşarların giydiğini nerden çıkardın
Sana bi arkadaşının hediye ettiği eşyayı vb şeyleri yakıp yıkacak biri miydin sen?
(bu arada ordaki tişörtlerin çoğunu giymem. Büyük logolu şeyler giymeyi pek sevmem. titiz biriyimdir. ama arkadaşa demin de dediğim gibi illegal olanı öneririm) -
NighT-7 bunu yazdı:
cold-m4 bunu yazdı:
lan pipi herif.
Tamam hiphopu sevmeyebilirsin ilgini çekmiş olmayabilir, bunları kaşarların giydiğini nerden çıkardın
Sana bi arkadaşının hediye ettiği eşyayı vb şeyleri yakıp yıkacak biri miydin sen?
(bu arada ordaki tişörtlerin çoğunu giymem. Büyük logolu şeyler giymeyi pek sevmem. titiz biriyimdir. ama arkadaşa demin de dediğim gibi illegal olanı öneririm)
-----------------------------bunları kaşarlar giyiyor demedim, kaşarlar bunları giyenlerden hoşlanıyor dedim :)
ben verilen hediye dildo bile olsa çöpe atmam :P
ama adam zaten değiştirecem nabayım ben bu tişörtü dedi, ben de ona göre fikir verdim :)
bu arada 5 ve 6. tişörtler fena deil..