Bu Taşda Neyin Nesi ?
-
bortecine357 bunu yazdı:
-----------------------------
taş kuvars değil kalsittir 1 tanesi süsten başka bişeye yaramaz ocağın varsa zengin olabilirsin taşın kendiside değil tozu işe yarar soda yapımında hayvan yemlerinde cam sanayide falaln kullanılır
-----------------------------emin misin hocam?. elmas diyende çıktı bak. ortalığı boşuna zelzeleye verip arkadaşı boşa heyecanlandırmayalım
-
ValentinoRossi bunu yazdı:
bortecine357 bunu yazdı:
taş kuvars değil kalsittir 1 tanesi süsten başka bişeye yaramaz ocağın varsa zengin olabilirsin taşın kendiside değil tozu işe yarar soda yapımında hayvan yemlerinde cam sanayide falaln kullanılır
-----------------------------emin misin hocam?. elmas diyende çıktı bak. ortalığı boşuna zelzeleye verip arkadaşı boşa heyecanlandırmayalım
-----------------------------elmas değil hoca türkiyede elmas çıkartılan yer yok elmas afrikada var bu taş kalsit
http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://depoyaban.googlepages.com/kalsit003.jpg&imgrefurl=http://www.yaban.gen.tr/taslar/kalsit.html&usg=__gwhkUJLVP-16NrKVlChII2fYG-E=&h=262&w=300&sz=24&hl=tr&start=4&um=1&tbnid=4opCs-_U9gW46M:&tbnh=101&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dkalsit%26ndsp%3D18%26hl%3Dtr%26sa%3DN%26um%3D1
burdan bakabilrisiniz
-
celik bunu yazdı:
Hocam ben lisede okurken bir hocamız vardı.. Sürekli bahsederdi..
Bu tip taslar alternatif tıp olarak cok ise yarıyor..
Bazı taslar var omirilik üzerine konuyor, yaydıgı dalgalar ile agrıyı azaltıyordu..
Kuartz ne boka yarıyor onu bilmiyorum, fakat değerli bir taş..
Taş nasıl bi dalga yayıyor anlamadım ? :|
Mikro mu makro mu bu dalga ?
Nokta atışı yapıyor mu? :| -
MaTRaX bunu yazdı:
celik bunu yazdı:
Bazı taslar var omirilik üzerine konuyor, yaydıgı dalgalar ile agrıyı azaltıyordu..
Nokta atışı yapıyor mu? :|
-----------------------------bu taşların dalgası falan yok hoca enerjiyle falan kafayı bozanların hikayeleri şifası falaln yok 2 sene okul okudum bu taşların içinde bi faydasını görmedim gören varsa sölesin :)
-
Adminlerin uzmanlık alanına gel,birisi hırsız diğeri taş uzamanı.
olacak iş değil.
-
zuahhahahzhaha :D
-
bortecine357 bunu yazdı:
MaTRaX bunu yazdı:
celik bunu yazdı:
Nokta atışı yapıyor mu? :|
-----------------------------bu taşların dalgası falan yok hoca enerjiyle falan kafayı bozanların hikayeleri şifası falaln yok 2 sene okul okudum bu taşların içinde bi faydasını görmedim gören varsa sölesin :)
Hocam biliyorum taşları iyi bilirim.
Babam mermercidir ve neyin nereden geldiğini iyi bilirim.
Kafa buluyorum adamla :DAma şunu söyleyim bi mermeri ısıtıp havluya sarınca ayağa koyarsın romatizmaya iyi gelir :P
-
MaTRaX bunu yazdı:
O senin gerizekalılıgından, bi boktan anlamadıgındandır..Sen kimsinki, kafa buluomus bak bak..
Babası mermerci ama, oglu odun bişi ögrenmemiş..
Git araştır biraz..
-
Antikky bunu yazdı:
Adminlerin uzmanlık alanına gel,birisi hırsız diğeri taş uzamanı.
olacak iş değil.
-----------------------------koptum
-
ValentinoRossi bunu yazdı:
bortecine357 bunu yazdı:
-----------------------------hacı ben elması taşagına söyledim :)) ayrıca o zelzele degil velvele :F