Bu Taşda Neyin Nesi ?
-
hacı taşı çakıyla çizmeye çalış çizebilirsen kalsittir
çizemezsen kuvarstır
ikiside beş para etmez ya orası ayrı :D
bu arada jeoloji mühendisiyim güven bana ;)
@renegadealien
hocam senin de bulduğun büyük ihtimal ahmak altını da denilen pirittir :)
-
osuruk taşına benziyor :|
şaka bir yana ne olduğunu bilmiyorum fakat değerli birşeylermiş gibime geldi..
-
kuvars taşı genellikle bazı burçlarda özelliği olduğu söylenen ve burcunun türüne göre manyetik güçleri olduğu idda edilen bi taş sanırsam ben öyle biliyorum
-
XsyNcmast3r bunu yazdı:
-----------------------------
kuvars taşı genellikle bazı burçlarda özelliği olduğu söylenen ve burcunun türüne göre manyetik güçleri olduğu idda edilen bi taş sanırsam ben öyle biliyorum
-----------------------------hep maranki sokuyo dimi böle saçmalıkları aklınıza :) plasebo olm bunlar... plasebo...
-
küçükken birbirlerine vurur ateş çıkartırdık buna benziyodu aynı bilmiyom ama :D
-
sirpence bunu yazdı:
küçükken birbirlerine vurur ateş çıkartırdık buna benziyodu aynı bilmiyom ama :D
-----------------------------hayır hocam ya o çakmak taşı .. ve bordo renk oluyo...
-
kolemanit te olabılır bor mınarelıne benzıyor
-
zefyhr bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------hayır hocam ya o çakmak taşı .. ve bordo renk oluyo...
-----------------------------çakmak taşınıda biliyorum da bizzat bu şekil ve renkteydi yani işte saydamdı bunun gibi tam eminim vurup kıvılcım çıkartıyoduk.
-
Harbiden sağlam taşmış. Güzel görünüyor, aynı zamanda her şeye benzetilebiliyor :)
Başlığın hakkını fazlasıyla vermiş.
-
Messiiiğğ Bu taş neyin nessiğğğ :|