folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Zamana Kadar Hissettiğiniz En Büyük Acı

Bu Zamana Kadar Hissettiğiniz En Büyük Acı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Herkezin olmuştur başına gelen birşey , mümkünse hikayesiyle istemezsenizde sadece nasıl bir acı olduğunu paylaşın 

bizlere de tecrübe olmuş olur. (burda bahsettiğim fiziksel acı , ruhsal değil aşk vb. felan değil yani )

Tecrübe : Açık etin üzerine soğuk sprey sıkılması.

Olay : 7/24 çalıştığım bir yazın temmuz ayı , hadi uyumadan önce bi eğlenelim dedik tenis sahasında futbol oynadık. Salaklık bende 

herkez ayakkabıyla terlikle oynarken çıplak ayak oynadım , şimdi kaç dk kaç saat oynadık bilemiyorum ama 1 saat civarında tahminim.

oyunun sonuna doğru hayatımda ilk defa gördüğüm bişi oldu ayak tabanlarımdaki deri kıpkırmızı ve şişmeye başladı , öyle böyle değil

balon gibi oldu alt deri , pek acımıyodu ama yanma hissi vardı biraz. Neyse arkadaşlar tuttu kolumdan eve yatağa kadar gidebildim. 

Kendi kendime bu etleri patlatırsam belki sabaha kadar rahatlar düzelir dedim (Ne saçma bir düşünce bilmiyorum kesmesem de 

sabaha kadar yine şişik kalacak belki daha kötü olucaktı , ) olayında sıcaklığı ile o şişen deriyi iki ayağımdakini de kestim o kanı temizledim

ayagımı yıkadım kalın derinin altında bildiğiniz deri gözüküyodu ama acımıyodu. Yatakta ayaklarım dışarda uyudum (uyumadan önce teyzemlere 

haber vermiştim , böyle böyle oldu diye ) gece 3-4 felan eve gelmişler ayağıma o futbolculara sakatlaandıklarında sıkılan soğuk sprey den sıktılar 

bir uyandım öyle bir acıyla uyandım ki öyle böyle değil asit dökülmüş gibi (büyük ihtimal ile o sprey direk açık yara ile temas etmemeliydi)

sabaha kadar uyuyamadım 2 hafta boyunca ayağımın üzerinde doğru düzgün basamadım. Pansuman ve bandajlardan sonra bile 1 ay sürdü 

eski haline gelmesi.. (Çalışmak yaz günlerimin azına sıçmıştı , bu iyice bok etmiş oldu, Kamyon altında kalmak dahil bir çok kaza geçirmişliğim var

bu kadar acı hiç hissetmemiştim)

Temsili ( gözünüzde canlandırmanız için bu resimdeki yaranın tüm ayak altında (iki ayaktada ) olduğunu düşünün.)

76121f992bdd8c0ad6a99a28c70e09c8.png%20%28115×115%29

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

:)

60 kisi kebapci basmaya gittik elemanlar 5 kisilermis.

doner bicaklarini cektiler biz kaldik mi 6 kisi.

elimde zincir vardi birine vurdum sora bi ara elimden kaydi zincir

egildim almak icin bi baktim kafama bisi geliyo elimi kaldirdim auto response olarak :(

sol el dagildi haliyle doner bicagiymis kafama dogru gelen. yuzuk parmagimin ilk bogumu koptu diger parmaklar paramparca.

2 ameliyat 60 dikis 5 ay fizik tedavi

simdi biraz parca eksik parmakta ama cok sukur sorun yok :)

tavsiye size satir falan gelirse ustuneze kacin, tutmaya calismayin sakin :D

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

:)

60 kisi kebapci basmaya gittik elemanlar 5 kisilermis.

doner bicaklarini cektiler biz kaldik mi 6 kisi.

elimde zincir vardi birine vurdum sora bi ara elimden kaydi zincir

egildim almak icin bi baktim kafama bisi geliyo elimi kaldirdim auto response olarak :(

sol el dagildi haliyle doner bicagiymis kafama dogru gelen. yuzuk parmagimin ilk bogumu koptu diger parmaklar paramparca.

2 ameliyat 60 dikis 5 ay fizik tedavi

simdi biraz parca eksik parmakta ama cok sukur sorun yok :)

tavsiye size satir falan gelirse ustuneze kacin, tutmaya calismayin sakin :D

-----------------------------

adam gündüz gözü kafa kescekti yuh amk.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    2009 yiliydi sanirim. Taekwondoya gidiyordum aksam antrenman yapiyoduk. Sira ilk etap hizli daha sonra yavas olmak uzere depar atiyoduk. Birinciyi attim ikinciye tam gidecekken ayagimi basamadim. Egildim bir baktim ayak basparmagim yerinden cikmis, deri patlamis. Kan akmiyordu ve acida yoktu. Parmagimi tutan sadece deriydi.. Hastaneye gittik apar topar ondan sonra sancilar basladi, o yarigin icine igne yaptilar amk! Catir cutur kemik sesi geliyodu. Kivrandim lan acidan!

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

trafik kazası geçirişim..

hastaneye gelişim, sağ bacağımı, kollarımı kafamı tutan mı dersin. ( acı esnasında rahat duramayacağımdan dolayı )

sol bacağımı yerleştirirlerken ki o acıyı düşmanıma dilemiyorum ağzımda bez olmasaydı dişlerim birbirine geçebilirdi.

toplam 1 dakikaya yakın çektim bu acıyı o kırıkların hissedilmesi etine değmesi.....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Sene 95, lise sondayım sağ ayağımda nasır çıkmıştı bende özel cildiyeye gittim bakıp bunu dondurup söküp atıcaz dediler

Nasırlı bölgeye bir macun sürüp makine ile dondurmaya başladılar

çıkarken hafif bir sızı vardı ama bu sızı sürekli artmaya başladı meğerse nasırlı bölgeyi kangren edip oradan söktürüyormuş

Nasırlı bölge her dakika kan toplamaya başladı rahat bir portakal büyüklüğünde bir kan topladı

Ve çektiğim acı şu yaşıma geldim hala öylesini hissetmedim evde minoset plus vardı

4 tane attım yarım saat bekledim kesmedi sonra 6 tane daha attım o'da kesmedi sancıyı
    1 saat sonra 5 tane daha attım tabii hep zuladan nırç nafilee kesmedi

sonra gece yarısı doktoru aradık (tanıdık olması sebebiyle) temiz bir iğne ile kan toplayan bölgeden kanı boşaltın dedi

canım annem bir iğneyi ısıttı sonra nasırlı bölgeye batırdı oradan akan kan beni öyle memnun etti ve acılarımı dindirdiki

o hazzı anlatamam :)

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

trafik kazasında kamyonun altına girmiştik kamyonun altındaki demir alına 4 sm kala durmuştu.haliyle ellerim kan içinde başdan kan akıyordu.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Humanka
    Humanka's avatar
    Dişi

sene 2007 aşil tendomu koptu , böyle bir acı yok . Ayağım kopsa bu kadar acırdı herhalde 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

ilkokul zamanlarında ailecek pikniğe gitmiştik. mekan biraz engebeliydi. bizim oturduğumuz yerin ilerisine çukur açmışlar benim 2 katım kadar. o çukuruda hep dikenli otlarla doldurmuşlar ki millete zarar vermesin, bir yerde toparlı tutalım diye. oyun oynarken arkadaş attı topu. bende yakalıycam diye düştüm çukura. çukurdan çıkınca her yerimde diken vardı. bir de yaz ayı. cıbıldak oynuyoruz. dikenler batınca ayrı bir acı, çıkartırken ayri bir acı yaşadım..  

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Çıkık Ayağımı Takmak İçin Gelen Çıkıkcı Takarken Açayip Canımı Yakmıştı Hiç Unutmam :D

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

2008'de gaz çıkaramadığımdan mide ve bağırsaklarımda gaz birikmiş, bağırsaklarım ve midem içerdeki gazdan yırtılıp patlayacak gibiydi, ölmek istiyordum o kadar büyük bir acıydı yani, basit bir şey gibi gözüküyor ama başına gelmeyen bilmez.

enjoy i'm vaccinated
Toplam Hit: 8138 Toplam Mesaj: 83