Buda Benim Hobim Akvaryum
-
benim aklımda vardı bu konu hocuu :D Güzelmiş eline emeğine sağlık..İnş 2 haftaya ben de karideslerimi tanıtıcam :D
-
Poet bunu yazdı
benim aklımda vardı bu konu hocuu :D Güzelmiş eline emeğine sağlık..İnş 2 haftaya ben de karideslerimi tanıtıcam :D
Hehe sağol hocam. Önerilerinle toparladım akvaryumu :)
-
la bunlar cok tatlı hayvanlar ya :) sarı prensesi vermedin mi hocam ?
-
Mukavim_ bunu yazdıla bunlar cok tatlı hayvanlar ya :) sarı prensesi vermedin mi hocam ?
Yok hocam vermek yerine onun yanına eş aldım. Artık gayet mutlular :)
-
Huerfanos bunu yazdıNibun bunu yazdı
o değilde yavruluğun içinde felçli bi japon balığı var :D onuda çekeydin keşke hayvan ne biçim sarıldı hayata be
Onu hiç sorma zaten :D yüzemiyo yan yatıyo ama yem yiyebiliyo. 8-9 aydır felçli , bitkisel hayata girdi hayvan :D
Benim japon yaşıycak mı umut var mı ya, hâlâ aynı durumda gariban, ters bir hâlde yüzüyor :)
-
Analitik bunu yazdıHuerfanos bunu yazdıNibun bunu yazdı
o değilde yavruluğun içinde felçli bi japon balığı var :D onuda çekeydin keşke hayvan ne biçim sarıldı hayata be
Onu hiç sorma zaten :D yüzemiyo yan yatıyo ama yem yiyebiliyo. 8-9 aydır felçli , bitkisel hayata girdi hayvan :D
Benim japon yaşıycak mı umut var mı ya, hâlâ aynı durumda gariban, ters bir hâlde yüzüyor :)
Bak sana benim japonu göstericem , asla umut kesmemeyi öğreneceksin :D
-
tuzlu su akvaryumu mu o ?
-
xxjokerxx bunu yazdı
tuzlu su akvaryumu mu o ?
yok hacı tatlı su bu..
-
Huerfanos bunu yazdıMukavim_ bunu yazdı
la bunlar cok tatlı hayvanlar ya :) sarı prensesi vermedin mi hocam ?
Yok hocam vermek yerine onun yanına eş aldım. Artık gayet mutlular :)
oo iyi yapmışsın hocam, bi de erkek s prenses bendeki gibi abaza çıkarsa yavrulara bi küçük akvaryum daha alirsin artik :) -
Chiclidler genelde bitkilerin canini okuyorlar, sendekiler hic bir sey yapmamis. :)
Hangi turler var akvaryumda ?