Büfe Çay Bahçesi İşi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

çay ocağı - çay bardakları - çay temin ediyorum

tost makinesi , air fryer, fırın, mikrodalga temin ediyorum

buzdolabı temin ediyorum, içecek dolabım yok onu sanırım coca sokola falan getiriyor nasıl yapıyoruz o işi?

açık ayran ve meyve suyu satabilirim hayvan gibi kimya bilgim var sıfırdan link capy falan yapabiliyorum.

püskevitli pasta yapabilirim, simit poğaça ve açma yapabilirim gurme sevgilim oldu bir süre ben şarapla ve birayla uğraşırken o da glutenle uğraşıyordu bakalım neler olacak :D

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DNA-X
    DNA-X's avatar
    Erkek

Yer nerde işlek bir yer mi ana yola falan yakın mı falan filan. Bizim burda bir tane var adam sigara satışı yapamadığı için tezgah altından satıyor. Onun dışında sosisli, tavuk sote tost ciğer ne ararsan satıyor. Dükkanı ikiye ayırmış yarısını bakkal dükkanı yarısını cafe gibi işletiyor. 24 saat açık. Paket servisi var. Adam mafya tarzi biri demişsin. Şuan sesi cikmamamsi cikmicak anlamına gelmez. Hizmete başladıktan sonra senle ugrasabilir bezdirmeye çalışabilir ufaktan ayık ol

Hâla çömez.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

buzdolabı temin ediyorum, içecek dolabım yok onu sanırım coca sokola falan getiriyor nasıl yapıyoruz o işi?

açık ayran ve meyve suyu satabilirim hayvan gibi kimya bilgim var sıfırdan link capy falan yapabiliyorum.

püskevitli pasta yapabilirim, simit poğaça ve açma yapabilirim gurme sevgilim oldu bir süre ben şarapla ve birayla uğraşırken o da glutenle uğraşıyordu bakalım neler olacak :D

Coca Cola bolgeye mal dagitanla konusman lazim, koyariz derse koyar dolabı cunku surekli mal alacagini bilir YANİ BUYUK ALİRİM SOZUNDEN ZİYADE SUREKLİ ALACAGİNİ BİLDİR. Veremem derse iyi pepsi veririm demisti bekletiyorduk onu artik o markayla calisirim dersin :D

Koymuyorsa da metro tarzi marketlerde uygun o dolaplar alirsin 

Algida vs.. ile de konuş , çay bahçesi ise dondurma da gider dolapta temin eder onlar. + Kendi bunyelerindeki markalardan mal saglayan mumessil ler ile tanismani saglarlar. Elemani sana gonderirler

Dondurma satmam cok gitmedi dersen dolabında kofte mofte saklar barindirirsin, dolabi belese getirirsin. İleride belki kofte mofte de koyarsin kim bilir

Balon malon type minik oyuncaklar, pamuk seker gibi seyler de gider ÇAY BAHCESİ ise. Özellikle yaz aylarında 

Açık ayran seni zarara sokabilir

Pasta poaça kek  halley  izmir bomba  type seyler bolge de gider mi gitmez mi sen bileceksin bence gitmesi olası gayet.

Sabah  özellikle sıcak simit gidebilir ama mutlaka bunun üstüne eğil ve düşün. Lokasyona bağlı

Çay Bahçesi ise kuruyemiş tipleri de gider

Langirt, nargile,  para ya da jeton atilan yumruk makinwsi, col cocuk icin mini eglendirici mekanik jetonlu oyunlar da gider. 1 adet arcade makinesi de gidebilir.

Sana cok yakin olmayan birkaç KAHVEHANE den toptancilarinin iletisim bilgilerini iste... O toptancilar oyun kagidindan masaortusune cam sise ayrandan kutu ayrana oraletten çay a kalemden not kagidina yazarkasa kagidina okey mokey tavla gibi oyunlardan cikolataya su'ya cay bardagina cay kasigina cay tabagina sahlep e kakao ya 100ler xe kahve cesidine. para yerine gecen plastik pul/marka'ya kadar her seyi temin ederler.

LaNCeLoT tarafından 22/Ara/24 02:14 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Ne bileyim aklıma şöyle bir şey geldi :)

Roketatar, keleş gibi şeylerle resimlerini koy dükkana, mafya gelince belki tırsar :)

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Sana max 6 ay veriyorum.

Müşterinin kahrı seni bunaltır ve

Zikerim böyle aşkın ızdırabını diyip topuklarsın:)

Ha bence Adana işi böyle kaçak çay falan da yap nargile iyi kazandırır birde

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

Ne bileyim aklıma şöyle bir şey geldi :)

Roketatar, keleş gibi şeylerle resimlerini koy dükkana, mafya gelince belki tırsar :)

Bu retret mafyamsilari yer kanka, mahalle serserilerine pek sinecek bir tip degil

Buyuk bas lazim buna anca geri adimlasin

Kurtlar tasma takmaz....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

hocam dolap için ayran, kola, meşrubat markalarına kışın yazıl. Kışın dolap bol olur bunlarda. Yaza kadar çözemezsen dolap işini sallayıp dururlar seni ve dolapsız yada bozuk dolap verirler onunla uğraşırsın. Tost vs. yiyecek satacaksan ayrancıların dolapları da işini görür aynı zaten. Sana tek kapılı olanlardan yeter. Mekanı açınca adresi de paylaş da bizde yolumuz düşerse uğrayalım. Yüz yüze hasbihal ederuk.

alektamovikmovik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

Abi dükkan nerede kaç metrekare havalandırma neyim var mı? Tabure mi sandalye mi? 

Direk şak diye yapıştırma. 

Arnavutköy'de bi sosisçi vardı adam sallama çay satıyordu çaydan deli kazanıyordu önce konsepti belirle de gerisi kolay bulursun.

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=TexRDaUL5zo

Şu makineden koy dükkana para basarsın. Jetonunu 10 liradan satıyorlar. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilyas208
    ilyas208's avatar
    Erkek

Bence çayı çok güzel seç hocam, İstanbulda çoğu yerde içtiğim çayları beğenmiyorum, bi ara ben açayım da millet güzel çay içsin diye düşündüm hatta, leş gibi çaylara 50 TL para istiyorlar, geri gönderiyorum ben de, çay olarak yıllık Berberoğlu çaydan arkadaşlarıma, akrabalarıma alırım, içen herkes çok beğendi, tavsiye ederim. Bi de bi ara bi cafede içmiştim, çok beğendim markasını sordum Süzer Köşk çay demişlerdi ama denemedim, çay önerileriniz varsa alırım, hatta İstanbulda güzel çay mekanları varsa paylaşalım.

Toplam Hit: 3042 Toplam Mesaj: 44
büfe çaylar tost çay bahçesi