Büfe Çay Bahçesi İşi
-
RETRET bunu yazdı
elemandan herhangi bir artistlik görmedim sorun olmadı şu ana kadar. olursa da biber gazına boğum döverim üç metre fışkıran biber gazım var şimdiye kadar insan üstünde test edemedim çok merak ediyorum etkilerini...
malzemeler epey pahalıymış, ikinci el olarak alıp birinci elmiş gibi göstermeye karar verdim. şartnamede sıfır olmalı diyor emmee çok pahalı almam sıfırını...
sandalyeleri eski tip köy sandalyesi olarak almaya karar verdim, termoslu çay ocağı bakıyorum, klimayı a++ almayı düşünüyorum malum elektrik yüksek fiyattan.
300 liraya sucuk buldum, tavuk olduğu iddia ediliyor yarın mikroskop altına aldıracağım sağlık kriterini karşılıyorsa domuz da değilse bundan 30 kilo falan alırım.
kaşar peyniri olarak ne kullanacağımı bulamadım.
iki tane normal ev tipi dolabım var meşrubatta cola ile mi anlaşsam pepsi ile mi bilemiyorum dolap olayı nasıl olur onu da bilmiyorum.
ben yeri ayın birinde devir alacam, şimdi malzemelerin tedarikine falan bakıyorum.
tost makinesi falan bakacam yarın... 4000 den kapıyı açtılar inox olacakmış falan filan dümenden işler işte...
3 mt fışkıran biber gazı mı? Link var mı
-
LynXMaSTeR bunu yazdıunderzero bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
almayı düşünmüyorsan niye ihaleye girdin :D
(yatırdığın teminat * 2) TL fiyata ihalde ikinci olan firmaya bırak işi. Millet böyle ihale alıp ikinciye bırakarak para kazanıyor..
Ahahahahaaa mantikliymis :D
elektronik ortamda yapılan ihaleler öyle ikinciye bırakılmıyor, teminatı yakarsanız geçmiş olsun.
aynı ihale ileri bir tarihte yeniden yapılıyor, sıfırdan başlıyor süreç.
hocam yanlışım yoksa; ihale iptal edilirse sıfırdan başlıyor.
bir tanıdığın başına benzer durum gelmişti, bende oradan biliyorum.
-
AnaMuhalefet bunu yazdıunderzero bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
almayı düşünmüyorsan niye ihaleye girdin :D
(yatırdığın teminat * 2) TL fiyata ihalde ikinci olan firmaya bırak işi. Millet böyle ihale alıp ikinciye bırakarak para kazanıyor..
Ahahahahaaa mantikliymis :D
Yasaklanir ihalelere girmekten ve teminati yanar. Millet yasaklanmamak icin zararina bile olsa isi yizde seksene getirmeye calisir(kanunda oyle tarifi) bilindik prensipli firmaysa.
Çok zorlarsan ihaleye fesat karıştırmaktan da mahkemeye çıkma şansı bulursun.
En fazla bir kere böyle yaparsin.
Evet ihaleden yasaklanıyorsun. Zaten müridinde en başında çok ihale almak gibi bir derdi yokmuş. Sürekli ihaleye giriyor olsa yasaklanmasını düşünmesi gerekir tabi :)
bazı sektörlerde farklı şirket açıp giriyorlar. şirket sahibinin isimden yasaklanıyor mu bilmiyorum. ltd açıp şirketi mi yasaklıyorlar detayı konusunda bilgim yok.