Büfe Çay Bahçesi İşi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilyas208
    ilyas208's avatar
    Erkek
    wordros bunu yazdı
    ilyas208 bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    ilyas208 bunu yazdı

Bence çayı çok güzel seç hocam, İstanbulda çoğu yerde içtiğim çayları beğenmiyorum, bi ara ben açayım da millet güzel çay içsin diye düşündüm hatta, leş gibi çaylara 50 TL para istiyorlar, geri gönderiyorum ben de, çay olarak yıllık Berberoğlu çaydan arkadaşlarıma, akrabalarıma alırım, içen herkes çok beğendi, tavsiye ederim. Bi de bi ara bi cafede içmiştim, çok beğendim markasını sordum Süzer Köşk çay demişlerdi ama denemedim, çay önerileriniz varsa alırım, hatta İstanbulda güzel çay mekanları varsa paylaşalım.

Ahmad Tea ile Çaykur'u karıştıyorum ben tavsiye ederim. Sert içimli çay seviyorsan Ahmad Tea bayağı iyi.

Ya bu Almanyada Mevlana çayı da çok önerdiler mesela, onu denedim çok ağır geldi, acaba ben mi yanlış demledim bilmiyorum, ben klasik Türk çayı şeklinde demliyorum, bergamot aroma filan çok sevmiyorum, çayın kendi tadını almak istiyorum.

çayı demlemeden önce yıkayın ve 12-15 dk dan ne kadar geç açarsanız o kadar acı olur.

Yıkıyorum zaten, içindeki toz boya filan ne varsa gidiyor, daha iy oluyor, yıkamadan çay mı demlenirmiş

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı

almayı düşünmüyorsan niye ihaleye girdin :D

(yatırdığın teminat * 2) TL fiyata ihalde ikinci olan firmaya bırak işi. Millet böyle ihale alıp ikinciye bırakarak para kazanıyor..

Ahahahahaaa mantikliymis :D

elektronik ortamda yapılan ihaleler öyle ikinciye bırakılmıyor, teminatı yakarsanız geçmiş olsun.

aynı ihale ileri bir tarihte yeniden yapılıyor, sıfırdan başlıyor süreç.

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Adı üstünde çay bahçesi.

Ben olsam ingiliz çayı satardım. Toptan satın alırsan oldukça ucuza gelir, eger ingiltereden gelen birine getirtirsen daha da ucuza gelir.

Hususi cam bardaklarda verirdim o muhtesem görüntüsünü yansıtsın dışarı diye.

Lezzet desen zaten arada öyle bi fark var ki hayatında hiç çay içmemiş birisi bile bizim buralarin en iyi çayı ile ingiliz puştlarının en kötü çayı arasindaki farki anlar.

Onların en kötüsü bizim en iyi çayımıza 100 basar.

Zaten en iyisinin içinden bile toz toprak çamur çıkıyor.

https://ty.gl/8qicptglqc6m6

Bu ortalama bi ingiliz çayıdır tahmin ediyorum. 

Birazcık uzun bir demleme süresinden sonra bizim çaylara oranla demlikten yuzde 30-40 daha fazla çay çıkarırsın çünkü görüntüsü ateş ediyor.

tabi lan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

@retret nerdesin?

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Homo

hayırlı olsun başkan 

oraya bi tane şu 1 lira atıp yumruk attığın boks makinesinden koyarsın artık.

herkes senin rekorunu geçmeye çalışır :D

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı

almayı düşünmüyorsan niye ihaleye girdin :D

(yatırdığın teminat * 2) TL fiyata ihalde ikinci olan firmaya bırak işi. Millet böyle ihale alıp ikinciye bırakarak para kazanıyor..

Ahahahahaaa mantikliymis :D

Yasaklanir ihalelere girmekten ve teminati yanar. Millet yasaklanmamak icin zararina bile olsa isi yizde seksene getirmeye calisir(kanunda oyle tarifi) bilindik prensipli firmaysa.

Çok zorlarsan ihaleye fesat karıştırmaktan da mahkemeye çıkma şansı bulursun.

En fazla bir kere böyle yaparsin.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

@retret nerdesin?

"eleman mafyaymış kimse ihaleye giremezmiş falanmış filanmış biraz pisliğine girdim üstüme kalacağını tahmin etmedim açıkçası..." 

Artistligini yapti burda ama vurdular herhalde retret hocayi sksks 

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

hayırlı olsun başkan 

oraya bi tane şu 1 lira atıp yumruk attığın boks makinesinden koyarsın artık.

herkes senin rekorunu geçmeye çalışır :D

Yazdim kocum 3 gun oldu, geç kaliyon

Kurtlar tasma takmaz....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

elemandan herhangi bir artistlik görmedim sorun olmadı şu ana kadar. olursa da biber gazına boğum döverim üç metre fışkıran biber gazım var şimdiye kadar insan üstünde test edemedim çok merak ediyorum etkilerini...

malzemeler epey pahalıymış, ikinci el olarak alıp birinci elmiş gibi göstermeye karar verdim. şartnamede sıfır olmalı diyor emmee çok pahalı almam sıfırını...

sandalyeleri eski tip köy sandalyesi olarak almaya karar verdim, termoslu çay ocağı bakıyorum, klimayı a++ almayı düşünüyorum malum elektrik yüksek fiyattan.

300 liraya sucuk buldum, tavuk olduğu iddia ediliyor yarın mikroskop altına aldıracağım sağlık kriterini karşılıyorsa domuz da değilse bundan 30 kilo falan alırım.

kaşar peyniri olarak ne kullanacağımı bulamadım.

iki tane normal ev tipi dolabım var meşrubatta cola ile mi anlaşsam pepsi ile mi bilemiyorum dolap olayı nasıl olur onu da bilmiyorum.

ben yeri ayın birinde devir alacam, şimdi malzemelerin tedarikine falan bakıyorum.

tost makinesi falan bakacam yarın... 4000 den kapıyı açtılar inox olacakmış falan filan dümenden işler işte...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

@retret nerdesin?

?

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
Toplam Hit: 3037 Toplam Mesaj: 44
büfe çaylar tost çay bahçesi