Bugün Çok Mutluyum - Yeni - Sona Yakın
-
Güzel gelişmeler maşallah :)
Daha sonra düz koşular, kondisyon yükleme falan derken yeni sezon açılmadan halısaha maçına bile alabiliriz yani ona göre elinden gelenin fazlasını yap :P
Tempoyu Bozmadan Devam Ajan, çok bir şey kalmamış sanki. Az daha zaman lazım, güvenliğine dikkat et yalnız. Yanında birilerinin olması avantaj olur.
-
ulan bu konu çok güzel olmuş.. duygulanıyor insan..
-
abdullahozcan bunu yazdı
evlat iyi olacan aramıza dönecen allah yardımcın olsun sabır eyle gerisi gelir yeni doğdum de yürüyorum de haydi bismillah
hep sabrediyorum zaten hocam sağol. şu yeniden doğuş muhabbeti harbiden var gibi. beyin kanaması geçirenler böyle olurmuş. işte daha küçük çocuk gibiyim. ilk zamanlar tuvalet sorunuda yaşamıştım ): işte yürümeye çalışıyorum, konuşmaya çalışıyorum, günlük temel şeyleri yapıyorum yemek yemek giyinmek falan, ergenliğe girecek gibiyim (: sünnet falan çıkmasında :D
-
ajan1111 bunu yazdıabdullahozcan bunu yazdı
evlat iyi olacan aramıza dönecen allah yardımcın olsun sabır eyle gerisi gelir yeni doğdum de yürüyorum de haydi bismillah
hep sabrediyorum zaten hocam sağol. şu yeniden doğuş muhabbeti harbiden var gibi. beyin kanaması geçirenler böyle olurmuş. işte daha küçük çocuk gibiyim. ilk zamanlar tuvalet sorunuda yaşamıştım ): işte yürümeye çalışıyorum, konuşmaya çalışıyorum, günlük temel şeyleri yapıyorum yemek yemek giyinmek falan, ergenliğe girecek gibiyim (: sünnet falan çıkmasında :D
çavuşun albay olmuşsa çavuş rütbesine düşürmek için bi operasyon yapabilirler :D
-
güzel bi güncelleme daha.
-
ajan1111 bunu yazdı
güzel bi güncelleme daha.
gardaşım cansın ALLAH yardımcın olsun
-
bugün ikinci bişey.
-
@ajan1111 hocam bişey sorucam :)
Şimdi sen nişanlını hatırlamıyorum dedin ya ama ailen çevren sizin ilişkinizi biliyo ve artık sen o kızı sevmiyosun sanırım. Kızın şuanki tepkisi ne ?
Yani " Ay bu beni hatırlamıyo :( benimle evlenmez artık beni sevmiyoda. Ben bunu bırakayım en iyisi " Tarzında mı yoksa
" Tamam bi kaza geçirdi ve hafızasının bir bölümünü kaybetti ama iyileşiyo ve hafızası geri geldiğinde benide hatırlar. Bende onu seviyorum zaten azıcık dişimi sıkarım kavuşuruz " tarzında mı ?
Özel konulara giriyosam direk cevap vermeme hakkına sahipsin tabiki ama gerçekten merak ediyorum :)
-
bayağı bi güzel güncelleme (:
-
yardır mürsel.