Bugün Çok Mutluyum - Yeni - Sona Yakın
-
Tebrikler..
-
ajan hocam, kendini videoya al. internette paylaş. başarını da ilerde çocuklarına izletirsin.
-
Bi daha konum yukarı
-
Ulan var ya harbi duygulandim (: gelicem yanina gelicem sakarya ya gelip bulusmaya ugricam insallah hatirarsn bir ara eyvallah
-
HeadBanger bunu yazdı
Ulan var ya harbi duygulandim (: gelicem yanina gelicem sakarya ya gelip bulusmaya ugricam insallah hatirarsn bir ara eyvallah
Gel tabi ya her zaman beklerim ;) illa buluşma şart değil sen gel öyle buluşma yaparız seninde eline vereyim tavlayı :D bizim Sakarya tayfası sarmıyor artık (:
Bizimkilere de mesaj olsun burdan.... :)
-
ajan1111 bunu yazdıHeadBanger bunu yazdı
Gel tabi ya her zaman beklerim ;) illa buluşma şart değil sen gel öyle buluşma yaparız seninde eline vereyim tavlayı :D bizim Sakarya tayfası sarmıyor artık (:
Bizimkilere de mesaj olsun burdan.... :)
Ajan beni hatirladi beyler siz kacin :))
-
MorganBlacK bunu yazdı
Hocam koşacağın günlerde gelecek inşallah
-
Çok hızlı iyleştin ozaman la. fizik tedavi , kortizon vs gibi şeylerle biraz zorlamaya da çalış bence. (Doktor da onaylarsa)
Bence 1 seneye benden saglikli olursun. Ama her boş zamanda spor yapman lazım. sağlıklı insan bile günlerce oturunca zor ayakta duruyo yani.
-
Kiymetini Bilmek Lazım Birşeylerin.. ALLAH Yar ve yardımcın olsun.
-
Maşallah üstad.