Bugün Çok Mutluyum - Yeni - Sona Yakın
-
koşacağın günleri görmek ümidiyle kardeşim.
-
koşacağın günleri görmek ümidiyle kardeşim.
-
Geçirmeci ajanım :D Blog aç detaylarını paylaş. Bol bol foto çek çektir koy. Hatta blogun vardı senin oraya yeni bölüm olarak ekle. Bence seninki çok güzel başarı. MaşAllah :D
-
Hakikaten çok enteresan. Tıbbi tanımı nedir hocam sendeki durumun? Fiziksel olarak yeniden başlamış gibisin ama zihinsel olarak kaldığın yerden mi devam ediyorsun, bir yetişkin gibi düşünme değerlendirme vs gibi kabiliyetlerin var mı?
-
Hocam helal olsun;
Azmini ve başarını ilgiyle takip ediyorum hersey eskisi gibi gönlünce olsun...
-
Helal olsun hoçam sen böyle devam edersen gerisi her türlü gelir iniş çıkışlar olabilir kafana hiçbirşeyi takma bildiğin yolda devam et işe yarıyor :)
-
İnşallah koşacağın günler gelir
-
Oncelik ile cok gemis olsun hocam. Insallah kosacagin gunleri de goruruz de beraber bulusmalara gider takilir bisiklete biner dertleri bisiktir ederiz.
-
PcK0 bunu yazdı
Geçirmeci ajanım :D Blog aç detaylarını paylaş. Bol bol foto çek çektir koy. Hatta blogun vardı senin oraya yeni bölüm olarak ekle. Bence seninki çok güzel başarı. MaşAllah :D
yıllar yıllar önce yazdığım son haliyle evet sitem duruyor. evet siteme yeni bölüm yapacağım ama daha zamanı var. yine kendim yazacam. yaşadığım tüm olayları oraya yazacam. yine cix bişey olur heralde. tabi yine koyu renkler ağırlıkta (:
mektepli bunu yazdıHakikaten çok enteresan. Tıbbi tanımı nedir hocam sendeki durumun? Fiziksel olarak yeniden başlamış gibisin ama zihinsel olarak kaldığın yerden mi devam ediyorsun, bir yetişkin gibi düşünme değerlendirme vs gibi kabiliyetlerin var mı?
öyle tıbbi tanım hiç düşünmedim hocam. durumu bilirsin neyi koyabiliyosan oyum. evet fiziksel olarak yeni başladım. bir sene iki büklüm eğri büğrü yattıığım için fizik tedavi yine görecem gibi gözüküyor. zihinsel olarak ortalama 2010 senesindeyim sanki. o zamanki sevgilimi anımsıyodum falan. bu seneden devam ediyom. 2011, 2012, 2013 seneleri yok. zaten ağustos 2013 kaza tarihim 1 sene tedavi falan böyle yok.
mantıken pek bi sorun yok ALLAH'a şükür. matematik problemi falan çözmüşlüğüm var. şu yetişkin gibi durumum sanki eksik. sonuçta tcrübe lazım. birkaç seneye çözülür heralde.
rakkoc bunu yazdıOncelik ile cok gemis olsun hocam. Insallah kosacagin gunleri de goruruz de beraber bulusmalara gider takilir bisiklete biner dertleri bisiktir ederiz.
inşallah hocam. şu s.kt.rgit için sağ el ile yapılan hareket varya hani elinin tersini gösterirsinya ileri geri sallarsın onu yaparız (:
diğer buraya yazan veya yazamayan arkadaşlar sağolun
ajan1111 tarafından 22/Ağu/15 11:55 tarihinde düzenlenmiştir -
hacım cok sevınıyorum senın bu gelısmelerıne. maşallah allah nazarlardan korusun