folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bugün Çok Mutluyum - Yeni - Sona Yakın

Bugün Çok Mutluyum - Yeni - Sona Yakın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheLaz
    TheLaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

koşacağın günleri görmek ümidiyle kardeşim.

[URL=https://datesnow.life]Verified Women[/URL]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheLaz
    TheLaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

koşacağın günleri görmek ümidiyle kardeşim.

[URL=https://datesnow.life]Verified Women[/URL]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Geçirmeci ajanım :D Blog aç detaylarını paylaş. Bol bol foto çek çektir koy. Hatta blogun vardı senin oraya yeni bölüm olarak ekle. Bence seninki çok güzel başarı. MaşAllah :D

Sadece bi imza..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Hakikaten çok enteresan. Tıbbi tanımı nedir hocam sendeki durumun? Fiziksel olarak yeniden başlamış gibisin ama zihinsel olarak kaldığın yerden mi devam ediyorsun, bir yetişkin gibi düşünme değerlendirme vs gibi kabiliyetlerin var mı?

We can be more, we can be much more.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

Hocam helal olsun;

Azmini ve başarını ilgiyle takip ediyorum hersey eskisi gibi gönlünce olsun...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Helal olsun hoçam sen böyle devam edersen gerisi her türlü gelir iniş çıkışlar olabilir kafana hiçbirşeyi takma bildiğin yolda devam et işe yarıyor  :)

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

İnşallah koşacağın günler gelir 

Yol Güzeldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Oncelik ile cok gemis olsun hocam. Insallah kosacagin gunleri de goruruz de beraber bulusmalara gider takilir bisiklete biner dertleri bisiktir ederiz.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    PcK0 bunu yazdı

Geçirmeci ajanım :D Blog aç detaylarını paylaş. Bol bol foto çek çektir koy. Hatta blogun vardı senin oraya yeni bölüm olarak ekle. Bence seninki çok güzel başarı. MaşAllah :D

yıllar yıllar önce yazdığım son haliyle evet sitem duruyor. evet siteme yeni bölüm yapacağım ama daha zamanı var. yine kendim yazacam. yaşadığım tüm olayları oraya yazacam. yine cix bişey olur heralde. tabi yine koyu renkler ağırlıkta  (:

mektepli bunu yazdı

Hakikaten çok enteresan. Tıbbi tanımı nedir hocam sendeki durumun? Fiziksel olarak yeniden başlamış gibisin ama zihinsel olarak kaldığın yerden mi devam ediyorsun, bir yetişkin gibi düşünme değerlendirme vs gibi kabiliyetlerin var mı?

öyle tıbbi tanım  hiç düşünmedim hocam. durumu bilirsin neyi koyabiliyosan oyum. evet fiziksel olarak yeni başladım. bir sene iki büklüm eğri büğrü yattıığım için fizik tedavi yine görecem gibi gözüküyor. zihinsel olarak ortalama 2010 senesindeyim sanki. o zamanki sevgilimi anımsıyodum falan. bu seneden devam ediyom. 2011, 2012, 2013 seneleri yok. zaten ağustos 2013 kaza tarihim 1 sene tedavi falan böyle yok.

mantıken pek bi sorun yok ALLAH'a şükür. matematik problemi falan çözmüşlüğüm var. şu yetişkin gibi durumum sanki eksik. sonuçta tcrübe lazım. birkaç seneye çözülür heralde.

rakkoc bunu yazdı

Oncelik ile cok gemis olsun hocam. Insallah kosacagin gunleri de goruruz de beraber bulusmalara gider takilir bisiklete biner dertleri bisiktir ederiz.

inşallah hocam. şu s.kt.rgit için sağ el ile yapılan hareket varya hani elinin tersini gösterirsinya ileri geri sallarsın onu yaparız (: 

diğer buraya yazan veya yazamayan arkadaşlar sağolun

ajan1111 tarafından 22/Ağu/15 11:55 tarihinde düzenlenmiştir

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

hacım cok sevınıyorum senın bu  gelısmelerıne. maşallah allah nazarlardan korusun

Toplam Hit: 35135 Toplam Mesaj: 263
ayağa kalkmak