Bugün Mutlaka Sözcü Alın
-
umit bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Hiç tv haber izlemiyorum. Olay ne? Ne için tepki vermişler
http://www.ntv.com.tr/turkiye/sozcu-gazetesine-feto-operasyonu-burak-akbaya-gozalti-karari%2cXqPQAYiicEWnKfQIVfUjMQ
OHAL geçince ne olacak onu merak ediyorum.
"Ben yaptım oldu " düzeni bir yerde patlak verir. Bunu ben demiyorum tarih diyor. Dünyanın heryerinde böyle olmuştur. Allah sonumuzu hayr etsin
-
dünyada bana tek bir tane örnek gösterin.
250 milyar insan yaşayıp ölmüş, binlerce medeniyet kurulmuş, yüz binlerce iktidar tarih sahnesine çıkmış.
hangi korku imparatorluğu, hangi intikam hareketi , hangi baskıcı rejim uzun süre ayakta kalmış.
veyahut hangi baskıcı rejim ülkesininin refah seviyesini yükseltmiş. ilk başlarda kendinden olmayanın baskı altında kalmasına seyirci olan tüm yandaşlar daha sonradan aynı baskıya ve korkuya maruz kalıcak.
bu her zaman böyle olmuştur.
bütün intikam hareketleri kendinden sonra gelecek olan daha büyük bir intikam hareketinin tohumlarını ekiyor sadece.
sonuçta sikilen yine biz oluyoruz.
yazı biraz uzun ama herkesin okumasını şiddetle tavsiye ederim.
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/ayse-arman/ataturkcu-olduk-alevi-olduk-islamci-olduk-solcu-olduk-ama-insan-olamadik-40457237
-
Ohal gecmeyecek ki.. baskan olana kadar ohaldeyiz.
Ben asil diger partileri anlamiyorum. Ulkenin anasini ters yatirip duzduler, halen bir tepki yok. Ne olmasi gerekiyor anlamadim. Secim sahibeli oldugu bu kadar acikken kimse cikip birsey yapmadi.
Turkiye cidden bitmis okeye donuyor.
-
Ekerci bunu yazdı
Ohal gecmeyecek ki.. baskan olana kadar ohaldeyiz.
Ben asil diger partileri anlamiyorum. Ulkenin anasini ters yatirip duzduler, halen bir tepki yok. Ne olmasi gerekiyor anlamadim. Secim sahibeli oldugu bu kadar acikken kimse cikip birsey yapmadi.
Turkiye cidden bitmis okeye donuyor.
Diğer partilerinde sesini kestiler bu muhterem.Dövlet bahçeli dedik arka bahçesi çıktı,Kemal kılıçtaroğlu geziyor işte oda vekiler sesini çıkartıyor onlarlda tv lerde görün(e)miyor..
Bu ülkede iktidar sorunundan cok ana muhalefet sorunu var.Gelse şöyle hak hukuk bilen birisi ,anlatsa sorunu derdini bir şeyler belki yola gelir am burada ne ana muhalefettte nede diğer muhalefet partilerde o ışığı görebiliyorum
-
Yine alan olursa Hayır diyen alır. akp&mhp'nin tabanı olan kasaba zihniyeti Resmi Gazete'de çıkana bile inanmayan bi kitle. Sözcü'ye bundan öncede yandaş basın israil uşağı diyodu. Bulunduğum ülkede seçimde Evet diyen görüpte konusu açılınca hiç çekinmeden sövüyorum yüzüne. Milliyetci olsa dahi. Çünkü bu ülkede yaşayanlar öyle karaktersiz, öyle yavşak bi topluluk ki hem yediği tabağı pisletir, hem de senede 1 kez gittiği bir ülkenin geleceğini karartır. Mesela eski ev arkadaşımın yurtdışında mühendis. Avrupa ses ediyosa rte doğru şeyler yapıyo diyebilecek o.ç bi kafaya sahip biriydi. Ama ülkeye dön desen aylık 4 bin euroluk maaşı bırakıp gitmezde bi yere a.. feryadı. Muhalifte Evet diyen çürümüş beyinlere laf anlatmamaktan bıktı artık. Referandum dönemi Avrupa'nın haklı çıkışına destek olsaydı bile yandaş medya tarafından gülenci ilan edilme tehlikesi vardı. Bugün olduğu gibi. Bu bile toplumca linç edilmeleri için bi sebep. Ama koltuklarını tercih ediyolar, bu çürümüş zihniyetlerle mücadele etmek yerine. O yüzden gücü olan rte değil. rte'yi içlerinden çıkaran bu çürümüş zihniyet.
-
samaccc bunu yazdı
Elhamdülillah allahın izniyle 1 gün daha rezil olduk çok şükür .
+1 Elhamdulillah.
-
ayarını bozduğun kantar gün gelir senide tartar
-
3-4 tane gidip almak lazı m
-
Başıma bişey gelmeyecekse taa 2000 lerden beri şunu düşünürüm. "Fetonun yaptığı" en müthiş iş sözcü gazetesidir. Aydınlık cook önceleri benzer şeyler yazmıştı.
Keşke adalete guvenebilsek ve hersey açıklığa kavussa
-
Hemen gittim aldım..