Bugün Mutlaka Sözcü Alın
-
esinti bunu yazdı
ulan adamlar krizi fırsata çevirmiş boş gazeteyi size iteklemiş. sözcü gazete diye alınıp okunacak bir gazete değil tek yaptığı militanlık. gerçi şuan hangi gazeteyi okuyabilirsinki hepsi aynı bokun laciverti. ya iktidar yalakası yada muhalefet.
Benim için akitle cumhuriyet aynı.
Niye?
"Fikrinize katılmiyorum ancak fikrinizi özgürce savunabilmeniz için canımı veririm "
Sözcü umrumda değil. Benim şahsi tepkim fikirlere yasak konması. Bu çok ahlaksız olmadıkça dinlerim. Eleştiririm. Tartışırım ama sen konuşma demem.
-
boş veya dolu olması zihinleri değiştirmiyor dolu olduğu zaman siz yine bişey anlamıyorsunuz
-
Adamlar Çete olmuş Devlete çökmüşler 15 yılda bütün devlet ellerinde feto meto keto hikaye Devlet Molla kuşatması altında
-
futurist bunu yazdıesinti bunu yazdı
ulan adamlar krizi fırsata çevirmiş boş gazeteyi size iteklemiş. sözcü gazete diye alınıp okunacak bir gazete değil tek yaptığı militanlık. gerçi şuan hangi gazeteyi okuyabilirsinki hepsi aynı bokun laciverti. ya iktidar yalakası yada muhalefet.
Benim için akitle cumhuriyet aynı.
Niye?
"Fikrinize katılmiyorum ancak fikrinizi özgürce savunabilmeniz için canımı veririm "
Sözcü umrumda değil. Benim şahsi tepkim fikirlere yasak konması. Bu çok ahlaksız olmadıkça dinlerim. Eleştiririm. Tartışırım ama sen konuşma demem.
Hocam senin gibi insalarla oturur sabaha kadar fikir tartışması yaparım/yaparız ama mesele sen ben değil bizim yerimize konuşan/konuştuğunu idda edenler.
bir atatürkçü çıkıp sözcüyü savunmamalı adamlar bir bok yediği yok tek yaptıkları iktidara laf çakıp ben atatürkçüyüm demek halbuki zerre kadar atatürkü bilen adam bunları ne mal olduğunu bilir. aynı şekilde bir müslüman çıkıp yeni şafak akit vb. gazeteleri savunmamalı. bugün tv ye çıkan birçok kişi rüzgara göre şekil alan insanlar yarın chp başa geçse çoğu cumhuriyetçi laik oluverirler.
@cayan mesele 100 gazete değil esprisi o mesele yukarıda yazdıklarım aslında.
-
esinti bunu yazdı
tipik yandaş kafası işte işine gelmeyeni militan terörist ilan eder bu kafa herkes tek tip olsun herkes akpli olsun kafa bu
zaten hepi topu 3-4 gazete basın vardı cumhuriyeti bastılar odatvyi kumpasladılar bir sözcü kalmıştı tam oldu
memleket bitmiş gerçekten yazık -
myblackworldweb bunu yazdı
Tvde kanal değiştirirken norveçte yaşıyorum sanıyorum
-
SeRDaR bunu yazdıesinti bunu yazdı
tipik yandaş kafası işte işine gelmeyeni militan terörist ilan eder bu kafa herkes tek tip olsun herkes akpli olsun kafa bu
zaten hepi topu 3-4 gazete basın vardı cumhuriyeti bastılar odatvyi kumpasladılar bir sözcü kalmıştı tam oldu
memleket bitmiş gerçekten yazıkhocam kafan güzel galiba. hangisi işime gelmiş ki sözcü gelsin.
yazdıklarımı bir daha oku.
-
esinti bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıesinti bunu yazdı
memleket bitmiş gerçekten yazıkhocam kafan güzel galiba. hangisi işime gelmiş ki sözcü gelsin.
yazdıklarımı bir daha oku.
okududm senin genel manada nasıl bir zihniyete sahip olduğunuda bildiğim için yazdım zaten yandaş olduğun için böyle yazman gayet doğal
-
hiç biryerde kalmamış ön sipariş verdim 500 tane okumasak bile camları sileriz paspastan sonra yerlere sereriz mangalda ateşi yakarken kullanırız baktık bir işe yaramıyor çöpe atarız (kağıt toplayanlar geri dönüşüme yollar) boşa gitmez yani
-
esinti bunu yazdı
Yazsana sen bi Türkiye'de bi gazete nasıl olmalı, hangi düşünceleri savunmalı? Onun üzerinden konuşalım.